Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maks i Spark']Pozdrowionka już domowe ;):lol:

A.[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jeszcze 37 min i do domu :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Życie:diabloti:

znaczy jak to się śmiał zepsuć?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wziął i się połamał, nawet go o to nie prosiłam :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jeszcze 37 min i do domu :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wziął i się połamał, nawet go o to nie prosiłam :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz.....toż to chamstwo totalne:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz.....toż to chamstwo totalne:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
lepiej bym tego nie ujęła ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']no to juz w drodze do domu albo w domu jestes :D[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w domu :)
mam 5 minut drogi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Estowa']Witamy się po raz pierwszy i pewnie nie ostatni!!

Ślicznochy <33 ;)[/quote]
witamy i dziękujemy :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Basia&Safi'][B][I]hmmmm[/I][/B]

:multi: nie tylko ja siedze w racy na dogo :evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol: a no nie chociaż mi tak net w pracy muli że tylko się wkurzam[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']Czesc!!!! milego dnia!![/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :) dzięki i wzajemnie :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='halgre58'][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Cześć ... mam dziś zły dzień ... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i29.tinypic.com/245lriw.jpg[/IMG][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja też bo musiałam wstać o 6:30 :placz:
i nie wiem do której będę w pracy, jeśli do 19 to będę gorzej niż zła :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie mówi sie czarnuch tylko afroamerykanin:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Nie mowi sie czarny ani afroamerykanin tylko bialy inaczej:diabloti:

Czesc Zonkilku:multi:

Posted

[quote name='agbar']Nie mowi sie czarny ani afroamerykanin tylko bialy inaczej:diabloti:

Czesc Zonkilku:multi:[/quote]
nie nie nie :mad:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=9fVSLFYWTZk]YouTube - Czarno-białe expose premiera[/url]

cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='bianka19']Heejo wam ;)

Biedna Ty..:-([/quote]
witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']a od ktorej w pracy jestes?[/quote]
od 9:40 bo dziś towar :roll:
i jak koleżanka zmyje się o 17 a ja będę musiała zostać do końca to się wkurzę :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]od 9:40 bo dziś towar :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i jak koleżanka zmyje się o 17 a ja będę musiała zostać do końca to się wkurzę :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

.....oj nie wkurzaj się :razz:

Witanko :)

A.

Posted

[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i jak koleżanka zmyje się o 17 a ja będę musiała zostać do końca to się wkurzę :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Złość piękności szkodzi ;)

Sama się zmyj przed nią :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']no to trzymam kciuki zebys nie musiala tyle siedziec![/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzięki, przydały się kciuki :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maks i Spark'].....oj nie wkurzaj się :razz:

Witanko :)

A.[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Ania!']Złość piękności szkodzi ;)

Sama się zmyj przed nią :diabloti:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive]i zmyłam :)
a co do piekności to mi nie jest już w stanie nic zaszkodzić :evil_lol:[/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bylam.....kawy nadal nie było....to se poszłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
wróciłam do domu i zrobiłam dla Ciebie, mam nadzieje że o tej godzinie jeszcze skusisz się na kawusię :)

[IMG]http://www.caffemania.com.pl/page_img/1173961942Latte_Macchiato.jpg[/IMG]

w poniedziałek wieczorem bukowałam bilety :multi:
wylatuję 3 grudnia i wracam 9 stycznia, chociaż kumpel powiedział że zabierze mi dowód i będę zmuszona z nimi zostać...tylko że on nie wie że już po tygodniu będzie chciał się mnie pozbyć :evil_lol: :evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT]

wróciłam do domu i zrobiłam dla Ciebie, mam nadzieje że o tej godzinie jeszcze skusisz się na kawusię :)

[IMG]http://www.caffemania.com.pl/page_img/1173961942Latte_Macchiato.jpg[/IMG]

[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Skusze się a co....w końcu muszę dotrwać do "Naznaczonego":evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Skusze się a co....w końcu muszę dotrwać do "Naznaczonego":evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:placz: tv mi się w pokoju zepsuł...nie mam teraz punktów odniesienia wciągu dnia :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
:placz: tv mi się w pokoju zepsuł...nie mam teraz punktów odniesienia wciągu dnia :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boooszzz......czajnik, telewizor.....jakas czarna seria?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]