jonQuilla Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Maks i Spark']Pozdrowionka już domowe ;):lol: A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jeszcze 37 min i do domu :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Życie:diabloti: znaczy jak to się śmiał zepsuć?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wziął i się połamał, nawet go o to nie prosiłam :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jeszcze 37 min i do domu :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wziął i się połamał, nawet go o to nie prosiłam :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz.....toż to chamstwo totalne:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 no to juz w drodze do domu albo w domu jestes :D Quote
jonQuilla Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz.....toż to chamstwo totalne:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] lepiej bym tego nie ujęła ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']no to juz w drodze do domu albo w domu jestes :D[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w domu :) mam 5 minut drogi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='bianka19']Cześć Salsiska :loveu::diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Estowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witamy się po raz pierwszy i pewnie nie ostatni!! Ślicznochy <33 ;) Quote
Basia&Safi Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [B][I]hmmmm[/I][/B] [QUOTE]jeszcze 37 min i do domu[/QUOTE] :multi: nie tylko ja siedze w racy na dogo :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Estowa']Witamy się po raz pierwszy i pewnie nie ostatni!! Ślicznochy <33 ;)[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] witamy i dziękujemy :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Basia&Safi'][B][I]hmmmm[/I][/B] :multi: nie tylko ja siedze w racy na dogo :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :evil_lol::evil_lol: a no nie chociaż mi tak net w pracy muli że tylko się wkurzam[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']Czesc!!!! milego dnia!![/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :) dzięki i wzajemnie :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halgre Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="DarkRed"]Cześć ... mam dziś zły dzień ... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i29.tinypic.com/245lriw.jpg[/IMG] Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='halgre58'][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Cześć ... mam dziś zły dzień ... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i29.tinypic.com/245lriw.jpg[/IMG][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja też bo musiałam wstać o 6:30 :placz: i nie wiem do której będę w pracy, jeśli do 19 to będę gorzej niż zła :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie mówi sie czarnuch tylko afroamerykanin:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Nie mowi sie czarny ani afroamerykanin tylko bialy inaczej:diabloti: Czesc Zonkilku:multi: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='agbar']Nie mowi sie czarny ani afroamerykanin tylko bialy inaczej:diabloti: Czesc Zonkilku:multi:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie nie nie :mad: [url=http://www.youtube.com/watch?v=9fVSLFYWTZk]YouTube - Czarno-białe expose premiera[/url] cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bianka19']Heejo wam ;) Biedna Ty..:-([/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']a od ktorej w pracy jestes?[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] od 9:40 bo dziś towar :roll: i jak koleżanka zmyje się o 17 a ja będę musiała zostać do końca to się wkurzę :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 no to trzymam kciuki zebys nie musiala tyle siedziec! Quote
M&S Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]od 9:40 bo dziś towar :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i jak koleżanka zmyje się o 17 a ja będę musiała zostać do końca to się wkurzę :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] .....oj nie wkurzaj się :razz: Witanko :) A. Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i jak koleżanka zmyje się o 17 a ja będę musiała zostać do końca to się wkurzę :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Złość piękności szkodzi ;) Sama się zmyj przed nią :diabloti: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bylam.....kawy nadal nie było....to se poszłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='deer_1987']no to trzymam kciuki zebys nie musiala tyle siedziec![/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzięki, przydały się kciuki :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maks i Spark'].....oj nie wkurzaj się :razz: Witanko :) A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Ania!']Złość piękności szkodzi ;) Sama się zmyj przed nią :diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive]i zmyłam :) a co do piekności to mi nie jest już w stanie nic zaszkodzić :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bylam.....kawy nadal nie było....to se poszłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] wróciłam do domu i zrobiłam dla Ciebie, mam nadzieje że o tej godzinie jeszcze skusisz się na kawusię :) [IMG]http://www.caffemania.com.pl/page_img/1173961942Latte_Macchiato.jpg[/IMG] *** w poniedziałek wieczorem bukowałam bilety :multi: wylatuję 3 grudnia i wracam 9 stycznia, chociaż kumpel powiedział że zabierze mi dowód i będę zmuszona z nimi zostać...tylko że on nie wie że już po tygodniu będzie chciał się mnie pozbyć :evil_lol: :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] wróciłam do domu i zrobiłam dla Ciebie, mam nadzieje że o tej godzinie jeszcze skusisz się na kawusię :) [IMG]http://www.caffemania.com.pl/page_img/1173961942Latte_Macchiato.jpg[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Skusze się a co....w końcu muszę dotrwać do "Naznaczonego":evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Skusze się a co....w końcu muszę dotrwać do "Naznaczonego":evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :placz: tv mi się w pokoju zepsuł...nie mam teraz punktów odniesienia wciągu dnia :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Cześć popołdniowo :) no widzę, że Ty już bardzo poważnie jedziesz...... A. Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :placz: tv mi się w pokoju zepsuł...nie mam teraz punktów odniesienia wciągu dnia :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boooszzz......czajnik, telewizor.....jakas czarna seria?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts