Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
uwierz, uwierz :eviltong:
nie chcę żeby Salsa była wśród wielu z tych psów które są ogłaszane "właściciel wyjechał i rodzina musi oddać" :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]No napewno byś tego nie zrobiła ... :shake::evil_lol:[/COLOR][/B]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]piesek nazywa się Kliford, nazwała go tak córka 3 letnia właścicieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol

mama się śmiała że to miniatura Salsy [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol:[/QUOTE]
[/B][/COLOR][/FONT]
[url]http://global.images8.fotosik.pl/90/7dced59c95b660bc.jpg[/url] [B][COLOR="DarkRed"]- jaki śliiiiczny piesio !
Klifford :grin::grin::grin: to wieeeelki czerwony psiur ! Nazwali go na przekór :grin::grin::grin:

A mama ma rację - miniaturka Salsy ![/COLOR][/B]

Posted

alez rozkoszne malenstwo :loveu: tez bym sie bala miec takie stworzonko w domu jeszcze bym przypadkiem je rozdeptala albo cus, o moje bestie czesto zdarza mi sie potykac pytanie kogo bardziej to boli :diabloti:
[url]http://images8.fotosik.pl/90/7dced59c95b660bc.jpg[/url]

Posted

[quote name='deer_1987']no nie musza byc Twojego :P[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]póki co pogoda jest beznadziejna i nie wiem czy będę szła :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]No napewno byś tego nie zrobiła ... :shake::evil_lol:[/COLOR][/B]

[/b][/color][/font]
[URL]http://global.images8.fotosik.pl/90/7dced59c95b660bc.jpg[/URL] [B][COLOR=DarkRed]- jaki śliiiiczny piesio !
Klifford :grin::grin::grin: to wieeeelki czerwony psiur ! Nazwali go na przekór :grin::grin::grin:

A mama ma rację - miniaturka Salsy ![/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja nie ale moja mama może :evil_lol::evil_lol:

no właśnie to chyba jakaś bajka z tym Kliffordem [/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:

[quote name='Tengusia']alez rozkoszne malenstwo :loveu: tez bym sie bala miec takie stworzonko w domu jeszcze bym przypadkiem je rozdeptala albo cus, o moje bestie czesto zdarza mi sie potykac pytanie kogo bardziej to boli :diabloti:
[URL]http://images8.fotosik.pl/90/7dced59c95b660bc.jpg[/URL][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a niech się taki schowa w domu przy burzy...tydzień szukania :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]póki co pogoda jest beznadziejna i nie wiem czy będę szła :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja nie ale moja mama może :evil_lol::evil_lol:

no właśnie to chyba jakaś bajka z tym Kliffordem [/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a niech się taki schowa w domu przy burzy...tydzień szukania :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[B][COLOR="DarkRed"]U nas teraz się rozpogadza :multi:

No ja myślałam o tym, że nie wyjechałabyś na tyle długo (lub na stałe), zostawiając Salsę tutaj - wiedząc, że mama mogłaby ją oddać [IMG]http://i28.tinypic.com/2en2ie0.jpg[/IMG]:diabloti:

No tak, bajka ! Leci codziennie na mini mini ... :grin::grin::grin:

No, zależy jakie kto ma duże mieszkanie :p Ja chyba niedługo bym szukała :grin::shake:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]U nas teraz się rozpogadza :multi:

No ja myślałam o tym, że nie wyjechałabyś na tyle długo (lub na stałe), zostawiając Salsę tutaj - wiedząc, że mama mogłaby ją oddać [IMG]http://i28.tinypic.com/2en2ie0.jpg[/IMG]:diabloti:

[FONT=Georgia][COLOR=Olive]to troszkę skomplikowane :roll:
moja mama uwielbia Salsę ale zostawiając ją na jej głowie wiem że nie jest to mamie na rękę, bo musiałaby się sprowadzić tutaj...czasami wujostwo z którymi dzielimy mieszkanie przejęłoby obowiązki ale ileż można
dlatego długie wyjazdy nie wchodzą w grę bo wiem że to dla wszystkich innych kłopot :eviltong:[/COLOR][/FONT]

No tak, bajka ! Leci codziennie na mini mini ... :grin::grin::grin:

[FONT=Georgia][COLOR=Olive]to wiele wyjaśnia :evil_lol:[/COLOR][/FONT]

No, zależy jakie kto ma duże mieszkanie :p Ja chyba niedługo bym szukała :grin::shake:[/COLOR][/B][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Ach taaak - to co innego, myślałam, że mieszkacie razem :hmmmm::niewiem:[/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
mieszkamy razem od czasu do czasu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bianka19'];)Cześć wam[/quote]
[B][COLOR=Olive][FONT=Georgia]
hej :multi::loveu:
[/FONT][/COLOR][/B]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]szłyśmy z siostrą i Zuzią na spacer, zabrałam Salsę ale nie brałam aparatu bo myślałam że nie będę jej spuszczać ale weszłyśmy do lasu i jednak spuściłam....Salsa standardowo mi się wytarzała w czymś śmierdzącym :placz:
już mam dość tego że prawie kazdy spacer = kąpiel po powrocie :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]szłyśmy z siostrą i Zuzią na spacer, zabrałam Salsę ale nie brałam aparatu bo myślałam że nie będę jej spuszczać ale weszłyśmy do lasu i jednak spuściłam....Salsa standardowo mi się wytarzała w czymś śmierdzącym :placz:
już mam dość tego że prawie kazdy spacer = kąpiel po powrocie :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[B][COLOR="DarkRed"]O kurde, to się rzeczywiście wkurzyć można ... :mad:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Jaki słodki ten pinczerek :loveu:

Witaski :multi:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']no to poczekamy :P[/quote]
to poczekacie :)
tutaj ten boxer ale nie ja robiłam zdjęcie, siostra dostała od właścicieli takie zdjęcie więc już odpuszczamy sobie focenie :)

suczka piękna :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/24/img0685ha.jpg[/IMG]

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]O kurde, to się rzeczywiście wkurzyć można ... :mad:[/COLOR][/B][/quote]
mi już brak na nią sił :roll:
jak się nie wytarza to zje jakieś obrzydlistwo :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Mqrtynq']Hej :hand:[/quote]
cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

jutro najprawdopodobniej bukuję bilety :multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]siemanko..wrocilam z roboty :eviltong:[/B][/I]

[I][B]taaa ja swego czasu jak siedzialam u siostry w rajchu i pilnowalam swojej chrzesnicy to codziennie rano musialam jej robić[/B][/I]
[I][B]-jajo i tutu [/B][/I]
[I][B]-oraz ogladac teletubisie [/B][/I]
[I][B]-a wieczorami zachwycac sie big braderem ...:diabloti::diabloti: na polskim kanale :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[I][B]na szczescie to odległe juz czasy[/B][/I] :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]siemanko..wrocilam z roboty :eviltong:[/B][/I]

[I][B]taaa ja swego czasu jak siedzialam u siostry w rajchu i pilnowalam swojej chrzesnicy to codziennie rano musialam jej robić[/B][/I]
[I][B]-jajo i tutu [/B][/I]
[I][B]-oraz ogladac teletubisie [/B][/I]
[I][B]-a wieczorami zachwycac sie big braderem ...:diabloti::diabloti: na polskim kanale :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[I][B]na szczescie to odległe juz czasy[/B][/I] :eviltong::eviltong:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jajo i tutu?? :D
jajo jestem w stanie rozszyfrować ale tutu? :evil_lol:

Jolą Rutowicz czy może bardziej wstecz?? :multi::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='deer_1987']A dogo znow nie dziala.. teraz error bazy danych i trzeba ciagle odswiezac to sie moze laskawie po 20 min watek otworzy... brakluje mi Ciebie u mnie na forum :([/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]niestety nie wyrabiam z wszystkimi forami :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed][SIZE=3]Cześć ... [/SIZE][IMG]http://i31.tinypic.com/2vtqtfc.jpg[/IMG][/COLOR][/B][/quote]
cześć :multi::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]i ja przybywam z rana:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
przybyło do mnie Jabłuszko z rana, coś czuje że to będzie szczęśliwy dzień ;) :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT]

przybyło do mnie Jabłuszko z rana, coś czuje że to będzie szczęśliwy dzień ;) :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie przesadzaj.....jakbym takie szczęscie niosła to bym już dawno w totka trafiła:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[U]przybyło do mnie Jabłuszko z rana, coś czuje że to będzie szczęśliwy dzień

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[/U][/B][/COLOR][/FONT]