halgre Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] uwierz, uwierz :eviltong: nie chcę żeby Salsa była wśród wielu z tych psów które są ogłaszane "właściciel wyjechał i rodzina musi oddać" :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]No napewno byś tego nie zrobiła ... :shake::evil_lol:[/COLOR][/B] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]piesek nazywa się Kliford, nazwała go tak córka 3 letnia właścicieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol mama się śmiała że to miniatura Salsy [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol:[/QUOTE] [/B][/COLOR][/FONT] [url]http://global.images8.fotosik.pl/90/7dced59c95b660bc.jpg[/url] [B][COLOR="DarkRed"]- jaki śliiiiczny piesio ! Klifford :grin::grin::grin: to wieeeelki czerwony psiur ! Nazwali go na przekór :grin::grin::grin: A mama ma rację - miniaturka Salsy ![/COLOR][/B] Quote
Tengusia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 alez rozkoszne malenstwo :loveu: tez bym sie bala miec takie stworzonko w domu jeszcze bym przypadkiem je rozdeptala albo cus, o moje bestie czesto zdarza mi sie potykac pytanie kogo bardziej to boli :diabloti: [url]http://images8.fotosik.pl/90/7dced59c95b660bc.jpg[/url] Quote
jonQuilla Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='deer_1987']no nie musza byc Twojego :P[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]póki co pogoda jest beznadziejna i nie wiem czy będę szła :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]No napewno byś tego nie zrobiła ... :shake::evil_lol:[/COLOR][/B] [/b][/color][/font] [URL]http://global.images8.fotosik.pl/90/7dced59c95b660bc.jpg[/URL] [B][COLOR=DarkRed]- jaki śliiiiczny piesio ! Klifford :grin::grin::grin: to wieeeelki czerwony psiur ! Nazwali go na przekór :grin::grin::grin: A mama ma rację - miniaturka Salsy ![/COLOR][/B][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja nie ale moja mama może :evil_lol::evil_lol: no właśnie to chyba jakaś bajka z tym Kliffordem [/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol: [quote name='Tengusia']alez rozkoszne malenstwo :loveu: tez bym sie bala miec takie stworzonko w domu jeszcze bym przypadkiem je rozdeptala albo cus, o moje bestie czesto zdarza mi sie potykac pytanie kogo bardziej to boli :diabloti: [URL]http://images8.fotosik.pl/90/7dced59c95b660bc.jpg[/URL][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a niech się taki schowa w domu przy burzy...tydzień szukania :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halgre Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]póki co pogoda jest beznadziejna i nie wiem czy będę szła :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja nie ale moja mama może :evil_lol::evil_lol: no właśnie to chyba jakaś bajka z tym Kliffordem [/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol: [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a niech się taki schowa w domu przy burzy...tydzień szukania :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]U nas teraz się rozpogadza :multi: No ja myślałam o tym, że nie wyjechałabyś na tyle długo (lub na stałe), zostawiając Salsę tutaj - wiedząc, że mama mogłaby ją oddać [IMG]http://i28.tinypic.com/2en2ie0.jpg[/IMG]:diabloti: No tak, bajka ! Leci codziennie na mini mini ... :grin::grin::grin: No, zależy jakie kto ma duże mieszkanie :p Ja chyba niedługo bym szukała :grin::shake:[/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]U nas teraz się rozpogadza :multi: No ja myślałam o tym, że nie wyjechałabyś na tyle długo (lub na stałe), zostawiając Salsę tutaj - wiedząc, że mama mogłaby ją oddać [IMG]http://i28.tinypic.com/2en2ie0.jpg[/IMG]:diabloti: [FONT=Georgia][COLOR=Olive]to troszkę skomplikowane :roll: moja mama uwielbia Salsę ale zostawiając ją na jej głowie wiem że nie jest to mamie na rękę, bo musiałaby się sprowadzić tutaj...czasami wujostwo z którymi dzielimy mieszkanie przejęłoby obowiązki ale ileż można dlatego długie wyjazdy nie wchodzą w grę bo wiem że to dla wszystkich innych kłopot :eviltong:[/COLOR][/FONT] No tak, bajka ! Leci codziennie na mini mini ... :grin::grin::grin: [FONT=Georgia][COLOR=Olive]to wiele wyjaśnia :evil_lol:[/COLOR][/FONT] No, zależy jakie kto ma duże mieszkanie :p Ja chyba niedługo bym szukała :grin::shake:[/COLOR][/B][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [B][COLOR="DarkRed"]Ach taaak - to co innego, myślałam, że mieszkacie razem :hmmmm::niewiem:[/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Ach taaak - to co innego, myślałam, że mieszkacie razem :hmmmm::niewiem:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] mieszkamy razem od czasu do czasu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Śmieszny ten miniaturek ;) Cześć popołudniowo :multi: A. Quote
jonQuilla Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='bianka19'];)Cześć wam[/quote] [B][COLOR=Olive][FONT=Georgia] hej :multi::loveu: [/FONT][/COLOR][/B] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]szłyśmy z siostrą i Zuzią na spacer, zabrałam Salsę ale nie brałam aparatu bo myślałam że nie będę jej spuszczać ale weszłyśmy do lasu i jednak spuściłam....Salsa standardowo mi się wytarzała w czymś śmierdzącym :placz: już mam dość tego że prawie kazdy spacer = kąpiel po powrocie :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='Maks i Spark']Śmieszny ten miniaturek ;) Cześć popołudniowo :multi: A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jaki słodki ten pinczerek :loveu: Witaski :multi: Quote
halgre Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]szłyśmy z siostrą i Zuzią na spacer, zabrałam Salsę ale nie brałam aparatu bo myślałam że nie będę jej spuszczać ale weszłyśmy do lasu i jednak spuściłam....Salsa standardowo mi się wytarzała w czymś śmierdzącym :placz: już mam dość tego że prawie kazdy spacer = kąpiel po powrocie :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]O kurde, to się rzeczywiście wkurzyć można ... :mad:[/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Jaki słodki ten pinczerek :loveu: Witaski :multi:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']no to poczekamy :P[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] to poczekacie :) tutaj ten boxer ale nie ja robiłam zdjęcie, siostra dostała od właścicieli takie zdjęcie więc już odpuszczamy sobie focenie :) suczka piękna :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://img190.imageshack.us/img190/24/img0685ha.jpg[/IMG] [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]O kurde, to się rzeczywiście wkurzyć można ... :mad:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] mi już brak na nią sił :roll: jak się nie wytarza to zje jakieś obrzydlistwo :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Mqrtynq']Hej :hand:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] jutro najprawdopodobniej bukuję bilety :multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [I][B]siemanko..wrocilam z roboty :eviltong:[/B][/I] [I][B]taaa ja swego czasu jak siedzialam u siostry w rajchu i pilnowalam swojej chrzesnicy to codziennie rano musialam jej robić[/B][/I] [I][B]-jajo i tutu [/B][/I] [I][B]-oraz ogladac teletubisie [/B][/I] [I][B]-a wieczorami zachwycac sie big braderem ...:diabloti::diabloti: na polskim kanale :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]na szczescie to odległe juz czasy[/B][/I] :eviltong::eviltong: Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 A dogo znow nie dziala.. teraz error bazy danych i trzeba ciagle odswiezac to sie moze laskawie po 20 min watek otworzy... brakluje mi Ciebie u mnie na forum :( Quote
halgre Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [B][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"]Cześć ... [/SIZE][IMG]http://i31.tinypic.com/2vtqtfc.jpg[/IMG][/COLOR][/B] Quote
apple Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]i ja przybywam z rana:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]siemanko..wrocilam z roboty :eviltong:[/B][/I] [I][B]taaa ja swego czasu jak siedzialam u siostry w rajchu i pilnowalam swojej chrzesnicy to codziennie rano musialam jej robić[/B][/I] [I][B]-jajo i tutu [/B][/I] [I][B]-oraz ogladac teletubisie [/B][/I] [I][B]-a wieczorami zachwycac sie big braderem ...:diabloti::diabloti: na polskim kanale :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]na szczescie to odległe juz czasy[/B][/I] :eviltong::eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jajo i tutu?? :D jajo jestem w stanie rozszyfrować ale tutu? :evil_lol: Jolą Rutowicz czy może bardziej wstecz?? :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']A dogo znow nie dziala.. teraz error bazy danych i trzeba ciagle odswiezac to sie moze laskawie po 20 min watek otworzy... brakluje mi Ciebie u mnie na forum :([/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]niestety nie wyrabiam z wszystkimi forami :roll: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed][SIZE=3]Cześć ... [/SIZE][IMG]http://i31.tinypic.com/2vtqtfc.jpg[/IMG][/COLOR][/B][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]i ja przybywam z rana:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] przybyło do mnie Jabłuszko z rana, coś czuje że to będzie szczęśliwy dzień ;) :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] przybyło do mnie Jabłuszko z rana, coś czuje że to będzie szczęśliwy dzień ;) :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie przesadzaj.....jakbym takie szczęscie niosła to bym już dawno w totka trafiła:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Ewcia38 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] [U]przybyło do mnie Jabłuszko z rana, coś czuje że to będzie szczęśliwy dzień :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: [/U][/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Cześć ludziom pracy :) ....no widzę, że plany krystalizują się :cool3: A. Quote
zuzolandia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [I][B]hejka :loveu:[/B][/I] [I][B]tutu to herbatka była :diabloti:[/B][/I] [I][B]a big brader bardziej odległy ...ten z Gulczasem Dzieciołem i Sepioło :cool3::cool3:[/B][/I] Quote
Recommended Posts