zuzolandia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [I][B]witankoo:loveu:[/B][/I] [I][B]a ja o dziwo mam wolnyyyyyyyyyyyyyy week i sie bardzoooo cieszee:multi:bo w empiku dostalam 3 częśc wampirów z morganvile:diabloti: i se czytac bede:multi:[/B][/I] [I][B]buziaczki przesyłamy[/B][/I] :eviltong: Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu: przyszłam powiedzieć że nie wiem kiedy będą zdjęcia bo weekendowo właściwie jestem u siostry, do domu będę szła rano do południa z Zuzią a potem znów tutaj (do sis) więc nie będę miała zbyt dużo czasu na pstrykanie fot i siedzenie na dogo....chociaż postaram się może jutro Was poodwiedzać :) pozdrawiam i miłego :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Milego weekendu i rozumiemy! Quote
Alicja Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jak Oliwka w przedszkolku ?? a ja dziś zapomnialam na zebranie z rodzicami papierzysk do popodpisywania :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jak widać znalazłam trochę czasu jeszcze dzisiaj na obskoczenie Was :evil_lol: siostra śpi bo rano do pracy a ja nie jestem przyzwyczajona do zasypiania przed 24 godziną :evil_lol: trochę się więc nudzę, wzięłam książkę ale palić światła nie będę więc nici z czytania :roll: [COLOR=Black]ZuzioFruzio,[/COLOR] jak będziesz tyle czytać o wampirach to się w niego zmienisz :evil_lol: swoją drogą oglądałyśmy "Dance Flick", poroniona parodia wszystkich tanecznych filmów ale także pod koniec pojawił się motyw ze "Zmierzchu" :evil_lol::evil_lol: lubie takie głupkowate filmy czasami pooglądać :) momentami płakałam ze smiechu :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jak Oliwka w przedszkolku ?? a ja dziś zapomnialam na zebranie z rodzicami papierzysk do popodpisywania :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bo guła jesteś i teraz wiem po kim ja taka roztrzepana :evil_lol::evil_lol: Oliwia ku zaskoczeniu wszystkich bardzo dobrze. Kuzynka w tym tyg. odbierała ją po 12 troszkę więc zostawała na 4h w przedszkolu. Owszem na początku przy rozstawaniu płacze ale później Pani mówiła że z Oli się super współpracuje. Jest bardzo aktywna, chętna do zabaw i co najlepsze pociesza inne dzieci. Pytałam się jej jak pociesza inne dzieci a ona "mówie żeby nie płakały, że mamusia po nie przyjdzie" :evil_lol: Ogólnie do tej pory raczej była niejadkiem a w przedszkolu zjada całe śniadanko, całą zupkę na obiadek i pół drugiego dania. W domu przez to też zaczęła więcej jeść. :-o Dużo opowiada o tym co robiła i wieczorami przed snem chce się bawić w kółko graniaste i stary niedźwiedź mocno śpi. :razz: Ogólnie wychodzi z przedszkola zadowolona. Już teraz od pon. będzie zostawała na cały dzień i zobaczymy jak będzie przy leżakowaniu. [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']o 24 to ja juz smacznie spie:P[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:diabloti: śpiąca królewna :evil_lol: ja od zawsze chodzę późno spać, teraz to i tak staram się iść około 24 ale kiedyś dopiero o 3/4 godzinie zbierałam się do snu...z tym że później mogłam sobie pozwolić spać do 12/13 no a dzisiaj dzień wolny a ja już na nóżkach :) czekam aż Zuzia się obudzi i lecę z nią do mamy bo sama raczej nie potrafię się odpowiednio takim maluchem zająć :evil_lol: od rana leje :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]NO widzisz ...teraz już wiesz po kim taki potrzepaniec z Ciebie .... na dodatek wczoraj jeszcze zapomniałam sie przedstawić na zebraniu :evil_lol: ale zrobilam to na końcu :p Super , że Oliwka tam zareagowała , naprawde pomogło to ze miała możliwość stopniowego zostawania w przedszkolu ... u nas mało rodziców korzysta z tej możliwości :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Mieliśmy jechać na Pittbull Show do Zbrosławic ale doopa ....nie pogoda , nie jedziemy , bo moknąć i marznąc nie lubie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 u nas nie pada ale tez ladnie nie bedzie... Quote
jonQuilla Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]NO widzisz ...teraz już wiesz po kim taki potrzepaniec z Ciebie .... na dodatek wczoraj jeszcze zapomniałam sie przedstawić na zebraniu :evil_lol: ale zrobilam to na końcu :p Super , że Oliwka tam zareagowała , naprawde pomogło to ze miała możliwość stopniowego zostawania w przedszkolu ... u nas mało rodziców korzysta z tej możliwości :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] a to głupota rodziców, ja bym nie zdecydowała się zostawić dziecka od razu na 8h...wiadomo to maluszek i dla niego to olbrzymi szok :roll: chociaż pewnie niektórzy niestety nie mają możliwości stopniowo odbierać swojej pociechy [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Mieliśmy jechać na Pittbull Show do Zbrosławic ale doopa ....nie pogoda , nie jedziemy , bo moknąć i marznąc nie lubie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='deer_1987']u nas nie pada ale tez ladnie nie bedzie...[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pogoda to i tutaj do dupy :roll: musiałam zapakować Zuzie i przyjść z nią do siebie żeby mama mogła się nią opiekować....siostra mieszka jakieś nie całe 10 minut od nas spacerkiem...przez ten kawałek na mnie nie było suchej nitki :mdleje: masakra :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A u nas rano lało, a teraz już wychodzi słońce :multi: Quote
taxelina Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 a sama nie umiesz sie dzieckiem zajac? :D Quote
jonQuilla Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Ania!']A u nas rano lało, a teraz już wychodzi słońce :multi:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to zazdroszczę tego słońca bo tutaj teraz nie pada ale dalej jest pochmurno i zimno :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']a sama nie umiesz sie dzieckiem zajac? :D[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:shake: nie....owszem mogę przypilnować przez godzinkę albo dwie ale nie położę spać i wolę nie karmić bo jeszcze się zakrztusi i spanikuję :evil_lol: co innego z takimi dzieciakami co mają 3 latka albo więcej :eviltong: dzisiaj pierwszy raz przewijałam Zuzkę i jestem z siebie dumna :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dzisiaj pierwszy raz przewijałam Zuzkę i jestem z siebie dumna :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]He he pamiętam jak ja pierwszy raz Olę przewijałam i też byłam z siebie dumna:evil_lol::multi: Quote
M&S Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Cześć, ale pogoda.....szkoda gadać :shake: Miłego dnia :) A. Quote
taxelina Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 No tak nie ma sie wprawy to czlowiek nie chce probowac na sile ;) Quote
taxelina Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [url=http://www.tvn24.pl/2262604,0,0,1,1,ostatni-kwik-mody-_-swinia-w-domu,wideo.html]Ostatni kwik mody - świnia w domu - Wideo - portal TVN24.pl - 06.09.2009[/url] Quote
jonQuilla Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Izabela124.']He he pamiętam jak ja pierwszy raz Olę przewijałam i też byłam z siebie dumna:evil_lol::multi:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] mała rzecz a cieszy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maks i Spark']Cześć, ale pogoda.....szkoda gadać :shake: Miłego dnia :) A.[/quote] [B][FONT=Georgia][COLOR=Olive] witam :multi::loveu: u Nas wczoraj też do d... ale dzisiaj słońce ładnie świeci tylko mocno wieje :eviltong: a ja Tobie dzisiaj życzę miłego dnia :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='deer_1987']No tak nie ma sie wprawy to czlowiek nie chce probowac na sile ;)[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dokładnie ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Mqrtynq']Hej ;) Jak u was z pogodą ?[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :loveu::multi: wietrznie ale słonecznie :) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='as_kate']Witamy weekendowo :)[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987'][URL="http://www.tvn24.pl/2262604,0,0,1,1,ostatni-kwik-mody-_-swinia-w-domu,wideo.html"]Ostatni kwik mody - świnia w domu - Wideo - portal TVN24.pl - 06.09.2009[/URL][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zdecydowanie za duża ta świneczka :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Nie pada :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Nie pada :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] a no nie i zaraz chyba pójdziemy na spacerek :multi: dzisiaj mi pc odmówił współpracy...odkurzyłam go w środku i znów działa :multi: widocznie był tak zakurzony że się zagrzał :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bianka19 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Doberek wam :loveu: Jak przyjdziecie to dodaj new foty ;) :eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a no nie i zaraz chyba pójdziemy na spacerek :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Tylko aparatu nie zapomnij :cool3: Quote
jonQuilla Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie zapomniałam :eviltong: właśnie zgrywam zdjęcia więc niedługo będę wrzucać tutaj :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts