Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']dezorganizacja zaczyna się w domu :evil_lol: bo cza popisać ,porobić a czlek już w domu i źle sie zarządza wolnym /niby / czasem :roll:

ja w ogóle nie potrafię zorganizować sobie czegokolwiek :)
wszystko wymyślam na bieżąco bo cokolwiek sobie ułożę wcześniej to i tak nie wypali :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Maks i Spark']Hello :multi:

śliczna :loveu:
http://images8.fotosik.pl/84/4849fb82a207b5df.jpg

A.

witam :multi::loveu:

[quote name='Cavy']Witamy. :multi:

http://images8.fotosik.pl/84/4849fb82a207b5df.jpg
Jaka piękna ! ! Zakochałam sie w tym zdjęciu! :loveu: :loveu: :loveu:

cześć :multi::loveu:

[quote name='deer_1987']u nas coraz chlodniej i jesiennie..

[quote name='agaga21']a u nas dziś upał okropny ale rano było już chłodno.....jesień idzie...nie ma na to rady ;)

a tutaj od rana deszcz ale w sumie nie pamiętam kiedy ostatnio padało :eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']ja w ogóle nie potrafię zorganizować sobie czegokolwiek :)
wszystko wymyślam na bieżąco bo cokolwiek sobie ułożę wcześniej to i tak nie wypali :evil_lol::evil_lol:

Ooo spontan :evil_lol: Znamy to, poza tym ja nawet nie pamiętam bez planu, jakie mam lekcje, a co dopiero bez kalendarza, co robię po południu ^^ Chociaż zdarzało mi się wybierać gdzieś w wolne :roll:

Posted

[quote name='basia2202']h h h - Czubówna! :evil_lol: znaczy Krystyna :cool3:
http://images8.fotosik.pl/84/f205f83a2911ba23.jpg
fajna ta fotka :) prrrrr... szallloonaaaa:diabloti:

:) szalona to fakt :evil_lol:

[quote name='as_kate']Ooo spontan :evil_lol: Znamy to, poza tym ja nawet nie pamiętam bez planu, jakie mam lekcje, a co dopiero bez kalendarza, co robię po południu ^^ Chociaż zdarzało mi się wybierać gdzieś w wolne :roll:

w szkole też nigdy nie pamiętałam jakie mam lekcje :evil_lol:

a ja nie planuje nigdy naprzód nic :) bo i tak nigdy tego nie wykonam i będę na siebie o to zła :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images8.fotosik.pl/84/025ba4c365fe112c.jpg

bleeeee niedobre to to :evil_lol::evil_lol:

witankooo a u nas jeszcze ciepelko ....choc wieczory straszą rosą a to niestety wiąże sie z częstszym myciem lap i podwozia glownie u Fruziola :diabloti::diabloti:

też tego tam nie lubię :)
ogólnie smakowe piwa to nie moja bajka

współczuwam ciągłego obmywania podwozia, ja nie znam tego problemu :eviltong:

[quote name='halgre58']Pobudka ...

:crazyeye::crazyeye: hałas o 5:44 :mad:

[quote name='deer_1987']Podobnie jak te redovisningar (pisalam u mnie co to jest). nawet jak kolega zrobi cudnie to ja nie zrobie lepiej niz ja sama umiiem.

dobrze powiedziane :)

[quote name='Maks i Spark']Cześć ludziom pracy :multi:

A.

cześć cześć:multi::loveu:
dzisiaj na 15 :loveu:

Posted

witam :multi::loveu:

przyszłam powiedzieć że nie wiem kiedy będą zdjęcia bo weekendowo właściwie jestem u siostry, do domu będę szła rano do południa z Zuzią a potem znów tutaj (do sis) więc nie będę miała zbyt dużo czasu na pstrykanie fot i siedzenie na dogo....chociaż postaram się może jutro Was poodwiedzać :)

pozdrawiam i miłego :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']witam :multi::loveu:

przyszłam powiedzieć że nie wiem kiedy będą zdjęcia bo weekendowo właściwie jestem u siostry, do domu będę szła rano do południa z Zuzią a potem znów tutaj (do sis) więc nie będę miała zbyt dużo czasu na pstrykanie fot i siedzenie na dogo....chociaż postaram się może jutro Was poodwiedzać :)

pozdrawiam i miłego :loveu:

To miłego weekendu życzymy :p:p

A.