Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jonQuilla napisał(a):
:) tu wyprzedaże są tylko jak się sezon kończy :evil_lol:

no to tutaj tez ale akurat ten sklep chcial ot tak podziekowac ludziom ze kupuja u nich :D szkoda ze on ma tylko meskie :(

Posted

jonQuilla napisał(a):

ja kilka razy zostałam zapytana dlaczego pies bez kagańca ale nie drążyli tematu i odpuszczali szybko

mnie tak raz zapytali i powiedzialam im ze psy rano zjadly kagance i nie zdazylam im nowych kupic :diabloti: panowie policjanci najpierw zglupieli potem rozesmiali sie i powiedzieli zebym juz poszla :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
no to tutaj tez ale akurat ten sklep chcial ot tak podziekowac ludziom ze kupuja u nich :D szkoda ze on ma tylko meskie :(

łeee myślałam że babskie też

Tengusia napisał(a):
mnie tak raz zapytali i powiedzialam im ze psy rano zjadly kagance i nie zdazylam im nowych kupic :diabloti: panowie policjanci najpierw zglupieli potem rozesmiali sie i powiedzieli zebym juz poszla :evil_lol:

nie ma to jak dobra wymówka :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_Roki']http://images8.fotosik.pl/83/67d6dd0b1726fc6d.jpg
jee... prześlicznie ! :loveu::loveu:

zazdroszczę Ci tego aportującego żółtka :diabloti:

szkoda tylko że nie przynosi, muszę za nią biegać :mad:

z nudów poszłyśmy na jeszcze jeden spacerek ale tym razem standardowo na boisko szkolne :)
mam jeszcze dużo zdjęć z tamtego spaceru i dużo z tego co przed chwilą wróciłyśmy:multi: