Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='e.v.a']:hmmmm: a to ty ni emogłas zadzwonic wczesniej??:evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ta, ja i mój łeb :roll:
jak pojechałam tam pierwszy raz to myślałam że znajdę tak hop siup tą hurtownie....za drugim razem zapisałam sobie nr. na karteczce i miałam zadzwonić do nich już będąc na miejscu jak się okaże że i tym razem poszukiwania moje nie posuwają się do przodu..... ale zostawiłam ją w domu:mdleje:
stamtąd dzwoniłam do siostry żeby poszukała w necie i mi podała nr. ale w tym właśnie momencie ta babka podjechała :):evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
Rinuś, wiem...żałuję że Sasla nie jest czarna :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Hej:loveu:
[URL="http://images6.fotosik.pl/516/c56ba3f4cd498124.jpg"][COLOR=#000000]http://images6.fotosik.pl/516/c56ba3f4cd498124.jpg[/COLOR][/URL] ślicznie jej! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]...za drugim razem zapisałam sobie nr. na karteczce i miałam zadzwonić do nich już będąc na miejscu jak się okaże że i tym razem poszukiwania moje nie posuwają się do przodu..... ale zostawiłam ją w domu:mdleje:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

starość nie radość, a skleroza nie boli :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ta, ja i mój łeb :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jak pojechałam tam pierwszy raz to myślałam że znajdę tak hop siup tą hurtownie....za drugim razem zapisałam sobie nr. na karteczce i miałam zadzwonić do nich już będąc na miejscu jak się okaże że i tym razem poszukiwania moje nie posuwają się do przodu..... ale zostawiłam ją w domu:mdleje:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

...wypadki chodzą po ludziach ;):evil_lol:

A.

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dziękujemy za miłe słowa :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='zuzolandia'][I][B]siemankoooooooo przylażłam w koncu do Ciebie[/B][/I] :loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dawno Cię u nas nie było więc witam serdecznie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]:multi:

[quote name='karolina1']Witamy się! :loveu:[/quote]
witam również :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='AngelsDream']Żółty to jednak nie mój kolor.[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a ja uwielbiam żywe kolory...najbardziej żółty na drugim miejscu [FONT=Georgia]zielony :loveu:[/FONT][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
nie trzeba być geniuszem żeby to dostrzec większość moich rzeczy jest w tych kolorach :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Ania!']starość nie radość, a skleroza nie boli :diabloti:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a no nie da się ukryć :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maks i Spark']...wypadki chodzą po ludziach ;):evil_lol:

A.[/quote]
po mnie wyjątkowo często :evil_lol:

dzisiaj dowiedziałam się że jednak idę dopiero we wtorek do pracy... najwyraźniej nie chcą mnie jeszcze :niewiem:
w sumie z jednej strony jeszcze bym posiedziała w domu (jakby mi mało było) ale z drugiej muszę czymś się zająć bo ostatnio nie jest ze mną dobrze :roll:
humor mam od dłuższego czasu do d...pOOpy
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Ja sie ciesze ze juz tylko 1 praca, choc wiadomo ze trzeba bylo miev 3-5 bo kasa potrzebna byla...[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:crazyeye: nie wyobrażam sobie pracować jednoczenie w 3 miejscach a co dopiero w 5 ale to też zależy od godzin pracy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Cześć ... [IMG]http://i28.tinypic.com/2dhdzes.jpg[/IMG][/COLOR][/B][/quote]
cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Justy$ka']Jeeedno (śliczne :loveu:) zdjecia, a tak nagadane.! :mad::diabloti:

W szeleczkach jej bardzo ładnie...
Jest w nich taka.. słoneczna.! :loveu:

Pzdr.[/quote]
dziękujemy :)

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='karolina1']Fociaki dziś będą? :eviltong:

Przed wyjazdem chciałabym popatrzeć na Salsunię :cool3:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:oops: nie wiem[/B][/COLOR][/FONT]
zaraz pewnie znów zasiąde do czytania :oops:
ostatnio to mnie odciąga od innych zajęć i przy okazji uspokaja cobym nie warczała na wszystko i wszystkich :eviltong:

siostra mi zostawiła całą sagę Zmierzchu (Stephenie Meyer) :)
"Zmierzch" przeczytałam w dwa dni, w kolejne dwa przeczytałam "Księżyc w nowiu". Teraz jestem w połowie "Zaćmienia" i zostanie mi jeszcze najgrubsza "Przed świtem".
Bardzo mnie wciągnęła ta powieść :loveu:

Po przeczytaniu pierwszej z ciekawości oglądnęłam film bo moja koleżanka mówiła że ekstra. Mi by może przypadł do gustu gdybym wcześniej nie przeczytała książki bo ona o milion albo jeszcze więcej razy lepsza moim zdaniem......ale to raczej normalne zjawisko. Książki są o stokroć lepiej wyposażone w szczegółowe opisy.
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]"Zmierzch" przeczytałam w dwa dni, w kolejne dwa przeczytałam "Księżyc w nowiu". Teraz jestem w połowie "Zaćmienia" i zostanie mi jeszcze najgrubsza "Przed świtem".[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Bardzo mnie wciągnęła ta powieść :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]

Zachęcająco to brzmi, więc może też po nie sięgnę :hmmmm:

Posted

widzę że masz to co ja!!!!!!!! Też powiedzmy tak mam ''Zmierzchomanię'' :eviltong:

Teraz właśnie se kupiłam 3 część i w podróży czytać będę a potem ostatnio, bo 1 i 2 już przeczytałam i idzie naprawdę szybko!!!!!!! Bo to boskie jest!!!!!!!!!!

A 1 część filmu aż wstyd się przyznać, ale oglądałam ok 8-10 razy :oops::oops::oops:

I czekam na 20 listopada , bo będzie Księżyc w nowiu w kinach!! :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Ania!']Zachęcająco to brzmi, więc może też po nie sięgnę :hmmmm:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja polecam jak najbardziej :)
niby powieść o wampirach ale byłam w szoku że mnie tak wciągnęła :)
nigdy nie przepadałam za takimi zjawiskami zarówno w książkach jak i w filmach a teraz zupełnie mi to przestało przeszkadzać że bohaterowie to wampirki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='karolina1']widzę że masz to co ja!!!!!!!! Też powiedzmy tak mam ''Zmierzchomanię'' :eviltong:

Teraz właśnie se kupiłam 3 część i w podróży czytać będę a potem ostatnio, bo 1 i 2 już przeczytałam i idzie naprawdę szybko!!!!!!! Bo to boskie jest!!!!!!!!!!

A 1 część filmu aż wstyd się przyznać, ale oglądałam ok 8-10 razy :oops::oops::oops:

I czekam na 20 listopada , bo będzie Księżyc w nowiu w kinach!! :multi::multi::multi::multi:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]kamień z serca spadł mi że nie tylko ja popadłam w taką manię :evil_lol:
a na drugą część filmu mimo wszystko też czekam :) :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]kamień z serca spadł mi że nie tylko ja popadłam w taką manię :evil_lol:
a na drugą część filmu mimo wszystko też czekam :) :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:grins: i ja się cieszę że jedyna nie jestem :eviltong:

Ten film, książka wciąga jak narkotyk tak jak Bella działa na Edwarda :eviltong:

Posted

[quote name='karolina1']:grins: i ja się cieszę że jedyna nie jestem :eviltong:

Ten film, książka wciąga jak narkotyk tak jak Bella działa na Edwarda :eviltong:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: trafne spostrzeżenie ;)

taki bonus z filmu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]:loveu:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=Xsp3_a-PMTw"]YouTube - Supermassive Black Hole - Muse[/URL]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w filmie ogólnie fajna muzyka była :)[/B][/COLOR][/FONT]
[B][/B]

Posted

O taaaak :loveu:

Ja bardzo lubię soundtrack [SIZE=2]''Bella's Lullaby''

[url=http://www.youtube.com/watch?v=4PZb0Ecl1Sw&feature=related]YouTube - "Bella's Lullaby" Carter Burwell - Edward Cullen - Twilight - Piano Version[/url]
[/SIZE]

Posted

[quote name='karolina1']O taaaak :loveu:

Ja bardzo lubię soundtrack [SIZE=2]''Bella's Lullaby''

[/SIZE][/quote]
:loveu::loveu::loveu: pikne

[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][SIZE=2]Eyes On Fire- Blue Foundation :)[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w ogóle to za dużo żeby wymieniać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]