Rinuś Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [I][B]Śliczne szelki :loveu: na czarnym żółty wygląda jeszcze lepiej , ja choruję na turkusowe :diabloti:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='e.v.a']:hmmmm: a to ty ni emogłas zadzwonic wczesniej??:evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ta, ja i mój łeb :roll: jak pojechałam tam pierwszy raz to myślałam że znajdę tak hop siup tą hurtownie....za drugim razem zapisałam sobie nr. na karteczce i miałam zadzwonić do nich już będąc na miejscu jak się okaże że i tym razem poszukiwania moje nie posuwają się do przodu..... ale zostawiłam ją w domu:mdleje: stamtąd dzwoniłam do siostry żeby poszukała w necie i mi podała nr. ale w tym właśnie momencie ta babka podjechała :):evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] Rinuś, wiem...żałuję że Sasla nie jest czarna :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [I][B]siemankoooooooo przylażłam w koncu do Ciebie[/B][/I] :loveu::loveu: Quote
M&S Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Cześć, jaka elegantka :lol:, ładnie jej w żółtym ;) Fajnego dnia A. Quote
Kaya93 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Hej:loveu: [URL="http://images6.fotosik.pl/516/c56ba3f4cd498124.jpg"][COLOR=#000000]http://images6.fotosik.pl/516/c56ba3f4cd498124.jpg[/COLOR][/URL] ślicznie jej! :loveu::loveu::loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]...za drugim razem zapisałam sobie nr. na karteczce i miałam zadzwonić do nich już będąc na miejscu jak się okaże że i tym razem poszukiwania moje nie posuwają się do przodu..... ale zostawiłam ją w domu:mdleje:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] starość nie radość, a skleroza nie boli :diabloti: Quote
M&S Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ta, ja i mój łeb :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jak pojechałam tam pierwszy raz to myślałam że znajdę tak hop siup tą hurtownie....za drugim razem zapisałam sobie nr. na karteczce i miałam zadzwonić do nich już będąc na miejscu jak się okaże że i tym razem poszukiwania moje nie posuwają się do przodu..... ale zostawiłam ją w domu:mdleje:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] ...wypadki chodzą po ludziach ;):evil_lol: A. Quote
halgre Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [url]http://global.images6.fotosik.pl/516/c56ba3f4cd498124.jpg[/url] [B][COLOR="DarkRed"]No proszę jaka pięknista Salsunia :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] Quote
Cavy Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [url]http://global.images6.fotosik.pl/516/c56ba3f4cd498124.jpg[/url] Piękna :loveu: Cudnie jej w tym kolorku. :multi: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dziękujemy za miłe słowa :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]siemankoooooooo przylażłam w koncu do Ciebie[/B][/I] :loveu::loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dawno Cię u nas nie było więc witam serdecznie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]:multi: [quote name='karolina1']Witamy się! :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] witam również :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='AngelsDream']Żółty to jednak nie mój kolor.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a ja uwielbiam żywe kolory...najbardziej żółty na drugim miejscu [FONT=Georgia]zielony :loveu:[/FONT][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie trzeba być geniuszem żeby to dostrzec większość moich rzeczy jest w tych kolorach :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Ania!']starość nie radość, a skleroza nie boli :diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a no nie da się ukryć :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maks i Spark']...wypadki chodzą po ludziach ;):evil_lol: A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] po mnie wyjątkowo często :evil_lol: *** dzisiaj dowiedziałam się że jednak idę dopiero we wtorek do pracy... najwyraźniej nie chcą mnie jeszcze :niewiem: w sumie z jednej strony jeszcze bym posiedziała w domu (jakby mi mało było) ale z drugiej muszę czymś się zająć bo ostatnio nie jest ze mną dobrze :roll: humor mam od dłuższego czasu do d...pOOpy [/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ja sie ciesze ze juz tylko 1 praca, choc wiadomo ze trzeba bylo miev 3-5 bo kasa potrzebna byla... Quote
halgre Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [B][COLOR="DarkRed"]Cześć ... [IMG]http://i28.tinypic.com/2dhdzes.jpg[/IMG][/COLOR][/B] Quote
Cieplutkaa. Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Jeeedno (śliczne :loveu:) zdjecia, a tak nagadane.! :mad::diabloti: W szeleczkach jej bardzo ładnie... Jest w nich taka.. słoneczna.! :loveu: Pzdr. Quote
karolina1 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Fociaki dziś będą? :eviltong: Przed wyjazdem chciałabym popatrzeć na Salsunię :cool3: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='deer_1987']Ja sie ciesze ze juz tylko 1 praca, choc wiadomo ze trzeba bylo miev 3-5 bo kasa potrzebna byla...[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:crazyeye: nie wyobrażam sobie pracować jednoczenie w 3 miejscach a co dopiero w 5 ale to też zależy od godzin pracy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Cześć ... [IMG]http://i28.tinypic.com/2dhdzes.jpg[/IMG][/COLOR][/B][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Justy$ka']Jeeedno (śliczne :loveu:) zdjecia, a tak nagadane.! :mad::diabloti: W szeleczkach jej bardzo ładnie... Jest w nich taka.. słoneczna.! :loveu: Pzdr.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dziękujemy :) [/B][/COLOR][/FONT][quote name='karolina1']Fociaki dziś będą? :eviltong: Przed wyjazdem chciałabym popatrzeć na Salsunię :cool3:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:oops: nie wiem[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] zaraz pewnie znów zasiąde do czytania :oops: ostatnio to mnie odciąga od innych zajęć i przy okazji uspokaja cobym nie warczała na wszystko i wszystkich :eviltong: siostra mi zostawiła całą sagę Zmierzchu (Stephenie Meyer) :) "Zmierzch" przeczytałam w dwa dni, w kolejne dwa przeczytałam "Księżyc w nowiu". Teraz jestem w połowie "Zaćmienia" i zostanie mi jeszcze najgrubsza "Przed świtem". Bardzo mnie wciągnęła ta powieść :loveu: Po przeczytaniu pierwszej z ciekawości oglądnęłam film bo moja koleżanka mówiła że ekstra. Mi by może przypadł do gustu gdybym wcześniej nie przeczytała książki bo ona o milion albo jeszcze więcej razy lepsza moim zdaniem......ale to raczej normalne zjawisko. Książki są o stokroć lepiej wyposażone w szczegółowe opisy. [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]"Zmierzch" przeczytałam w dwa dni, w kolejne dwa przeczytałam "Księżyc w nowiu". Teraz jestem w połowie "Zaćmienia" i zostanie mi jeszcze najgrubsza "Przed świtem".[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Bardzo mnie wciągnęła ta powieść :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Zachęcająco to brzmi, więc może też po nie sięgnę :hmmmm: Quote
karolina1 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 widzę że masz to co ja!!!!!!!! Też powiedzmy tak mam ''Zmierzchomanię'' :eviltong: Teraz właśnie se kupiłam 3 część i w podróży czytać będę a potem ostatnio, bo 1 i 2 już przeczytałam i idzie naprawdę szybko!!!!!!! Bo to boskie jest!!!!!!!!!! A 1 część filmu aż wstyd się przyznać, ale oglądałam ok 8-10 razy :oops::oops::oops: I czekam na 20 listopada , bo będzie Księżyc w nowiu w kinach!! :multi::multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='Ania!']Zachęcająco to brzmi, więc może też po nie sięgnę :hmmmm:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja polecam jak najbardziej :) niby powieść o wampirach ale byłam w szoku że mnie tak wciągnęła :) nigdy nie przepadałam za takimi zjawiskami zarówno w książkach jak i w filmach a teraz zupełnie mi to przestało przeszkadzać że bohaterowie to wampirki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='karolina1']widzę że masz to co ja!!!!!!!! Też powiedzmy tak mam ''Zmierzchomanię'' :eviltong: Teraz właśnie se kupiłam 3 część i w podróży czytać będę a potem ostatnio, bo 1 i 2 już przeczytałam i idzie naprawdę szybko!!!!!!! Bo to boskie jest!!!!!!!!!! A 1 część filmu aż wstyd się przyznać, ale oglądałam ok 8-10 razy :oops::oops::oops: I czekam na 20 listopada , bo będzie Księżyc w nowiu w kinach!! :multi::multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]kamień z serca spadł mi że nie tylko ja popadłam w taką manię :evil_lol: a na drugą część filmu mimo wszystko też czekam :) :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
karolina1 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]kamień z serca spadł mi że nie tylko ja popadłam w taką manię :evil_lol: a na drugą część filmu mimo wszystko też czekam :) :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :grins: i ja się cieszę że jedyna nie jestem :eviltong: Ten film, książka wciąga jak narkotyk tak jak Bella działa na Edwarda :eviltong: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='karolina1']:grins: i ja się cieszę że jedyna nie jestem :eviltong: Ten film, książka wciąga jak narkotyk tak jak Bella działa na Edwarda :eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: trafne spostrzeżenie ;) taki bonus z filmu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]:loveu: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=Xsp3_a-PMTw"]YouTube - Supermassive Black Hole - Muse[/URL] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w filmie ogólnie fajna muzyka była :)[/B][/COLOR][/FONT] [B][/B] Quote
karolina1 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 O taaaak :loveu: Ja bardzo lubię soundtrack [SIZE=2]''Bella's Lullaby'' [url=http://www.youtube.com/watch?v=4PZb0Ecl1Sw&feature=related]YouTube - "Bella's Lullaby" Carter Burwell - Edward Cullen - Twilight - Piano Version[/url] [/SIZE] Quote
jonQuilla Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='karolina1']O taaaak :loveu: Ja bardzo lubię soundtrack [SIZE=2]''Bella's Lullaby'' [/SIZE][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :loveu::loveu::loveu: pikne [/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][SIZE=2]Eyes On Fire- Blue Foundation :)[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w ogóle to za dużo żeby wymieniać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts