Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ladne
[URL]http://images6.fotosik.pl/514/66e3e3c6c426f0f5.jpg[/URL]

śniadanko ;)
[URL]http://images8.fotosik.pl/73/a80493ad2580153a.jpg[/URL]

śliczne foty, a tygrys :loveu:

Witanko :lol:

A.

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja tez uwielbiam tygryski :loveu:
niestety był taki upał że mało jakie zwierzęta były ożywione, większość spała pochowana...tylko te kopytne stały blisko bo rzucili im jedzonko to fociłam ile wlezie :eviltong:

nawet szympansy, które uwielbiam bo zawsze świrują po całym wybiegu tym razem spały gdzieś u góry i tylko 3 były na dole z czego dwa i tak spały :roll:
ten malutki jedynie patykiem wywijał

zdjęć Salsowych nadal nie mam i nie wiem kiedy będą :oops:
dzisiaj większość dnia mnie nie było w domu, jutro też chyba mnie nie będzie jeśli pogoda dopisze :)

właśnie weszłam na pocztę i ok. 14 godziny Pan z firmy Chaba napisał mi że szelki są już do odebrania w hurtowni :multi: jeee :)
jutro będę musiała skoczyć po nie :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja tez uwielbiam tygryski :loveu:
niestety był taki upał że mało jakie zwierzęta były ożywione, większość spała pochowana...tylko te kopytne stały blisko bo rzucili im jedzonko to fociłam ile wlezie :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
dlatego tez to tak my sie wachamy upal to zwierzeta schowe, jesien to tez - bylismy we wrzesniu zeszlego roku i juz prawie zadnuch zwierzat..

Posted

Ale tu dużo fociszów :multi:

[url]http://global.images8.fotosik.pl/73/a80493ad2580153a.jpg[/url]
:loveu: :loveu: :loveu:

[url]http://global.images8.fotosik.pl/73/a790a1321a752e9c.jpg[/url]
jakie śmiechowe :lol:

Tygrys super, a tych małp to coś mało, bo tylko jedna :shake: :lol:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam wszystkich :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]

[COLOR=Black]Rinuś, [/COLOR]oficjalna wersja jest taka że to mój ogród :evil_lol:
nieoficjalna tylko dla wtajemniczonych taka że to zÓ :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Justy$ka']A co oznaczają znaczki obok Twojego bannerka.?
Już to tłumaczyłaś, ale ja oczywiście nie pamiętam :evil_lol:[/quote]

[LEFT][SIZE=6][B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=Olive]pies =[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/B][/SIZE][SIZE=4][B]ئىت[/B][/SIZE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]po staro turecku :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/LEFT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]zdjęć Salsowych nadal nie mam i nie wiem kiedy będą :oops:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Mam takie nieodparte wrażenie, że ją zostawiłaś w tym zoo ;)

Może jednak zrób jej kilka zdjęć na dowód, że mieszka z Tobą a nie z tym sikającym kucem :diabloti:

Posted

[quote name='Ania!']Mam takie nieodparte wrażenie, że ją zostawiłaś w tym zoo ;)

Może jednak zrób jej kilka zdjęć na dowód, że mieszka z Tobą a nie z tym sikającym kucem :diabloti:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: nie, nie zostawiłam jej w zÓ
nie jestem tak okrutna dla zwierząt, które i tak mają ograniczoną wolność :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Agata_Roki']A ja czekam na zdjęcia w szeleczkach :loveu::loveu:

I bryy ! :multi::multi:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]brrrrrrrrrrrrrrrry bo deszczowy :evil_lol:

a no ja też czekam ;)
na siostrę, która ma zaraz przyjechać i śmigniemy po odbiór :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Whooooa...
Ja jestem przez Ciebie w cięzkim szoku.! :mad:

Salsa waży 18 kilo.?! Salsa waży 18 kilo.?!
Mój "szczeniak", którego jeszcze zdarza mi się nosci na rękach waży ponad 20...! Mój Mały szczeniaczek, który jest niemiłosiernie chudy...!

Łoo Maatkoo...! :evil_lol:

Pzdr.

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:bowskie
[url]http://images6.fotosik.pl/514/bafc8fb9fe42400a.jpg[/url]

kurde fajniuśkie te zoologiczne fotaski :p

poka jakie szelki kupilaś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie kupiłam szelek :mad::angryy:

pojechałam pod podany adres tej hurtowni po odbiór szelek, okazało się że pod tym samym adresem jest mnóstwo innych hurtowni...cały labirynt baraków :roll:
więc zaczęłam poszukiwania...pytałam każdego kogo spotkałam i większość w ogóle nie wiedziała o istnieniu hurtowni zoologicznej w pobliżu....
jeden gościu to w ogóle wysłał mnie gdzieś na drugą stronę tej ulicy za most a tam mi facet powiedział że w ogóle podany adres jest gdzieś za rzeką a gdzie rzeka :crazyeye: całe życie mieszkam w gdańsku i nie wiedziałam że w okolicach tejże ulicy gdzieś rzeka płynie :roll:
wróciłam więc między te baraki, doszłam do samego końca...spotkałam przyzwoicie wyglądającego chłopaka więc pytam...a on mi mówi że tam skąd przyszłam jest ta hurtownia....no to ja idę z powrotem już nieźle wkurzona, przeszłam się gdzieś w jakieś ciemne kąty a tam dupa, wszędzie ślepe zaułki :roll:
wróciłam w końcu do samochodu i siostra powiedziała że jebiemy to i jedziemy bo to sensu nie ma....w ogóle większość z baraków nieopisana
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]szukaj igły w stogu siana[/B] [/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:roll:

przyjechałam do domu i napisałam do tego pana że nie znalazłam tej hurtowni i spytałam czy jest możliwość zeby nadać to jednak pocztą
czekam na odp.
[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Justy$ka']Whooooa...
Ja jestem przez Ciebie w cięzkim szoku.! :mad:

Salsa waży 18 kilo.?! Salsa waży 18 kilo.?!
Mój "szczeniak", którego jeszcze zdarza mi się nosci na rękach waży ponad 20...! Mój Mały szczeniaczek, który jest niemiłosiernie chudy...!

Łoo Maatkoo...! :evil_lol:

Pzdr.[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]19 :) ostatnio mi przytyła :multi::multi:

Salsa jest o wiele niższa od Lary a po za tym nie ma postury "typowego" amstaffa, moja sunia to przecież tylko kundelek w typie...jest o wiele drobniejszej budowy :)
już zresztą nie raz to pisałam że ona na zdjęciach tylko wydaje się być duża :):eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]