Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam wszystkich :calus::multi::loveu:

cieszę się że foty się podobały i nie zanudziłam nimi :evil_lol:

i zapomniałam napisać że z Salsą troszkę się poszkoliłyśmy zanim frisbee poszło w ruch :cool3: i powiem że jak gnida chce to potrafi :loveu:
kilka razy znów mi spierdzieliła jak tylko puściłam smycz ale ja dzisiaj widocznie miałam lepszy humor i byłam bardziej wyrozumiała :evil_lol:
a i na boisku był inny piesek z panem...na początku Salsa była w niego wpatrzona i nic do niej nie docierało ale po chwili rozumek wrócił do normalności i piesek przestał istnieć :) co prawda był dość spory kawałek od nas i pewnie gdyby był blisko to Salsa by świra dostała ale i tak jestem zadowolona :)

Posted

cześć wszystkim :multi::multi::multi::loveu:

deer_1987 napisał(a):
Eh jak namowic na frisbee?

nie mam zielonego pojęcia...Salsa gania za wszystkim więc nie trzeba było jej namawiać...rzuciłam i poszłooo :evil_lol:

AngelsDream napisał(a):
Napis w tle zawalisty. :D

:diabloti: to moja szkoła podstawowa i gimnazjalna...napis akurat widnieje na bocznej ścianie od sali gimnastycznej :)
teren piaszczysty po którym Salsa biega to boisko szkolne :evil_lol:

Rinuś napisał(a):
Co tutaj tak pusto?

ja nic na ten temat nie wiem ;):eviltong:

Dzisiaj rano ładnie słońce świeciło i siostra zadzwoniła czy nie chcę z nią i Zuzią jechać na plażę przed pracą...no to ja bardzo chętnie, szybko się ogarnęłam, wyprowadzilam Salsę na spacer i biegiem do siosry. Jak doszłam do jej domu to zaczęło kropić :roll: więc nie pojechałyśmy na plażę, poszłyśmy posiedzieć na stadion Lechii, potem połaziłyśmy po parku i ja udałam się prosto ze spaceru do pracy :roll: a mogło być tak fajnie :shake:
Teraz znów słońce świeci...wkurzająca pogoda :angryy:

Ja jeszcze godzinkę i 10 minut w pracy :multi::multi: