Dozia_13 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Hejk. To do dobrze, że Salsunia się ma dobrze... niech jak naszybciej dojdzie do siebie...:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jak Salsa ????[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 moja Fazula po sterylce sie na mnie obrazila za to ze ja zostawilam na caly dzien sama w lecznicy :diabloti: ale tez mialam z tej okazji tydzien urlopu i mala szybciutko doszla do siebie :grins: Quote
emdziolek Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]:loveu: Salsucha, juz wszystko bedzie dobrze, nie leź do szwów, i grzecznie sie kuruj:loveu: hej sis:loveu:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:crazyeye::crazyeye: rano pisałam posta i go nie ma :roll::roll: w każdym bądź razie Salsa ma się dobrze... w nocy się strasznie wierciła, nie mogła sobie miejsca znaleźć i miałam wrażenie że ją bardzo boli ale rano jak tylko wstałam to ona też wyskoczyła z łóżka i poszła do miski a tam znalazła jakiś plasterek szynki więc go wrąbała :) około 10 byłyśmy na zastrzyku i dzielnie go zniosła :) ogólnie w domu bardzo dużo śpi i jest taka osowiała ale coraz lepiej z nią...trzeba jej pilnować już bo jak ktoś przychodzi to oczywiście nagle zyskuje tyle sił że skacze i cieszy się jak głupia :mad: dopiero jakieś dwie godziny temu się napiła pierwszy raz po operacji a jeść nie chce swojej karmy w ogóle więc pokroiłam troszkę chleba i wymieszałam to z karmą i pasztetem...wrąbała całą miche :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]uffffffffffffffffff to dopsz :p a koopalonek był ??:roll::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Dozia_13 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 To to dobrze, że wraca do sił... :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]uffffffffffffffffff to dopsz :p a koopalonek był ??:roll::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]był, był i to nie jeden :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]był, był i to nie jeden :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]koopalonek ważna rzecz :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [FONT=Century Gothic]Witamy :loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic]Utulaj dzielną Salsunię ode mnie :diabloti:[/FONT] Quote
taxelina Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 No to dobrze ze juz powoli dochodzi do siebie :D Quote
jonQuilla Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam witam :multi::multi::loveu: dzisiejsza noc była o niebo lepsza...Salsa się tak nie wierciła :cool3: za niedługo na spacerek, zajdziemy do weterynarza na ostatnie kujnięcie i będziemy czekać aż brzuszek do końca się naprawi :) zaraz po tym jak ją przyniosłam do domu [IMG]http://images36.fotosik.pl/77/f86276e704050318.jpg[/IMG] wczoraj wieczorem [IMG]http://images45.fotosik.pl/81/244583b2589d6acb.jpg[/IMG] i dzisiejszy brzusio :) czy powinnam zarzucić cenzure na wymionka? ;) [IMG]http://images48.fotosik.pl/81/21ca15d60c89c1b2.jpg[/IMG] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Tengusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 przyczlapalam z prezencikiem dla r[FONT=Times New Roman]ekonwalescentki :grins:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][IMG]http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_3351.jpg[/IMG][/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B][COLOR=Black]Tengusia[/COLOR] dzięki wielkie :) :loveu: ale pozwól że pokaże jej te kotki po tym jak już dojdzie całkiem do siebie...jeszcze by się za nimi w pogoń rzuciła :evil_lol::evil_lol: wróciłyśmy właśnie od weterynarza....oglądną Salsowy brzusio, powiedział że jest ładny...popryskał srebrny m sprayem i dał zastrzyka :cool3::cool3: jeśli nic nie będzie się działo to zobaczymy się dopiero w przyszły wtorek :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mała ziabka:loveu: Całuska posyłam:loveu: A brzusio wyglada ładnie;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive] [B][FONT=Georgia]wróciłyśmy właśnie od weterynarza....oglądną Salsowy brzusio, powiedział że jest ładny...popryskał srebrny m sprayem i dał zastrzyka :cool3::cool3: jeśli nic nie będzie się działo to zobaczymy się dopiero w przyszły wtorek :)[/FONT][/B] [/COLOR][/quote] Bardzo dobrze, że się dziewczynka goi ślicznie ;) Wymiziaj ją ode mnie :)) Quote
e.v.a Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 nie jestescie srebrne???:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Dozia_13 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Hej...:multi: No to widzę, że na Salsuni goi się jak na psie:evil_lol: i prawidłowo:multi: A jak wolne mija? Nie nudzi Ci się?? Quote
jonQuilla Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]jesteśmy odpicowane na srebrno już :cool3::cool3:[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia] [B] nie, nie nudzi mi się :cool3: odpoczywam i relaksuje się :) właśnie wróciłam z kina, wybrałam się na "kochaj i tańcz" :) fabuła mdła i do przewidzenia jak we wszystkich tanecznych filmach :) ale podobały mi się sceny taneczne a to przecież najważniejsze było w tym filmie :) :loveu: fajnie też było popatrzeć na ciałko Damięckiego :cool3::cool3: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ładniutki brzusio :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Dozia_13 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]jesteśmy odpicowane na srebrno już :cool3::cool3:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie, nie nudzi mi się :cool3:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]odpoczywam i relaksuje się :)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]właśnie wróciłam z kina, wybrałam się na "kochaj i tańcz" :) [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]fabuła mdła i do przewidzenia jak we wszystkich tanecznych filmach :) ale podobały mi się sceny taneczne a to przecież najważniejsze było w tym filmie :) :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]fajnie też było popatrzeć na ciałko Damięckiego :cool3::cool3:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] To dobrze, że się nie nudzisz:multi::multi: Ja tem nie chodze do kina... wole coś kupić sobie lub suczom:evil_lol::evil_lol: odczekam troche i proszę kogoś, żeby mi ściągną film(sama nie umiem) Quote
taxelina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dzien dobrY: [IMG]http://www.goingehof.se/data/images/11gh-frukost-b.jpg[/IMG] Quote
jonQuilla Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzięki za pyszne śniadanko :loveu: ja do kina chodzę bardzo rzadko...ale ciocia spytała czy bym z nią nie poszła bo nie ma z kim a bardzo by chciała iść, zresztą ja też byłam ciekawa jak się ma do tego co mówią i jak go reklamują :) swoją drogą polskie filmy bardzo późno są do ściągnięcia z sieci ... i nie żebym się bawiła w ściąganie filmów, nic z tych rzeczy :evil_lol: a chcę jeszcze zobaczyć Szybko i Wściekle :cool3: zapowiada się fajnie bo będą Ci sami aktorzy co w pierwszej części a pierwsza mi się podobała najbardziej :) no i Salsa a w sumie jej brzuś :) ogólnie ma się dobrze...tylko jeść nie chce i jest taka jakaś przerażona...ale z czasem pewnie minie [IMG]http://images41.fotosik.pl/78/19a744427a322723.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/78/af56d9a0edfa86b6.jpg[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cześć Kwiatuszku :) Salsunia wygląda coraz lepiej, ukochaj ją ode mnie :) Quote
Recommended Posts