Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja Fazula po sterylce sie na mnie obrazila za to ze ja zostawilam na caly dzien sama w lecznicy :diabloti:

ale tez mialam z tej okazji tydzien urlopu i mala szybciutko doszla do siebie :grins:

Posted

:crazyeye::crazyeye: rano pisałam posta i go nie ma :roll::roll:

w każdym bądź razie Salsa ma się dobrze...
w nocy się strasznie wierciła, nie mogła sobie miejsca znaleźć i miałam wrażenie że ją bardzo boli ale rano jak tylko wstałam to ona też wyskoczyła z łóżka i poszła do miski a tam znalazła jakiś plasterek szynki więc go wrąbała :)
około 10 byłyśmy na zastrzyku i dzielnie go zniosła :)
ogólnie w domu bardzo dużo śpi i jest taka osowiała ale coraz lepiej z nią...trzeba jej pilnować już bo jak ktoś przychodzi to oczywiście nagle zyskuje tyle sił że skacze i cieszy się jak głupia :mad:
dopiero jakieś dwie godziny temu się napiła pierwszy raz po operacji a jeść nie chce swojej karmy w ogóle więc pokroiłam troszkę chleba i wymieszałam to z karmą i pasztetem...wrąbała całą miche :angryy:

Posted

witam witam :multi::multi::loveu:

dzisiejsza noc była o niebo lepsza...Salsa się tak nie wierciła :cool3:
za niedługo na spacerek, zajdziemy do weterynarza na ostatnie kujnięcie i będziemy czekać aż brzuszek do końca się naprawi :)

zaraz po tym jak ją przyniosłam do domu

wczoraj wieczorem

i dzisiejszy brzusio :)
czy powinnam zarzucić cenzure na wymionka? ;)

Posted

Tengusia dzięki wielkie :) :loveu:
ale pozwól że pokaże jej te kotki po tym jak już dojdzie całkiem do siebie...jeszcze by się za nimi w pogoń rzuciła :evil_lol::evil_lol:

wróciłyśmy właśnie od weterynarza....oglądną Salsowy brzusio, powiedział że jest ładny...popryskał srebrny m sprayem i dał zastrzyka :cool3::cool3: jeśli nic nie będzie się działo to zobaczymy się dopiero w przyszły wtorek :)

Posted

jonQuilla napisał(a):

wróciłyśmy właśnie od weterynarza....oglądną Salsowy brzusio, powiedział że jest ładny...popryskał srebrny m sprayem i dał zastrzyka :cool3::cool3: jeśli nic nie będzie się działo to zobaczymy się dopiero w przyszły wtorek :)

Bardzo dobrze, że się dziewczynka goi ślicznie ;) Wymiziaj ją ode mnie :))

Posted

jesteśmy odpicowane na srebrno już :cool3::cool3:

nie, nie nudzi mi się :cool3:
odpoczywam i relaksuje się :)

właśnie wróciłam z kina, wybrałam się na "kochaj i tańcz" :)
fabuła mdła i do przewidzenia jak we wszystkich tanecznych filmach :) ale podobały mi się sceny taneczne a to przecież najważniejsze było w tym filmie :) :loveu:
fajnie też było popatrzeć na ciałko Damięckiego :cool3::cool3:

Posted

jonQuilla napisał(a):
jesteśmy odpicowane na srebrno już :cool3::cool3:

nie, nie nudzi mi się :cool3:
odpoczywam i relaksuje się :)

właśnie wróciłam z kina, wybrałam się na "kochaj i tańcz" :)
fabuła mdła i do przewidzenia jak we wszystkich tanecznych filmach :) ale podobały mi się sceny taneczne a to przecież najważniejsze było w tym filmie :) :loveu:
fajnie też było popatrzeć na ciałko Damięckiego :cool3::cool3:

To dobrze, że się nie nudzisz:multi::multi: Ja tem nie chodze do kina... wole coś kupić sobie lub suczom:evil_lol::evil_lol: odczekam troche i proszę kogoś, żeby mi ściągną film(sama nie umiem)

Posted

dzięki za pyszne śniadanko :loveu:

ja do kina chodzę bardzo rzadko...ale ciocia spytała czy bym z nią nie poszła bo nie ma z kim a bardzo by chciała iść, zresztą ja też byłam ciekawa jak się ma do tego co mówią i jak go reklamują :)
swoją drogą polskie filmy bardzo późno są do ściągnięcia z sieci ... i nie żebym się bawiła w ściąganie filmów, nic z tych rzeczy :evil_lol:
a chcę jeszcze zobaczyć Szybko i Wściekle :cool3: zapowiada się fajnie bo będą Ci sami aktorzy co w pierwszej części a pierwsza mi się podobała najbardziej :)

no i Salsa a w sumie jej brzuś :)
ogólnie ma się dobrze...tylko jeść nie chce i jest taka jakaś przerażona...ale z czasem pewnie minie