Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć dziewczątka :multi::loveu:

a gdzie tam...jest dzisiaj piękna pogoda :loveu:
słońce fantastycznie świeci, razi mnie w oczy przez szybe w sklepie i ogólnie wściekłość mnie ogarnia jak myślę że muszę tu siedzieć do 19 a pogoda z oknem jest taka piękna :roll:

szkoda ze wczoraj tak nie świeciło bo wybrałam się rano na długi spacerek z Salsą do lasu bo już po ścianach prawie skakała w domu z braku ruchu :roll:
w każdym badź razie nie wziełam aparatu bo co chwile padał deszcz więc zdjęcia i tak byłyby do niczego

w lesie spotkałam pana ze ślicznym Rodezjanem :loveu:
szliśmy kawałek razem, Salsa zaczepiała kolegę ale on miał ją gdzieś...widać że piesek już nie młody był więc nie w głowie mu zabawy z szurniętą suczą :evil_lol:

za to później szło państwo z młodą ON'ką na smyczy, Salsa podleciała do niej się przywitać ale coś jej Salsa nie przypadła do gustu więc szczeknęła to moja nie została dłużna i tak się zaczęły szarpać :roll:
po za tym że u Salsy brak kilku małych kępek sierści i ma dwa małe zadrapania to wszystko jest dobrze...ale co mnie wkurzyła to mnie wkurzyła ta małpa :angryy:

Posted

a u nas dzis pogoda brzydka byla :mad: ale jutro zapowiadaja piekne slonce ... zobaczymy a jak nie to pojde z amstaffami na zadyme do pogodynki :diabloti:

Salsa lobuziara, moja Fazula tez taka jest ogolnie pierwsza nie zaatakuje ale nikt warczec na nia i szczekac nie bedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']a u nas dzis pogoda brzydka byla :mad: ale jutro zapowiadaja piekne slonce ... zobaczymy a jak nie to pojde z amstaffami na zadyme do pogodynki :diabloti:

Salsa lobuziara, moja Fazula tez taka jest ogolnie pierwsza nie zaatakuje ale nikt warczec na nia i szczekac nie bedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no w końcu nie mogą sobie pozwolić w kasze dmuchać :evil_lol:

Posted

dzisiaj same powody do radości :cool3:

pogoda taka sama jak wczoraj wiec bezchmurne niebo, słońce...jest pieknie :)
idę do pracy na 12 i kończę po 17 :multi: będzie jasno jak będę wracać z pracy :multi:
dowiedziałam się że za nie cały miesiąc moja przyjaciółka przylatuje na parę dni do polski...już nie mogę się doczekać :) :multi:
szkoda tylko że kumpel nie zaglądnie ale nie mają funduszy na podróż dla dwojga :roll:

w każdym bądź razie mam dobry humor dzisiaj :grins:

Posted

[quote name='jonQuilla']dzisiaj same powody do radości :cool3:

pogoda taka sama jak wczoraj wiec bezchmurne niebo, słońce...jest pieknie :)
idę do pracy na 12 i kończę po 17 :multi: będzie jasno jak będę wracać z pracy :multi:
dowiedziałam się że za nie cały miesiąc moja przyjaciółka przylatuje na parę dni do polski...już nie mogę się doczekać :) :multi:
szkoda tylko że kumpel nie zaglądnie ale nie mają funduszy na podróż dla dwojga :roll:

w każdym bądź razie mam dobry humor dzisiaj :grins:

ja tez dzisiaj na humorek nie narzekam, i pomimo bolu glowy zaraz po pracy polecialam z piesami na dlugi spacerek :grins: teraz spia jak aniolki a ja jak zwykle siedze na dgm :eviltong:

Posted

dzień dobry :multi::loveu:

w niedziele muszę iść do pracy :roll:
nastawiłam się że będę miała w sobotę, niedziele i poniedziałek wolne ale zapomniałam że niedziela jest handlowa :roll:

wczoraj wyszłam po 17 z pracy i zabrałam Salsę do lasu bo jeszcze jasno było a mi się w domu nie chciało siedzieć, zdjęć ni ma :shake: ale wkrótce będą ;) :eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']dzień dobry :multi::loveu:

w niedziele muszę iść do pracy :roll:
nastawiłam się że będę miała w sobotę, niedziele i poniedziałek wolne ale zapomniałam że niedziela jest handlowa :roll:

wczoraj wyszłam po 17 z pracy i zabrałam Salsę do lasu bo jeszcze jasno było a mi się w domu nie chciało siedzieć, zdjęć ni ma :shake: ale wkrótce będą ;) :eviltong:

a ja wlasnie Bolusia na zbieg zawiozlam, powiem jedno nigdy wiecej, to jego przerazenie, podkulona dupka, i oczy pytajace za co :shake: ide sprzatac a potem na spacer z Faza bo od tych mysli zaraz oszaleje :shake:

u nas sliczna wiosna, fotki tez byly (widzialam ze widzialas juz :grins: ) nowe moze beda po weekendzie ;)