clockwork Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Alicja']no to co palimy :grins: głupa... palimy.... palicie.... palą.... tak ONE palą :multi::multi: Quote
jonQuilla Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Alicja']no to co palimy :grins: [quote name='clockwork']głupa... palimy.... palicie.... palą.... tak ONE palą :multi::multi: ale Wy Baby...kto będzie palił to co będzie palone? :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 specjalnie dla marud, którym plaży się zachciało jakiś czas temu :eviltong: miałam dać pare dni temu te zdjęcia ale nie wyszło i teraz będą oO :) kilka z tych zdjęć już tu było ale mało :) 07 października 2007 rok :) spacerek dogomaniacki z Cropką i jej młodziutkim akitą-inu Miyamoto :loveu::loveu::loveu: być jak taran :) Quote
jonQuilla Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 i to byłoby na tyle fotek z wypadu Salsy na plaże :) kiedyś ją jeszcze zabiorę ale póki co na tych co są blisko jest kupa ludzi smażących się...a na dzikie daleko i Salsa ze swoją chorobą lokomocyjną mogłaby mi zrobić nie miłą niespodziankę :eviltong: Quote
apple Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 A ta co sie tak dyspozycyjnie rozwaliła:crazyeye: http://img505.imageshack.us/img505/6193/dsc02610xn1.jpg Normalnie zgorszyłam się:oops: A i widze że ci na ambicje wjechałam tym morzem co sisko:eviltong: Quote
BeaC Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 a już się cieszyłam żeś fotki wstawiła.................. a ta tutaj jakieś odgrzane starocie:cool1: :diabloti::diabloti::diabloti: a czemu łone znaczy się te tam psy nie kąpały się??? nad morzem i się nie kąpały??? witaj kwiatuszku:loveu: Quote
jonQuilla Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='apple']A ta co sie tak dyspozycyjnie rozwaliła http://img505.imageshack.us/img505/6193/dsc02610xn1.jpg Normalnie zgorszyłam się A i widze że ci na ambicje wjechałam tym morzem co sisko nie zgarszaj się... ona tak ma że jak się zmęczy to pada na chwilę a później bryka dalej :eviltong: wjechałaś i to bardzo :evil_lol: [quote name='BeaC']a już się cieszyłam żeś fotki wstawiła.................. a ta tutaj jakieś odgrzane starocie a czemu łone znaczy się te tam psy nie kąpały się??? nad morzem i się nie kąpały??? witaj kwiatuszku cześć :multi::loveu: bo to był październik i woda zimna w morzu... a po za tym woda ich nie obchodziła :) Salsa nawet nie podeszła zbadać co to tam tak szumi :evil_lol: za to w takiej rzeczce malutkiej wzięły kąpiel....była na niej rzęsa i oba nie zauważyły, wpadły i trzeba było wyciągać Miyamoto bo ugrzązł :evil_lol::evil_lol: Salsa jakoś sama wyskoczyła :) Quote
gops Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 hej :) oj tam moj to sie nawet w grudniu kapie tzn probuje przynajmniej :evil_lol: raz mi wpadl w bagno to z 10 min go wyciagalam ehhh a smierdzial przez miesac nawet pranie nie pomoglo :razz: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 siem zapaliłam :p;) ale bowskie umaszczenie ma Akita :loveu: ja scem morze :placz::placz::placz: cześć Córcia :loveu: Quote
clockwork Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 APOKALIPSA!!!! :mdleje: fotki z października nam tu serwuje :shake::shake: Quote
jonQuilla Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='gops']hej :) oj tam moj to sie nawet w grudniu kapie tzn probuje przynajmniej :evil_lol: raz mi wpadl w bagno to z 10 min go wyciagalam ehhh a smierdzial przez miesac nawet pranie nie pomoglo :razz: hej :multi: morsa masz a nie psa i tyle Ci powiem :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']siem zapaliłam ale bowskie umaszczenie ma Akita ja scem morze cześć Córcia witaj Mamcia :loveu: :multi: też mi się podoba umaszczenie Miyamoto :loveu: a najlepsi byli ludzie "ale ładny husky, taki inny" :mdleje: :evil_lol: [quote name='clockwork']APOKALIPSA!!!! fotki z października nam tu serwuje :mad::mad: nie narzekaj tylko oglądaj !!! :angryy: :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ty to w hurtowni powinnaś pracować :evil_lol: Fotaski śliczne :loveu: chcemnad morze :placz: Albo na Mazurki :placz: Quote
jonQuilla Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Selket']Ty to w hurtowni powinnaś pracować :evil_lol: Fotaski śliczne :loveu: chcemnad morze :placz: Albo na Mazurki :placz: dlaczemu? ;) :evil_lol: ja na Kaszuby :placz::placz: Quote
clockwork Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 a ja bym chciała jeszcze raz na KUBE :placz::placz::placz: Quote
jonQuilla Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='clockwork']a ja bym chciała jeszcze raz na KUBE :placz::placz::placz: hmm, podesłać Ci jakiegoś...znam kilku? :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Bo ja walniesz zdjęcia to od razu hurtowo :evil_lol: Ja chcę na Mazurki na żagielki :placz: :placz: Quote
Recommended Posts