jonQuilla Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Selket']Bo ja walniesz zdjęcia to od razu hurtowo :evil_lol: Ja chcę na Mazurki na żagielki :placz: :placz: bo ja nie lubie wrzucać zdjeć...więc jak już zaczynam to dużo żeby mieć z głowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='jonQuilla']hmm, podesłać Ci jakiegoś...znam kilku? :diabloti: :evil_lol::evil_lol: NA Qbe nie Qbe :mad: KUBA.. komuna, taniocha, wyspa... República de Cuba:placz::placz: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='clockwork']a ja bym chciała jeszcze raz na KUBE :placz::placz::placz: :roll:..................:hmmmm:........................:evil_lol: Quote
clockwork Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Alicja']:roll:..................:hmmmm:........................:evil_lol: no so..... chciałabym jeszcze raz bo...... już raz chciałam :evil_lol::evil_lol::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='clockwork']no so..... chciałabym jeszcze raz bo...... już raz chciałam :evil_lol::evil_lol::placz::placz::placz: rozbolało mnie w boku ze śmiechania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja wiem .......kciałaś Pawciowi cygara przywieść :razz::razz: Quote
clockwork Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Alicja']rozbolało mnie w boku ze śmiechania :evil_lol: ja wiem .......kciałaś Pawciowi cygara przywieść :razz::razz: :cool1::cool1: taaa.. orginalne, prosto z Kuby kręcone na spoconym udzie kubanki :diabloti: a póki co marze o wyjeździe na urlop chociaz na 3 dni :placz::placz: niech bedzie i park zdrojowy :placz::placz: 11 lat nie byliśmy nigdzie Quote
jonQuilla Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='clockwork']NA Qbe nie Qbe KUBA.. komuna, taniocha, wyspa... República de Cuba aaaa na taką Kube :evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']no so..... chciałabym jeszcze raz bo...... już raz chciałam [quote name='Alicja']rozbolało mnie w boku ze śmiechania ja wiem .......kciałaś Pawciowi cygara przywieść [quote name='clockwork'] taaa.. orginalne, prosto z Kuby kręcone na spoconym udzie kubanki a póki co marze o wyjeździe na urlop chociaz na 3 dni niech bedzie i park zdrojowy :roflt::roflt: 3 dni urlopu dla Madzi, zamówione :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='clockwork']:cool1::cool1: taaa.. orginalne, prosto z Kuby kręcone na spoconym udzie kubanki :diabloti: :razz: :razz: im bardziej spocone tym lepsze :diabloti: a póki co marze o wyjeździe na urlop chociaz na 3 dni :placz::placz: niech bedzie i park zdrojowy :placz::placz: 11 lat nie byliśmy nigdzie pisz podanie o urlopa :razz::razz:...nie ma bata ...szef ;)podpisze oć do mła mam swoją Rivierę :p Quote
clockwork Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 i nie zagadujcie mnie bo sprzątam... siadłam ino na fajurke a spaliłam już 2 Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='clockwork']i nie zagadujcie mnie bo sprzątam... siadłam ino na fajurke a spaliłam już 2 no so ty .....KTO cię zagaduje :hmmmm: no taaaa znowu ONE Quote
jonQuilla Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='clockwork']i nie zagadujcie mnie bo sprzątam... siadłam ino na fajurke a spaliłam już 2 taa...zwalaj na innych to palenie :eviltong::eviltong: [quote name='Alicja'] no so ty .....KTO cię zagaduje no taaaa znowu ONE ONE sio !!! :mad: [quote name='evaxon']helołłł:multi: kiedy foty beda jakies??:roll: cześć :multi: :diabloti::diabloti: Quote
Fenris Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='clockwork']a ja bym chciała jeszcze raz na KUBE :placz::placz::placz: A ja do Indii niech się tam tylko pora deszczowa skończy!!! Albo do Hiszpanii, O! Ale do Indii bardziej :grins: tam tysz taniocha :p pełen wypas obiad w knajpce + piwo, w cenie ... kebaba z budki na stojaka w Polsce. Quote
jonQuilla Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Fenris']A ja do Indii niech się tam tylko pora deszczowa skończy!!! Albo do Hiszpanii, O! Ale do Indii bardziej :grins: tam tysz taniocha :p pełen wypas obiad w knajpce + piwo, w cenie ... kebaba z budki na stojaka w Polsce. to jakiś koncert życzeń? :crazyeye: wiec ja też coś chce... ale nie będę wymagająca ;) chcę na wieś :evil_lol: Quote
Fenris Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='jonQuilla']to jakiś koncert życzeń? :crazyeye: wiec ja też coś chce... ale nie będę wymagająca ;) chcę na wieś :evil_lol: Ja to chciałbym mieszkać na takiej nibywsi - czyli ni to daleko ni to blisko do miasta no i ważne coby dużo zieleni rzeczka jaka czy jezioro i spokój ... i teren :diabloti: ehhh ale co tam, z marzeniami :roll: Quote
emdziolek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Czeeeeść siostro!:multi: Dopuścili mnie wreszcie do kompa:razz: PRZYSZŁAM:multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ej no zonkilowa nie zasypij nas starociami :P takie stare fotki, ze szok Quote
gops Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 hej :) jestem pierwsza :diabloti: widze ze tutaj tez duzo gadacie ledwo mnie dzien nie bylo i juz 5 stron :razz: Quote
jonQuilla Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Mi.']hello gdzie są fotecki? no przecież były wczoraj :eviltong: stare, ale były :) [quote name='Fenris']Ja to chciałbym mieszkać na takiej nibywsi - czyli ni to daleko ni to blisko do miasta no i ważne coby dużo zieleni rzeczka jaka czy jezioro i spokój ... i teren ehhh ale co tam, z marzeniami ja też nie chciałabym na takiej wiosce, wiosce mieszkać :) [quote name='emdziolek']Czeeeeść siostro! Dopuścili mnie wreszcie do kompa PRZYSZŁAM czeeeść:loveu: no w końcu ! :evil_lol: [quote name='Fuga***']hej witajcie, słonka witaj :loveu: [quote name='Izabela124.']Ej no zonkilowa nie zasypij nas starociami :P takie stare fotki, ze szok nie marudź bo w ogóle fot nie będzie :eviltong: siostra pożyczyła aparat i nie wiem kiedy odda więc póki co starocie muszą wystarczyć :diabloti: [quote name='gops']hej jestem pierwsza widze ze tutaj tez duzo gadacie ledwo mnie dzien nie bylo i juz 5 stron hej :loveu: to ONE :eviltong: Quote
Selket Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Tu mnie też olali i 2 razy :obrazic: Cześć :obrazic: Quote
Recommended Posts