e.v.a Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Córcia bylam :loveu:TU fotaski widziałam tylko mam kłopoty z netem :angryy: ochhh Alu ja tez mam kłopoty:placz::placz::placz::placz: hej Gilku:multi: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Córcia bylam :loveu:TU fotaski widziałam tylko mam kłopoty z netem :angryy: cześć mamcia :multi::multi::loveu: [quote name='evaxon']ochhh Alu ja tez mam kłopoty:placz::placz::placz::placz: hej Gilku:multi: hej EFF :multi: jakaś zmowa czy jak? bo mi też zamula i zamula :angryy: [quote name='Fuga***']super te zbliżenia pyszczka buziaki buziaki dla Was też :loveu: Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='evaxon']ochhh Alu ja tez mam kłopoty:placz::placz::placz::placz: kurcze to co sie dzieje z netem :angryy:...a dogo też mi zamula jak szok :shake: Quote
apple Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 No mnie też się udało:evil_lol: Witaj Sisko :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 dobereczek Córcia :loveu::loveu: Za okienkiem zimno ale niebo cudniasto błękitne :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='BeaC']cze widziałam psa z talija:loveu::loveu::loveu: też nie mogłam oka spuścić :loveu::loveu::loveu: z tej brzyduli:multi::multi: http://img144.imageshack.us/img144/7240/dsc05714np8.jpg kota sfinxa mi przypomniała... nie wiem czemu :roll: cze żonkilowa :multi::multi: Quote
jonQuilla Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='apple']No mnie też się udało:evil_lol: Witaj Sisko :loveu: cześć kochana :multi::multi::multi: poskakamy? ;) [quote name='Alicja']dobereczek Córcia :loveu: Za okienkiem zimno ale niebo cudniasto błękitne hejka mamcia :loveu::loveu::loveu: u mnie też lipna pogoda za oknem :roll::roll: [quote name='clockwork']też nie mogłam oka spuścić :loveu: z tej brzyduli:multi::multi: http://img144.imageshack.us/img144/7240/dsc05714np8.jpg kota sfinxa mi przypomniała... nie wiem czemu :roll: cze żonkilowa :multi::multi: cześć Madziu :loveu::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='zuzolandia']witaneczko kochaneczkooo!!!!!!!!! [quote name='evaxon']siemanko :loveu: [quote name='emdziolek']Witaj Sis!:multi::multi: Witajcie Kochane Moje :) :multi::multi::loveu: Quote
tygra Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 cześć :) suczka Ci odlatuje :) http://img144.imageshack.us/img144/7240/dsc05714np8.jpg Quote
jonQuilla Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Alicja']cześć CÓRECZKO cześć mamunia :loveu::loveu::loveu::multi: [quote name='tygra']cześć :) suczka Ci odlatuje :) http://img144.imageshack.us/img144/7240/dsc05714np8.jpg bo odlotowa z niej suczka :) hej :multi::multi::multi: Quote
apple Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Czeeee sisko weekendowo- masz tu kffiatuszka z okazji twojego swięta Quote
jonQuilla Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='diabelkowa']witam z rana :) daj jakies foty:) cześć :) :multi::multi: fotek dzisiaj nie będzie bo siostra pożyczyła ode mnie aparat...jutro ma mi go oddać więc jutro coś cyknę :eviltong::eviltong: [quote name='apple']Czeeee sisko weekendowo- masz tu kffiatuszka z okazji twojego swięta cześć sis :) :loveu::multi::multi::multi: dziękuje za kwiatuszka :loveu: Quote
tygra Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 :Rose: cześć :) dziękujemy za babeczki i kwiatuszki Quote
jonQuilla Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='tygra']:Rose: cześć :) dziękujemy za babeczki i kwiatuszki cześć :) nie ma za co :) w końcu mam w tyki w kwiaciarniach ;) :evil_lol::evil_lol: [quote name='diabelkowa']jak to nie bedzie?? my chcemy foty:mad: no właśnie nie będzie...siostra przyszła z mężem na obiad i nie przyniosła aparatu...więc jutro podejrzewam odda ;) :eviltong: [quote name='Martinee']hej tancereczko :D:D:D cześć cześć :multi::multi: *** a Wy jeszcze nie wiecie że jonQuilla od dziś nie jest jonQuilla, Żonkil, Kwiatek, Dżoint Killa a nawet nie Kasia :) od dzisiaj jestem Wiedźmą a czemu? :) bo tak mnie nazwała jakieś 10 minut temu stara kukła wystająca z okna :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Otóż poszłam z psem na dwór i przy okazji po wodę do sklepu, który mieści się na drugiej stronie mojej ulicy więc zawsze Salsę tam przywiązuję do płotka jeśli wiem że w sklepie nie będę długo i tak też było tym razem. Okręcam smycz na około sztachetek żeby nie rozciągała się na cały chodnik i zawsze ma kaganiec na pysku więc siedzi spokojnie przy samym płotku z podkulonym ogonem i jest nieszczęśliwa z powodu kagańca (taka psia sierota). Płotek jest dowalony, jeden brzeg odpada...ktoś musiał butem potraktować go. No i baba się wychyla z okna parterowego nad ogródkiem i krzyczy: - Pani nie przywiązuje tutaj tego psa, niech pani zobaczy jak wygląda juz ten płot - mój pies tego nie zrobił, spokojnie siedzi przy płotku i nawet nie szarpie - jasne, zabieraj tego kundla - niech się pani uspokoi (poszłam do sklepu) wychodzę po chwili i baba nadal w oknie i słyszę już kompletnie zdenerwowaną babę, wkurzyła się pewnie że jej nie posłuchałam i pies został pryz płotku - nie przywiązuj tu więcej psa - bo co? - jak to co? - no właśnie nie wiem - zabieraj! - w Pani wieku nie dobrze tak się denerwować - spadaj wiedźmo! - polecam kupno lustra W wakacje moja mama przed pracą zabierała psa na dwór idąc do sklepu i dwa razy się zdarzyło że Salsę odhaczył ktoś więc już jej nie zostawiała tam....ale nie wiedziałyśmy kto a teraz już jasne ze to ta jędza. Quote
emdziolek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='jonQuilla'] cześć :) nie ma za co :) w końcu mam w tyki w kwiaciarniach ;) :evil_lol::evil_lol: no właśnie nie będzie...siostra przyszła z mężem na obiad i nie przyniosła aparatu...więc jutro podejrzewam odda ;) :eviltong: cześć cześć :multi::multi: *** a Wy jeszcze nie wiecie że jonQuilla od dziś nie jest jonQuilla, Żonkil, Kwiatek, Dżoint Killa a nawet nie Kasia :) od dzisiaj jestem Wiedźmą a czemu? :) bo tak mnie nazwała jakieś 10 minut temu stara kukła wystająca z okna :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Otóż poszłam z psem na dwór i przy okazji po wodę do sklepu, który mieści się na drugiej stronie mojej ulicy więc zawsze Salsę tam przywiązuję do płotka jeśli wiem że w sklepie nie będę długo i tak też było tym razem. Okręcam smycz na około sztachetek żeby nie rozciągała się na cały chodnik i zawsze ma kaganiec na pysku więc siedzi spokojnie przy samym płotku z podkulonym ogonem i jest nieszczęśliwa z powodu kagańca (taka psia sierota). Płotek jest dowalony, jeden brzeg odpada...ktoś musiał butem potraktować go. No i baba się wychyla z okna parterowego nad ogródkiem i krzyczy: - Pani nie przywiązuje tutaj tego psa, niech pani zobaczy jak wygląda juz ten płot - mój pies tego nie zrobił, spokojnie siedzi przy płotku i nawet nie szarpie - jasne, zabieraj tego kundla - niech się pani uspokoi (poszłam do sklepu) wychodzę po chwili i baba nadal w oknie i słyszę już kompletnie zdenerwowaną babę, wkurzyła się pewnie że jej nie posłuchałam i pies został pryz płotku - nie przywiązuj tu więcej psa - bo co? - jak to co? - no właśnie nie wiem - zabieraj! - w Pani wieku nie dobrze tak się denerwować - spadaj wiedźmo! - polecam kupno lustra W wakacje moja mama przed pracą zabierała psa na dwór idąc do sklepu i dwa razy się zdarzyło że Salsę odhaczył ktoś więc już jej nie zostawiała tam....ale nie wiedziałyśmy kto a teraz już jasne ze to ta jędza. :roflt:Buahahahahhahahahahaha:roflt: wybacz ale parsknełam dzikim śmiechem:evil_lol: Cześć Widźmo:multi::roflt: Quote
jonQuilla Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='emdziolek']:roflt:Buahahahahhahahahahaha:roflt: wybacz ale parsknełam dzikim śmiechem:evil_lol: Cześć Widźmo:multi::roflt: cześć, cześć :) hehehe, mi też się śmiać chciało :) uwielbiam czepiających się ludzi ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 :loveu::loveu::loveu:Moja Wiedźminko koffana :evil_lol: :evil_lol: to pyskowanie to masz na 100% po Mamci :oops::roll: Quote
Recommended Posts