Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Córcia bylam :loveu:TU fotaski widziałam tylko mam kłopoty z netem :angryy:
ochhh Alu ja tez mam kłopoty:placz::placz::placz::placz:

hej Gilku:multi:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Córcia bylam :loveu:TU fotaski widziałam tylko mam kłopoty z netem :angryy:

cześć mamcia :multi::multi::loveu:

[quote name='evaxon']ochhh Alu ja tez mam kłopoty:placz::placz::placz::placz:

hej Gilku:multi:

hej EFF :multi:
jakaś zmowa czy jak? bo mi też zamula i zamula :angryy:

[quote name='Fuga***']super te zbliżenia pyszczka
buziaki

buziaki dla Was też :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']ochhh Alu ja tez mam kłopoty:placz::placz::placz::placz:

kurcze to co sie dzieje z netem :angryy:...a dogo też mi zamula jak szok :shake:

Posted

[quote name='apple']

No mnie też się udało:evil_lol:

Witaj Sisko :loveu:

cześć kochana :multi::multi::multi:

poskakamy? ;)

[quote name='Alicja']dobereczek Córcia :loveu:

Za okienkiem zimno ale niebo cudniasto błękitne

hejka mamcia :loveu::loveu::loveu:

u mnie też lipna pogoda za oknem :roll::roll:

[quote name='clockwork']też nie mogłam oka spuścić :loveu: z tej brzyduli:multi::multi:

http://img144.imageshack.us/img144/7240/dsc05714np8.jpg kota sfinxa mi przypomniała... nie wiem czemu :roll:

cze żonkilowa :multi::multi:

cześć Madziu :loveu::multi::multi:

Posted

[quote name='zuzolandia']witaneczko kochaneczkooo!!!!!!!!!

[quote name='evaxon']siemanko :loveu:

[quote name='emdziolek']Witaj Sis!:multi::multi:

Witajcie Kochane Moje :) :multi::multi::loveu:

Posted

[quote name='diabelkowa']witam z rana :) daj jakies foty:)

cześć :) :multi::multi:

fotek dzisiaj nie będzie bo siostra pożyczyła ode mnie aparat...jutro ma mi go oddać więc jutro coś cyknę :eviltong::eviltong:

[quote name='apple']Czeeee sisko weekendowo- masz tu kffiatuszka z okazji twojego swięta

cześć sis :) :loveu::multi::multi::multi:

dziękuje za kwiatuszka :loveu:

Posted

[quote name='tygra']:Rose:
cześć :)
dziękujemy za babeczki i kwiatuszki

nie ma za co :) w końcu mam w tyki w kwiaciarniach ;) :evil_lol::evil_lol:

[quote name='diabelkowa']jak to nie bedzie?? my chcemy foty:mad:

no właśnie nie będzie...siostra przyszła z mężem na obiad i nie przyniosła aparatu...więc jutro podejrzewam odda ;) :eviltong:

[quote name='Martinee']hej tancereczko :D:D:D

cześć cześć :multi::multi:

a Wy jeszcze nie wiecie że jonQuilla od dziś nie jest jonQuilla, Żonkil, Kwiatek, Dżoint Killa a nawet nie Kasia :)
od dzisiaj jestem Wiedźmą a czemu? :)

bo tak mnie nazwała jakieś 10 minut temu stara kukła wystająca z okna :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Otóż poszłam z psem na dwór i przy okazji po wodę do sklepu, który mieści się na drugiej stronie mojej ulicy więc zawsze Salsę tam przywiązuję do płotka jeśli wiem że w sklepie nie będę długo i tak też było tym razem.
Okręcam smycz na około sztachetek żeby nie rozciągała się na cały chodnik i zawsze ma kaganiec na pysku więc siedzi spokojnie przy samym płotku z podkulonym ogonem i jest nieszczęśliwa z powodu kagańca (taka psia sierota).
Płotek jest dowalony, jeden brzeg odpada...ktoś musiał butem potraktować go.
No i baba się wychyla z okna parterowego nad ogródkiem i krzyczy:

- Pani nie przywiązuje tutaj tego psa, niech pani zobaczy jak wygląda juz ten płot
- mój pies tego nie zrobił, spokojnie siedzi przy płotku i nawet nie szarpie
- jasne, zabieraj tego kundla
- niech się pani uspokoi (poszłam do sklepu)

wychodzę po chwili i baba nadal w oknie i słyszę już kompletnie zdenerwowaną babę, wkurzyła się pewnie że jej nie posłuchałam i pies został pryz płotku

- nie przywiązuj tu więcej psa
- bo co?
- jak to co?
- no właśnie nie wiem
- zabieraj!
- w Pani wieku nie dobrze tak się denerwować
- spadaj wiedźmo!
- polecam kupno lustra

W wakacje moja mama przed pracą zabierała psa na dwór idąc do sklepu i dwa razy się zdarzyło że Salsę odhaczył ktoś więc już jej nie zostawiała tam....ale nie wiedziałyśmy kto a teraz już jasne ze to ta jędza.

Posted

[quote name='jonQuilla']

nie ma za co :) w końcu mam w tyki w kwiaciarniach ;) :evil_lol::evil_lol:

no właśnie nie będzie...siostra przyszła z mężem na obiad i nie przyniosła aparatu...więc jutro podejrzewam odda ;) :eviltong:

cześć cześć :multi::multi:

a Wy jeszcze nie wiecie że jonQuilla od dziś nie jest jonQuilla, Żonkil, Kwiatek, Dżoint Killa a nawet nie Kasia :)
od dzisiaj jestem Wiedźmą a czemu? :)

bo tak mnie nazwała jakieś 10 minut temu stara kukła wystająca z okna :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Otóż poszłam z psem na dwór i przy okazji po wodę do sklepu, który mieści się na drugiej stronie mojej ulicy więc zawsze Salsę tam przywiązuję do płotka jeśli wiem że w sklepie nie będę długo i tak też było tym razem.
Okręcam smycz na około sztachetek żeby nie rozciągała się na cały chodnik i zawsze ma kaganiec na pysku więc siedzi spokojnie przy samym płotku z podkulonym ogonem i jest nieszczęśliwa z powodu kagańca (taka psia sierota).
Płotek jest dowalony, jeden brzeg odpada...ktoś musiał butem potraktować go.
No i baba się wychyla z okna parterowego nad ogródkiem i krzyczy:

- Pani nie przywiązuje tutaj tego psa, niech pani zobaczy jak wygląda juz ten płot
- mój pies tego nie zrobił, spokojnie siedzi przy płotku i nawet nie szarpie
- jasne, zabieraj tego kundla
- niech się pani uspokoi (poszłam do sklepu)

wychodzę po chwili i baba nadal w oknie i słyszę już kompletnie zdenerwowaną babę, wkurzyła się pewnie że jej nie posłuchałam i pies został pryz płotku

- nie przywiązuj tu więcej psa
- bo co?
- jak to co?
- no właśnie nie wiem
- zabieraj!
- w Pani wieku nie dobrze tak się denerwować
- spadaj wiedźmo!
- polecam kupno lustra

W wakacje moja mama przed pracą zabierała psa na dwór idąc do sklepu i dwa razy się zdarzyło że Salsę odhaczył ktoś więc już jej nie zostawiała tam....ale nie wiedziałyśmy kto a teraz już jasne ze to ta jędza.

:roflt:Buahahahahhahahahahaha:roflt: wybacz ale parsknełam dzikim śmiechem:evil_lol:

Cześć Widźmo:multi::roflt:

Posted

[quote name='emdziolek']:roflt:Buahahahahhahahahahaha:roflt: wybacz ale parsknełam dzikim śmiechem:evil_lol:

Cześć Widźmo:multi::roflt:

cześć, cześć :)

hehehe, mi też się śmiać chciało :)
uwielbiam czepiających się ludzi ;) :evil_lol::evil_lol: