jonQuilla Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 apple napisał(a):A to ci siostra......przynajmniej cie nagrodziała:lol: spróbowałaby nie nagrodzić ;) :diabloti::mad::mad::mad: .......... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: *** O 20 uciekam na piwko z koleżanką i coś mi się wydaje że jedno przeciągnie sie do kilku :eviltong::eviltong: bynajmniej mam taką cichą nadzieję :) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 jonQuilla napisał(a): spróbowałaby nie nagrodzić ;) :diabloti::mad::mad::mad: .......... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: *** O 20 uciekam na piwko z koleżanką i coś mi się wydaje że jedno przeciągnie sie do kilku :eviltong::eviltong: bynajmniej mam taką cichą nadzieję :) :evil_lol::evil_lol: Hmmmm się chyba bardzo przeciągło skoro Cię jeszcze nie ma :evil_lol: Witaj Sisko na kacu:eviltong: Quote
jonQuilla Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 apple napisał(a):Hmmmm się chyba bardzo przeciągło skoro Cię jeszcze nie ma :evil_lol: Witaj Sisko na kacu:eviltong: cześć Kochana :multi::loveu: byłam około 23 w domu :) wypiłyśmy 2 piwa ale humor znakomity był...myślałam że ze śmiechu dzisiaj będę miała zakwasy na brzuchu :evil_lol::evil_lol: fajny wypad...tylko jak zwykle przesadziłam w pisaniu smsów :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 jonQuilla napisał(a): cześć Kochana :multi::loveu: byłam około 23 w domu :) wypiłyśmy 2 piwa ale humor znakomity był...myślałam że ze śmiechu dzisiaj będę miała zakwasy na brzuchu :evil_lol::evil_lol: fajny wypad...tylko jak zwykle przesadziłam w pisaniu smsów :evil_lol::evil_lol: Ty nie pij piwa bo nie wyrobisz na karty do komórki :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Noooo córcia widzisz czym grozi picie piffa ...chorobą esemesową :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko :multi::multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 hohoho a do kogo to ty tak pisałas:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Wyjątek napisał(a):Witanko w nowym dniu :) :multi: cześć Wyjątku :) :multi::multi: apple napisał(a):Ty nie pij piwa bo nie wyrobisz na karty do komórki :evil_lol: :oops::oops: akurat mam darmowe smsy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a):Noooo córcia widzisz czym grozi picie piffa ...chorobą esemesową :evil_lol::evil_lol: witanko :multi::multi::multi: cześć Mamcia :) :multi::multi::loveu: mi bez picia zagraża ta choroba :evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):hohoho a do kogo to ty tak pisałas:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nie do Ciebie? ;) :evil_lol::evil_lol: do kolegi :eviltong: Quote
e.v.a Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 jonQuilla napisał(a): do kolegi :eviltong: ach te kolegi:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 evaxon napisał(a):ach te kolegi:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: zUe chłopaki :evil_lol::evil_lol: tygra napisał(a):Witaneczko :) cześć :multi::multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 tygra napisał(a):to ja teraz o foteczki jakieś proszę nie będzie jeszcze...nie miałam czasu robić...codziennie gdzieś latam z siostrą bo ona jak zwykle przyjechała i musi przez cały pobyt załatwiać różne sprawy :roll: Wyjątek napisał(a):no gdzie, gdzie? :diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: tam tam ;) *** mam wolne a wstałam o 7:10 to nie realne :roll::roll: jestem tak śpiąca ze to się w głowie nie mieści...oczy same mi się zamykają :placz::placz: niestety nie mogę się położyć do łóżka bo tylko się tam męczę...dzisiaj całą noc się budziłam i nie mogłam zasnąć bo mam katar i nos mi się zatykał a ja nie umiem spać oddychając przez buzię :roll::roll: zawsze mam w domu krople do nosa ale jak na złość się skończyły i tak oto się męczyłam :placz::placz::placz: musiałam się przeziębić jak poszłam z koleżanką na piwko...po wyjściu z pubu jeszcze biegałyśmy po dworze w deszczu i troszkę zmokło się nam...nie znoszę kataru :angryy::angryy: Quote
Fuga*** Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 to zdrowiej, kochana :-) grzane piwko teraz z sokiem malinowym ;-) Quote
jonQuilla Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 apple napisał(a):Hallo siska......Hallo siska cześć, cześć :multi::multi::loveu: Fuga*** napisał(a):to zdrowiej, kochana :-) grzane piwko teraz z sokiem malinowym ;-) nie lubię grzanego piwa :) :evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 jak tak to zabieraj aparat i zrób siostrze foty :) Quote
jonQuilla Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 tygra napisał(a):jak tak to zabieraj aparat i zrób siostrze foty :) haha, żeby jeszcze można było ją na chwile w miejscu złapać :evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):czesc zasmarkana cześć :multi: oj zasmarkana i to bardzo :( :angryy::angryy: Quote
jonQuilla Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Alicja napisał(a):bry moja zasmarkana Córciu cześć Mamciu w maseczce :evil_lol: :multi::multi::loveu: apple napisał(a):CZesć Smarkaczu:evil_lol: Przemykam :scared: cześć cześć :) :multi::multi::loveu: nie przemykaj tak szybko, nie zarażę Cię :) :evil_lol: Quote
BeaC Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 jonQuilla napisał(a): nie lubię grzanego piwa :) :evil_lol::evil_lol: ja też............ witaj zasmarkańcu było z gołą pupą po deszczu biegać???:diabloti: Quote
Recommended Posts