apple Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Czeee śpiąca królewno wstawaj dziewiata dochodzi na msze pomykaj a nie w wyrku doopke grzej:loveu: Quote
jonQuilla Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:Moja Wiedźminko koffana :evil_lol: :evil_lol: to pyskowanie to masz na 100% po Mamci :oops::roll: :oops::oops::oops: ooo to skoro odziedziczyłam po Mamci to jest usprawiedliwienie na to :multi::multi: [quote name='apple']Czeee śpiąca królewno wstawaj dziewiata dochodzi na msze pomykaj a nie w wyrku doopke grzej:loveu: cześć śpiąca Qulewno ;) :multi::multi::multi::loveu: ja już nie śpię....Salsa mnie obudziła o 8:30 i wierciła się po łóżku więc stwierdziłam że pewnie na dwór chce iść :) chciałam jeszcze położyć się i pospać do 10 ale chyba jednak szkoda dnia mimo że brzydki :) :evil_lol: Quote
apple Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='jonQuilla']:oops::oops::oops: ooo to skoro odziedziczyłam po Mamci to jest usprawiedliwienie na to :multi::multi: cześć śpiąca Qulewno ;) :multi::multi::multi::loveu: ja już nie śpię....Salsa mnie obudziła o 8:30 i wierciła się po łóżku więc stwierdziłam że pewnie na dwór chce iść :) chciałam jeszcze położyć się i pospać do 10 ale chyba jednak szkoda dnia mimo że brzydki :) :evil_lol: No babo ty chyba jeszcze nie obudzona....gdzie brzydki...pikny i słoneczny:multi::diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='apple']No babo ty chyba jeszcze nie obudzona....gdzie brzydki...pikny i słoneczny:multi::diabloti: :placz::placz::placz: w tym zadupiu u mnie nieee :roll::roll: muszę przeprowadzić się gdzieś w ciepłe kraje :) :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Wczoraj przeglądałam zdjęcia z wakacyjnego pobytu w irlandii i sobie powrzucam tutaj a co :) Ogrody w Powerscourt Bray Quote
jonQuilla Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 gdzieś w trasie do Galwey Cliffs Of Moher Quote
jonQuilla Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 w jakimś miasteczku blisko Moherów ;) :evil_lol: Ocean Atlantycki Quote
jonQuilla Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Ruiny na trasie powrotnej do Bray Wodospad w Powerscourt Quote
Alicja Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='apple']Czeee śpiąca królewno wstawaj dziewiata dochodzi na msze pomykaj a nie w wyrku doopke grzej:loveu: :mad: :mad: :mad: gdzie Ty Mnie Dziecko na poniewierkę wysyłasz :roll: wow jak ładniutko w Irlandii :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 i miejsce które nie pamiętam jak się nazywało mimo że wczoraj siostra coś wspominała przez telefon o tym miejscu :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Alicja']:mad: :mad: :mad: gdzie Ty Mnie Dziecko na poniewierkę wysyłasz :roll: wow jak ładniutko w Irlandii :loveu::loveu: no właśnie ja nie wiem co ona mnie tak do kościoła wyrzuca...czy ja jestem aż taka zUa że muszą mi takie kary stosowac? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 łął jakie sliczne to miejsce :loveu::loveu::loveu::loveu:ktore nie pamietasz jak sie nazywa:razz: siemka:multi: Quote
Pimpek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Cześć :D Jakie widoki :razz: http://lh5.google.pl/jonQuilla123/R9FCEQPmpRI/AAAAAAAABW0/eu_Io8dWIzQ/DSC00180.JPG?imgmax=640 :loveu: Quote
jonQuilla Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='evaxon']łął jakie sliczne to miejsce :loveu::loveu::loveu::loveu:ktore nie pamietasz jak sie nazywa:razz: siemka:multi: [quote name='Pimpek']Cześć :D Jakie widoki :razz: http://lh5.google.pl/jonQuilla123/R9FCEQPmpRI/AAAAAAAABW0/eu_Io8dWIzQ/DSC00180.JPG?imgmax=640 :loveu: [quote name='Fuga***']o, jakie foty artystyczne :-) [quote name='tygra']jej jakie piękne widoki [quote name='Alicja']ja też chcę do Irlandii :loveu::loveu::loveu: cieszę się że Wam się zdjęcia podobają :multi::multi: Irlandia jest piękna :) zanim pojechałam tam pierwszy raz to myślałam że gadka o zielonej wyspie jest przesadzona ale faktycznie jest mnóstwo soczystej zieleni :) jak się jedzie gdzieś w trasę to widać wszędzie w polach jakieś ruiny, cmentarze celtyckie aż chce się zatrzymywać i robić zdjęcia :) najlepsze są mury które oddzielają pola...są to kamienie ułożone jeden na drugim niczym nie sklejone więc jak się popchnie to leci wszystko (sprawdziłam) :evil_lol::evil_lol: Miały być dzisiaj zdjecia Salsy ale moja siostra sie nie pokazała z aparatem :mad::mad: Quote
emdziolek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Cze siostra!:multi: Ale pięknie jest w tej Irlandii:loveu::loveu: Buziaki! Quote
apple Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Cześć Żonkilko ale pikne foty- kochammmm góry :loveu::loveu::loveu: http://lh5.google.pl/jonQuilla123/R9FLKQPmqfI/AAAAAAAABhE/w8sc285oCg0/DSC00713.JPG?imgmax=640 Aleś mnie romarzyła....ahhhhhhh Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 bereczek Córeczko :loveu: za oknem błękitne niebo słoneczko przyświeca ....chyba wycieczka na Bezludzie się szykuje ;)...dawa Salse do Mnie ;) Quote
jonQuilla Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='emdziolek']Cze siostra!:multi: Ale pięknie jest w tej Irlandii:loveu::loveu: Buziaki! cześć :multi::multi::loveu: [quote name='apple']Cześć Żonkilko ale pikne foty- kochammmm góry :loveu::loveu::loveu: http://lh5.google.pl/jonQuilla123/R9FLKQPmqfI/AAAAAAAABhE/w8sc285oCg0/DSC00713.JPG?imgmax=640 Aleś mnie romarzyła....ahhhhhhh cześć Jabłuszkowa :) :multi::multi::loveu: ja góry z bliska właśnie widziałam pierwszy raz tam....wstyd że w polskich górach mnie nie widzieli :oops::oops: [quote name='Alicja']bereczek Córeczko :loveu: za oknem błękitne niebo słoneczko przyświeca ....chyba wycieczka na Bezludzie się szykuje ;)...dawa Salse do Mnie ;) Hej Mamcia :multi::multi::loveu: <Salsa> :eviltong: ale się wybiega kiedy ja będę w szkole :) :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts