Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:Moja Wiedźminko koffana :evil_lol: :evil_lol: to pyskowanie to masz na 100% po Mamci :oops::roll:

:oops::oops::oops: ooo to skoro odziedziczyłam po Mamci to jest usprawiedliwienie na to :multi::multi:

[quote name='apple']Czeee śpiąca królewno wstawaj dziewiata dochodzi na msze pomykaj a nie w wyrku doopke grzej:loveu:

cześć śpiąca Qulewno ;) :multi::multi::multi::loveu:

ja już nie śpię....Salsa mnie obudziła o 8:30 i wierciła się po łóżku więc stwierdziłam że pewnie na dwór chce iść :)
chciałam jeszcze położyć się i pospać do 10 ale chyba jednak szkoda dnia mimo że brzydki :) :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']:oops::oops::oops: ooo to skoro odziedziczyłam po Mamci to jest usprawiedliwienie na to :multi::multi:

cześć śpiąca Qulewno ;) :multi::multi::multi::loveu:

ja już nie śpię....Salsa mnie obudziła o 8:30 i wierciła się po łóżku więc stwierdziłam że pewnie na dwór chce iść :)
chciałam jeszcze położyć się i pospać do 10 ale chyba jednak szkoda dnia mimo że brzydki :) :evil_lol:
No babo ty chyba jeszcze nie obudzona....gdzie brzydki...pikny i słoneczny:multi::diabloti:

Posted

[quote name='apple']No babo ty chyba jeszcze nie obudzona....gdzie brzydki...pikny i słoneczny:multi::diabloti:

:placz::placz::placz: w tym zadupiu u mnie nieee :roll::roll:

muszę przeprowadzić się gdzieś w ciepłe kraje :) :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Czeee śpiąca królewno wstawaj dziewiata dochodzi na msze pomykaj a nie w wyrku doopke grzej:loveu:

:mad: :mad: :mad: gdzie Ty Mnie Dziecko na poniewierkę wysyłasz :roll:

wow jak ładniutko w Irlandii :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:mad: :mad: :mad: gdzie Ty Mnie Dziecko na poniewierkę wysyłasz :roll:

wow jak ładniutko w Irlandii :loveu::loveu:

no właśnie ja nie wiem co ona mnie tak do kościoła wyrzuca...czy ja jestem aż taka zUa że muszą mi takie kary stosowac? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']łął jakie sliczne to miejsce :loveu::loveu::loveu::loveu:ktore nie pamietasz jak sie nazywa:razz:
siemka:multi:

[quote name='Pimpek']Cześć :D
Jakie widoki :razz:
http://lh5.google.pl/jonQuilla123/R9FCEQPmpRI/AAAAAAAABW0/eu_Io8dWIzQ/DSC00180.JPG?imgmax=640
:loveu:

[quote name='Fuga***']o, jakie foty artystyczne :-)

[quote name='tygra']jej jakie piękne widoki

[quote name='Alicja']ja też chcę do Irlandii :loveu::loveu::loveu:

cieszę się że Wam się zdjęcia podobają :multi::multi:

Irlandia jest piękna :)
zanim pojechałam tam pierwszy raz to myślałam że gadka o zielonej wyspie jest przesadzona ale faktycznie jest mnóstwo soczystej zieleni :)
jak się jedzie gdzieś w trasę to widać wszędzie w polach jakieś ruiny, cmentarze celtyckie aż chce się zatrzymywać i robić zdjęcia :)
najlepsze są mury które oddzielają pola...są to kamienie ułożone jeden na drugim niczym nie sklejone więc jak się popchnie to leci wszystko (sprawdziłam) :evil_lol::evil_lol:

Miały być dzisiaj zdjecia Salsy ale moja siostra sie nie pokazała z aparatem :mad::mad:

Posted

[quote name='emdziolek']Cze siostra!:multi:
Ale pięknie jest w tej Irlandii:loveu::loveu:
Buziaki!

cześć :multi::multi::loveu:

[quote name='apple']Cześć Żonkilko ale pikne foty- kochammmm góry :loveu::loveu::loveu:
http://lh5.google.pl/jonQuilla123/R9FLKQPmqfI/AAAAAAAABhE/w8sc285oCg0/DSC00713.JPG?imgmax=640

Aleś mnie romarzyła....ahhhhhhh

cześć Jabłuszkowa :) :multi::multi::loveu:

ja góry z bliska właśnie widziałam pierwszy raz tam....wstyd że w polskich górach mnie nie widzieli :oops::oops:

[quote name='Alicja']bereczek Córeczko :loveu:

za oknem błękitne niebo słoneczko przyświeca ....chyba wycieczka na Bezludzie się szykuje ;)...dawa Salse do Mnie ;)

Hej Mamcia :multi::multi::loveu:

<Salsa> :eviltong: ale się wybiega kiedy ja będę w szkole :) :multi::multi::multi: