jonQuilla Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja'] bereczek Córeńko :multi::loveu: prawie 12 godzin różnicy między moimi wpisami ;) cześć Mamcia :multi::multi::loveu: widzisz, nie lubią nas i nie odwiedzają :angryy: :eviltong: [quote name='BeaC']cze to ja ty pewnie w szkole??:diabloti: witam :multi::multi: jeszcze nie, o 10 wychodzę :eviltong: [quote name='emdziolek']Cześć siostra!!:multi: Padłam po tej rozmowie:turn-l::roflt: Przyjde tutuaj jeszcze po szkole:evil_lol: Aha i bede u nas fotaski:multi: Buziaki mła siostrzyczko:loveu: hejka siostra :multi::loveu: super to ja przyjdę do Was na foteczki później :multi: buźka :loveu: [quote name='apple']Kfffiatuszku ty mój aleście są z tym kumplem kumaci- nie powiem :evil_lol: Przyszłam ci fenxnąć za kaffcie cześć :) :multi::multi: nie ma sprawy...wiesz ze ja z czystej sympatii te kawki robię dla Ciebie ;) :evil_lol: Quote
Fuga*** Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 siemka, Salsiątka, uczcie się pilnie, ale bez przesadyzmu :-) Quote
jonQuilla Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Fuga***']siemka, Salsiątka, uczcie się pilnie, ale bez przesadyzmu :-) nie znam słowa przesada w stosunku do nauki :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :razz::razz:czy dzisiaj znów zaspałaś :hmmmm: bereczek z samego mroźnego /-2/ poranka :multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Pimpek']Witamy się! :multi: czesc :multi::multi: [quote name='diabelkowa']dobry wieczor dzojncie a ja Tobie dzień dobry ;) :eviltong: :multi: [quote name='Alicja']:razz::razz:czy dzisiaj znów zaspałaś :hmmmm: bereczek z samego mroźnego /-2/ poranka :multi::multi: cześć :multi::multi::loveu: nie, nie zaspałam ja mam na 10:40 :multi::multi: Quote
apple Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 cześć sisko przyszłam się przywitać :loveu:i złożyć ci zlecenie....prosze mnie mojego blogaska pilnowac pod moją nieobecność :razz: Quote
jonQuilla Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='apple']cześć sisko przyszłam się przywitać :loveu:i złożyć ci zlecenie....prosze mnie mojego blogaska pilnowac pod moją nieobecność :razz: cześć :multi::loveu: masz to jak w banku że ich przypilnuję i będę trzymać krótko ;) :diabloti: :evil_lol::evil_lol: [quote name='Fuga***']cześć i czołem :-) cześć :) :multi::multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Mój szwagier ostatnio w końcu znalazł czas i poszukał przyczyny tego że nie mogę łączyć aparatu z komputerem :) naprawił to i już działa :multi::multi: niestety straciłam tym samym wszystkie zdjęcia z karty pamięci ale już mam kilka nowych i zabieram się za wrzucanie ich tutaj :eviltong::eviltong: dzisiaj takie ładne niebo mamy...chociaż padało wcześniej troszkę gradu, śniegu i deszczu :evil_lol::evil_lol: a teraz brzydula :) :eviltong: Quote
jonQuilla Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='mia_mia']wpadlam przywitac łancuch pokarmowy:cool1: cześć Pieczywko ;) :multi: przypomniało mi się że nie widzieliście jak Salsa się prezentuje w swoich pięknych szeleczkach :) Quote
diabelkowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ladne szele :) tez takie mamy :)) http://img144.imageshack.us/img144/5321/dsc05703xv0.jpg wyglada jakby niosla ogromnego pajaka:evil_lol: czemu brzydula? .nie wstawilas swojego zdjecia przeciez:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='evaxon']wreszcie foty:multi::multi::multi: co za radość :evil_lol::evil_lol: [quote name='diabelkowa']ladne szele :) tez takie mamy :)) http://img144.imageshack.us/img144/5321/dsc05703xv0.jpg wyglada jakby niosla ogromnego pajaka:evil_lol: jakby to był pająk to ja bym umarła na miejscu :evil_lol::evil_lol: czemu brzydula? .nie wstawilas swojego zdjecia przeciez:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt: masz racje :) Quote
apple Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='jonQuilla'] cześć :multi::loveu: masz to jak w banku że ich przypilnuję i będę trzymać krótko ;) :diabloti: :evil_lol::evil_lol: cześć :) :multi::multi::loveu:Tylko nie za krótko bo mi zaczną zażalenia pisać i jeszcze o jakieś odszkodowania mi się zaczną upominać:evil_lol: A Salsuszka fcale nie jest brzydula :loveu: Buhahahahahahahaha CZI- ŁA-ŁA:turn-l: http://img144.imageshack.us/img144/7240/dsc05714np8.jpg A tak poza tym to witaj i ubier się ciepło cobyś doopalona nie przemroziła dzsiaj:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='BeaC']cze widziałam psa z talija:loveu::loveu::loveu: cześć :multi::multi::loveu: taaa przez tą talije wygląda jak niedożywiona albo hart ;) a przecież to rasowy york !!! :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='apple']Tylko nie za krótko bo mi zaczną zażalenia pisać i jeszcze o jakieś odszkodowania mi się zaczną upominać:evil_lol: 2 metrowa smyczka :evil_lol: A Salsuszka fcale nie jest brzydula :loveu: Buhahahahahahahaha CZI- ŁA-ŁA:turn-l: http://img144.imageshack.us/img144/7240/dsc05714np8.jpg YORK !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak poza tym to witaj i ubier się ciepło cobyś doopalona nie przemroziła dzsiaj:evil_lol: wiem...dzisiaj już rano zmarzłam jak byłam z psem o 7:30 :roll::roll: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='emdziolek']Cześć Siostra!:multi: cześć :multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :multi::multi::multi:Córcia bylam :loveu:TU fotaski widziałam tylko mam kłopoty z netem :angryy: Quote
Recommended Posts