Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Olive][B]Witam :)

Dzisiaj po raz pierwszy "wstydziłam" się za Salsę :evil_lol::evil_lol:
Poszłam z nią na spacerek rano i idąc ulicą jakaś babka z klaki wyszła z jakimś małym szczekaczem kudłatym :) ...rozdarł tak mordę że Salsa podkuliła ogonek i wlazła dupką pod zaparkowany na chodniku samochód :roll:
Babeczka zaczęła mnie przepraszać i mówić że nie podejrzewała że taki piesek przestraszy się piskliwego szczekania :evil_lol: widać musiał ten pies Salsie ładnie nawrzucać :evil_lol:
Najlepsze to że Salsa zawsze do wszystkich psów się garnie, nawet jak są kilka razy większe od niej :evil_lol::evil_lol:

Mam kolejną prośbę :eviltong:
Trzymajcie chociażby w myślach kciuki żeby dali mi nowy termin na egzamin szybciej niż za miesiąc :)
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Witam :)

Dzisiaj po raz pierwszy "wstydziłam" się za Salsę :evil_lol::evil_lol:
Poszłam z nią na spacerek rano i idąc ulicą jakaś babka z klaki wyszła z jakimś małym szczekaczem kudłatym :) ...rozdarł tak mordę że Salsa podkuliła ogonek i wlazła dupką pod zaparkowany na chodniku samochód :roll:
Babeczka zaczęła mnie przepraszać i mówić że nie podejrzewała że taki piesek przestraszy się piskliwego szczekania :evil_lol: widać musiał ten pies Salsie ładnie nawrzucać :evil_lol:
Najlepsze to że Salsa zawsze do wszystkich psów się garnie, nawet jak są kilka razy większe od niej :evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red]musiał być straszecznie pyskaty ten mały upiór ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT]

Mam kolejną prośbę :eviltong:
Trzymajcie chociażby w myślach kciuki żeby dali mi nowy termin na egzamin szybciej niż za miesiąc :)
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Trzymam trzymam ....ja też nie lubię czekać ..jak coś ma być to już i teraz :cool1:

Witanko poranne i poniedziałkowe :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Cześć Cudaki ;) Witam dopiero teraz ale bardzo serdecznie :multi::multi::multi:[/B][/COLOR]

[COLOR=Olive]:multi: [B]Hej :)[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Olive]kuruj się, kuruj :) życzę szybkiego powrotu do zdrowia :cool3:
Wymiziam Wszystkich i siebie też :) pod warunkiem że Ty to samo uczynisz u siebie ;) :evil_lol::evil_lol:

[/COLOR][/B][/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]Helloł kotecku:loveu: Kuruje się kuruje, dzięki za życzonka:loveu: Warunek spełniony u mnie mizianko było , Vedze sie podobało:razz::evil_lol:
Buziak:loveu: zmykam do łóżka:eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon'][URL]http://img174.imageshack.us/img174/3115/79331099kr9.jpg[/URL]
:loveu: jak slodziuszio łapkami trzyma:diabloti:

witaj:)[/quote]

[B][COLOR=Olive]a witam, witam w Naszych skromnych progach :) :multi:[/COLOR][/B]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Trzymam trzymam ....ja też nie lubię czekać ..jak coś ma być to już i teraz :cool1:

Witanko poranne i poniedziałkowe :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B][COLOR=Olive]Również witam :)
i dzięki za kciuki, przydadzą się :)
[/COLOR][/B]
[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Helloł kotecku:loveu: Kuruje się kuruje, dzięki za życzonka:loveu: Warunek spełniony u mnie mizianko było , Vedze sie podobało:razz::evil_lol:
Buziak:loveu: zmykam do łóżka:eviltong:[/B][/COLOR][/quote]

[COLOR=Olive][B]Heloł piesecku :loveu: ;)
Ja także więc dotrzymam naszej umowy warunkowej i już wołam Salsę na mizianko-przytulanki :)

[/B][/COLOR]

Posted

[B]czesc:) my tu pierwszy raz:razz:[/B]

[B]jaka slodka psinka:loveu:chyba dosyc zwariowana:P[/B]
[URL]http://img174.imageshack.us/img174/3115/79331099kr9.jpg[/URL]

Posted

[quote name='*luthien*'][B]czesc:) my tu pierwszy raz:razz:[/B]

[B]jaka slodka psinka:loveu:chyba dosyc zwariowana:P[/B]
[URL]http://img174.imageshack.us/img174/3115/79331099kr9.jpg[/URL][/quote]

[COLOR=Olive][B]Witam bardzo cieplutko u Nas :)
a psina bardzo zwariowana ;) :evil_lol:
[/B][/COLOR]
[quote name='evanescence']Witamy :):):)[/quote]

[B][COLOR=Olive]cześć :)[/COLOR][/B]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:...i co z terminem ......[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=Olive][B]krótko mówiąc poczekam sobie trochę :roll: bo dopiero 22 października na godzinę 10:00 :roll::roll:
[/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=Purple]przyszłyśmy z buziaczkiem :loveu:
i z ciepłym słowem: dobraanoooc :p

zaległości nadrobimy, jak będziemy mieć więcej czasu :oops:
buziole od Zuzolki :loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][COLOR=Black]widać musiał ten pies Salsie ładnie nawrzucać[/COLOR] :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]
:D

Witanko :multi:

Posted

[B][COLOR=Olive]CZEŚĆ !!!! :multi::multi::multi::multi:

Kurde miałam w planie dodać jakieś zdjęcia Salsy ale moja siostra znów zabrała mi aparat i nie chce oddać :angryy: więc trzeba się troszkę jeszcze wstrzymać.
Tym czasem zbieram się już do szkoły i życzę wszystkim udanego i miłego dnia :) :loveu:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi::multi::multi:
Witanko z raniolka :multi::multi::multi:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
no własnie:multi::multi::multi::multi::diabloti:

Posted

[COLOR=Olive][B]a ja trafiam tutaj na sam koniec :evil_lol:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi::multi::multi:
Witanko z raniolka :multi::multi::multi:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=Olive][B]już co prawda nie rano, ale witam również pod wieczór ;) :multi::multi:[/B][/COLOR]

[quote name='evaxon']no własnie:multi::multi::diabloti:[/quote]

[B][COLOR=Olive]hej hej hej :) :multi::multi:[/COLOR][/B]

[quote name='dealer']dzien dobry:multi:[/quote]

[B][COLOR=Olive]Dobry Dzień :)[/COLOR][/B]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]melduje sie że jestem ale nie ma szans żebym wyrobiła sie z nadrabianiem :shake:[/B][/COLOR][/FONT]:shake:[/quote]

[B][COLOR=Olive]Meldunek przyjęty i skrucha także ;) :diabloti::evil_lol:[/COLOR][/B]