Paula Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :multi: Foteczki pięknoty :loveu: [url]http://img174.imageshack.us/img174/3115/79331099kr9.jpg[/url] wariatuchna :D Quote
diabelkowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ona jest taka sliiczna:loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [B][COLOR=Olive]No i jeszcze filmik uzupełniający...jedna z lepszych rozrywek, ciągnięcie czegokolwiek :) [url]http://pl.youtube.com/watch?v=UJPPorVX8pM[/url] [/COLOR][/B] Quote
diabelkowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 my tez lubimy powarkiwac przy przeciaganiu i przytrzymywac sobie lapka:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [COLOR=Olive][B]Witam :) Dzisiaj po raz pierwszy "wstydziłam" się za Salsę :evil_lol::evil_lol: Poszłam z nią na spacerek rano i idąc ulicą jakaś babka z klaki wyszła z jakimś małym szczekaczem kudłatym :) ...rozdarł tak mordę że Salsa podkuliła ogonek i wlazła dupką pod zaparkowany na chodniku samochód :roll: Babeczka zaczęła mnie przepraszać i mówić że nie podejrzewała że taki piesek przestraszy się piskliwego szczekania :evil_lol: widać musiał ten pies Salsie ładnie nawrzucać :evil_lol: Najlepsze to że Salsa zawsze do wszystkich psów się garnie, nawet jak są kilka razy większe od niej :evil_lol::evil_lol: Mam kolejną prośbę :eviltong: Trzymajcie chociażby w myślach kciuki żeby dali mi nowy termin na egzamin szybciej niż za miesiąc :) [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [url]http://img174.imageshack.us/img174/3115/79331099kr9.jpg[/url] :loveu: jak slodziuszio łapkami trzyma:diabloti: witaj:) Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Witam :) Dzisiaj po raz pierwszy "wstydziłam" się za Salsę :evil_lol::evil_lol: Poszłam z nią na spacerek rano i idąc ulicą jakaś babka z klaki wyszła z jakimś małym szczekaczem kudłatym :) ...rozdarł tak mordę że Salsa podkuliła ogonek i wlazła dupką pod zaparkowany na chodniku samochód :roll: Babeczka zaczęła mnie przepraszać i mówić że nie podejrzewała że taki piesek przestraszy się piskliwego szczekania :evil_lol: widać musiał ten pies Salsie ładnie nawrzucać :evil_lol: Najlepsze to że Salsa zawsze do wszystkich psów się garnie, nawet jak są kilka razy większe od niej :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red]musiał być straszecznie pyskaty ten mały upiór ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT] Mam kolejną prośbę :eviltong: Trzymajcie chociażby w myślach kciuki żeby dali mi nowy termin na egzamin szybciej niż za miesiąc :) [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Trzymam trzymam ....ja też nie lubię czekać ..jak coś ma być to już i teraz :cool1: Witanko poranne i poniedziałkowe :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Cześć Cudaki ;) Witam dopiero teraz ale bardzo serdecznie :multi::multi::multi:[/B][/COLOR] [COLOR=Olive]:multi: [B]Hej :)[/B][/COLOR] [B][COLOR=Olive]kuruj się, kuruj :) życzę szybkiego powrotu do zdrowia :cool3: Wymiziam Wszystkich i siebie też :) pod warunkiem że Ty to samo uczynisz u siebie ;) :evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Helloł kotecku:loveu: Kuruje się kuruje, dzięki za życzonka:loveu: Warunek spełniony u mnie mizianko było , Vedze sie podobało:razz::evil_lol: Buziak:loveu: zmykam do łóżka:eviltong:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='evaxon'][URL]http://img174.imageshack.us/img174/3115/79331099kr9.jpg[/URL] :loveu: jak slodziuszio łapkami trzyma:diabloti: witaj:)[/quote] [B][COLOR=Olive]a witam, witam w Naszych skromnych progach :) :multi:[/COLOR][/B] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Trzymam trzymam ....ja też nie lubię czekać ..jak coś ma być to już i teraz :cool1: Witanko poranne i poniedziałkowe :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Olive]Również witam :) i dzięki za kciuki, przydadzą się :) [/COLOR][/B] [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Helloł kotecku:loveu: Kuruje się kuruje, dzięki za życzonka:loveu: Warunek spełniony u mnie mizianko było , Vedze sie podobało:razz::evil_lol: Buziak:loveu: zmykam do łóżka:eviltong:[/B][/COLOR][/quote] [COLOR=Olive][B]Heloł piesecku :loveu: ;) Ja także więc dotrzymam naszej umowy warunkowej i już wołam Salsę na mizianko-przytulanki :) [/B][/COLOR] Quote
agbar Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ooo ile fotkow:multi:witam cieplutko:p Quote
jonQuilla Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='dealer']ooo ile fotkow:multi:witam cieplutko:p[/quote] [B][COLOR=Olive]Witam równie cieplutko :)[/COLOR][/B] Quote
Mi. Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [B]czesc:) my tu pierwszy raz:razz:[/B] [B]jaka slodka psinka:loveu:chyba dosyc zwariowana:P[/B] [URL]http://img174.imageshack.us/img174/3115/79331099kr9.jpg[/URL] Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:...i co z terminem ......[/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='*luthien*'][B]czesc:) my tu pierwszy raz:razz:[/B] [B]jaka slodka psinka:loveu:chyba dosyc zwariowana:P[/B] [URL]http://img174.imageshack.us/img174/3115/79331099kr9.jpg[/URL][/quote] [COLOR=Olive][B]Witam bardzo cieplutko u Nas :) a psina bardzo zwariowana ;) :evil_lol: [/B][/COLOR] [quote name='evanescence']Witamy :):):)[/quote] [B][COLOR=Olive]cześć :)[/COLOR][/B] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:...i co z terminem ......[/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=Olive][B]krótko mówiąc poczekam sobie trochę :roll: bo dopiero 22 października na godzinę 10:00 :roll::roll: [/B][/COLOR] Quote
Pimpek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [URL]http://img211.imageshack.us/img211/5527/97632307ow8.jpg[/URL] Śliczne :loveu: Quote
basia2202 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [B][COLOR=Purple]przyszłyśmy z buziaczkiem :loveu: i z ciepłym słowem: dobraanoooc :p zaległości nadrobimy, jak będziemy mieć więcej czasu :oops: buziole od Zuzolki :loveu:[/COLOR][/B] Quote
Paula Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][COLOR=Black]widać musiał ten pies Salsie ładnie nawrzucać[/COLOR] :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] :D Witanko :multi: Quote
BeaC Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [COLOR=DarkRed][B]cześć:hand: [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [B][COLOR=Olive]CZEŚĆ !!!! :multi::multi::multi::multi: Kurde miałam w planie dodać jakieś zdjęcia Salsy ale moja siostra znów zabrała mi aparat i nie chce oddać :angryy: więc trzeba się troszkę jeszcze wstrzymać. Tym czasem zbieram się już do szkoły i życzę wszystkim udanego i miłego dnia :) :loveu: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi::multi::multi: Witanko z raniolka :multi::multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi::multi::multi: Witanko z raniolka :multi::multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] no własnie:multi::multi::multi::multi::diabloti: Quote
clockwork Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]melduje sie że jestem ale nie ma szans żebym wyrobiła sie z nadrabianiem :shake:[/B][/COLOR][/FONT]:shake: Quote
jonQuilla Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [COLOR=Olive][B]a ja trafiam tutaj na sam koniec :evil_lol:[/B][/COLOR] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi::multi::multi: Witanko z raniolka :multi::multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=Olive][B]już co prawda nie rano, ale witam również pod wieczór ;) :multi::multi:[/B][/COLOR] [quote name='evaxon']no własnie:multi::multi::diabloti:[/quote] [B][COLOR=Olive]hej hej hej :) :multi::multi:[/COLOR][/B] [quote name='dealer']dzien dobry:multi:[/quote] [B][COLOR=Olive]Dobry Dzień :)[/COLOR][/B] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]melduje sie że jestem ale nie ma szans żebym wyrobiła sie z nadrabianiem :shake:[/B][/COLOR][/FONT]:shake:[/quote] [B][COLOR=Olive]Meldunek przyjęty i skrucha także ;) :diabloti::evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts