Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pimpek napisał(a):
Witanko paniusie :cool3:

cześć :multi::multi::multi:

diabelkowa napisał(a):
czesc fajny bannerek i wreszcie z odnosnikiem :)

Witam :)
Zabierałam się za zrobienie nowego bannerku od dawna...i mi się nie chciało (leniuch jestem) :evil_lol::evil_lol: ale w końcu jest, miło że się podoba :eviltong:

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]i tu też przyszłam sie pożegnać [/FONT][FONT=Arial] wracam za 11 dni [/FONT]

więc do "zobaczenia" za 11 dni :cool3::cool3:
Papuśki :loveu:

Posted

emdziolek napisał(a):
Siemanko:evil_lol: MAdzialena poszła juz a ja przyszłam odwiedzić i spytać co słychać u Cię??:evil_lol:

Cześć :) wiem że już popędziła w siną dal :)

U mnie? hmmm....byłam w kinie, później od razu do koleżanki i wróciłam z pół godziny temu :oops: zasiedziałam się :)
Ustaliłyśmy jak będzie wyglądał nasz weekendowy wypad na domek...teraz tylko trzeba się dowiedzieć czy wyruszamy pks'em czy autem :)

zuzolandia napisał(a):
helllooooo ! o jaki nowy banerus ;-) fajnyyyyyyyy ;-)

hej :multi::multi:

Posted

zuzolandia napisał(a):
ooooooooo wekendowy domek;-) zazdraszczam!!!!!!!!!! tez bym chciala chciala !!!!
bp ja to ogolnie zachciywno jestem ;-) hehehhhh

to możesz jechać z nami :) im więcej tym lepiej :multi:
Bo znów jedziemy same...nikt nie może się zdecydować na wyjazd z dnia na dzień :)
Jutro o 14:35 mamy pks'ik z głównego gdańska :) i pędzimy 100km za miasto :multi::multi::multi::multi:

Posted

jonQuilla napisał(a):
Cześć :) wiem że już popędziła w siną dal :)

U mnie? hmmm....byłam w kinie, później od razu do koleżanki i wróciłam z pół godziny temu :oops: zasiedziałam się :)
Ustaliłyśmy jak będzie wyglądał nasz weekendowy wypad na domek...teraz tylko trzeba się dowiedzieć czy wyruszamy pks'em czy autem :)

no no nieładnie imprezowac bez emdziolka:evil_lol: ja cem jechać z tobom!:diabloti:
(of corse ty wszystko opłacisz:evil_lol:)

Posted

emdziolek napisał(a):
no no nieładnie imprezowac bez emdziolka:evil_lol: ja cem jechać z tobom!:diabloti:
(of corse ty wszystko opłacisz:evil_lol:)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: problem w tym że u mnie kiepsko z kasą...na dojazd się wykosztuj a potem to free bo domek jest letniskowy, koleżanki :)

Posted

[FONT=Arial]Ja nie potrafię połaczyć fotasków ...ani nakładać ,sklejać 2 fotek :oops::oops::oops:taka ciemnota jestem ....
ale się jeszcze nauczę jak tylko Madzialena wroci ;)
O masz ...i dlaczego to tak do Was daleko ;)
[/FONT]

Posted

diabelkowa napisał(a):
a ja nie potrafie banerow robic :( eria mi piekne robi :)))

to ja tez chce jechac :)))

to zapraszam Ciebie również...mała wieś niedaleko Bytowa :)

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]Ja nie potrafię połaczyć fotasków ...ani nakładać ,sklejać 2 fotek :oops::oops::oops:taka ciemnota jestem ....
ale się jeszcze nauczę jak tylko Madzialena wroci ;)
O masz ...i dlaczego to tak do Was daleko ;)
[/FONT]

a jeśli o bannery chodzi to wszystkiego idzie się nauczyć :)
ja dawno temu bawiłam się w robienie szablonów na blogi i przy okazji tego nauczyłam się podstaw PhotoShopa i okazuje się że czasami to się przydaje. Jeśli chodzi o nakładanie zdjęcia na zdjęcie to mi też za bardzo to nie wychodzi, ale pewnie gdybym się zmobilizowała to z czasem by wyszło :)

No masz...nie wiem czemu tak daleko do nas :)

Już jestem spakowana, rano się troszkę dopakuję i po szkole wpadam do domy, zabieram bagaż i wybiegam żeby zdążyć na pks'a :) ahh...już nie mogę się doczekać, szkoda że Salsy zabrać ze sobą nie mogę.

Posted

evaxon napisał(a):
czytalam ze film sie podobał:cool3:
no ja tez musze sie wybrac na niego :p

to wybieraj i zdaj relacje ze swoich odczuć :)

paula_z napisał(a):
Witanko :loveu: Udanego wypadu :multi: Mizianko dla Salsy :calus:

Cześć, dziękuje bardzo :loveu::loveu: :multi::multi:
Wymiziaj także Maksia i Axe oraz szczurasy :)

Niestety dzisiaj nie dam rady wejść do Wszystkich na blogi, dlatego będę odwiedzać jak wrócę :)
Życzę miłego weekendu, ładnej pogody i dobrych humorków :)
Buziakuje i Ściskam :loveu::loveu::loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
to możesz jechać z nami :) im więcej tym lepiej :multi:
Bo znów jedziemy same...nikt nie może się zdecydować na wyjazd z dnia na dzień :)
Jutro o 14:35 mamy pks'ik z głównego gdańska :) i pędzimy 100km za miasto :multi::multi::multi::multi:

jak sie przeprowadze do gdanska to moge z dnia na dzien byle kaj jechac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie wiem jak Alutka ale ja to ciemnogrod komputerowy jestem :evil_lol: i wszystko zlecam innym :loveu::loveu:eheheh
udanego weekendziku kobitko !!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[FONT=Arial]hejka... rozjechana :evil_lol::evil_lol:.po Polsce zonkilko... czekajta na mnie-zara do was do£onczam;)[/FONT]

[FONT=Arial]miziu miziu :loveu:dla pieknej damy z pieknego banerka :p[/FONT]

Posted

Witam Wszystkich :loveu::loveu:

Wróciłam cała i zdrowa wczoraj około 22 :) :multi:
"Odpoczynek" jak najbardziej udany :loveu:

evaxon napisał(a):
a gdzie ty uciekasz ??:niewiem:
wracaj szybciochem :diabloti:

Byłam na małej wiosce 100km za Gdańskiem...okolice Bytowa :)

zuzolandia napisał(a):
jak sie przeprowadze do gdanska to moge z dnia na dzien byle kaj jechac :evil_lol:

no to się przeprowadzaj :evil_lol::evil_lol:

BeaC napisał(a):
przyszłam se podzwonić łańcuchem
:cool3:

Łańcuch również wita :)

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:loveu: Miłego wypadziku :hand:[/FONT]

a dziękuje bardzo...było bardzo miło :) :loveu:

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]hejka... rozjechana :evil_lol:.po Polsce zonkilko... czekajta na mnie-zara do was do£onczam;)[/FONT]

[FONT=Arial]miziu miziu :loveu:dla pieknej damy z pieknego banerka :p[/FONT]

miziu miziu jak najbardziej było i to spore bo dama się stęskniła :evil_lol::evil_lol:
Witam :loveu::loveu:

mia_mia napisał(a):
heloł:) głaski dla noachala mordercy:)

Cześć :) :multi:
Gładki też były :)

Posted

Zdjęcia z Naszego wypadu :)
Salsy co prawda nie będzie na nich...ale znajdą się jakieś inne stworzenia :)

Mleczyk - ostatni w tym sezonie? :evil_lol:

Siedzieliśmy w domku i kumpel przez okno wypatrzył sarenkę...wybiegł i podkradał się jak najbliżej żeby zrobić jej zdjęcie, przestraszyła się i ooOO :eviltong: mam tylko "dupkę" :evil_lol:

Posted

Piątkowym późnym wieczorem ptaszek dobijał się nam do okna z 5 minut więc ktoś w końcu je otworzył i ptak wleciał do środka. Siedział z nami całą noc i rano zrobił pobudkę swoim śpiewaniem :) po czym wyleciał oknem :)

No i to My...Panny Wycieczkomaniaczki ;)

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:
widzialam .....mleczyk , sarenkę , ptaszka , jeziorko , wycieczkomaniaczki :multi::multi::multi:i witam się teraz ......DZIEŃ DOBEREK :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]