Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rewelacja ta twoja siczka.............pysio wisi doopalonek też..ale się spryciula zakręciła...............:cool3::diabloti:

kciuki trzymam..............:lol:

Posted

evaxon napisał(a):
buahahahaha jak slodziusio spi:loveu::loveu::loveu::loveu:

trzymamy kciuki zeby szybko wrocila do normy :p

dzięki, dostała węgielek i mam nadzieje że pomoże :)

BeaC napisał(a):
rewelacja ta twoja siczka.............pysio wisi doopalonek też..ale się spryciula zakręciła...............:cool3::diabloti:

kciuki trzymam..............:lol:

wygimnastykowana skubana :evil_lol::evil_lol:

SUNIA MI DORASTA :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:
:laola::laola:
JEJ PIERSZA CIECZKA :loveu::loveu::loveu:

Posted

evanescence napisał(a):
będziesz ja sterylizowac??

chciałabym ale w najbliższym czasie nie mogę ponieważ mieszkam z 94 letnim dziadkiem, któremu nikt nie może wytłumaczyć że ma psa nie dokarmiać chlebem itd...futruje ją bo wkręcił sobie że suchej karmy nie je i że zdycha z głodu (tak mi wielokrotnie powiedział, że zabijam własnego psa)...no i jakby tak ją futrował po sterylizacji a jej apetyt by wzrósł to by wyglądała jak beczka a nie pies...więc chyba na razie się powstrzymam

Posted

jonQuilla napisał(a):
chciałabym ale w najbliższym czasie nie mogę ponieważ mieszkam z 94 letnim dziadkiem, któremu nikt nie może wytłumaczyć że ma psa nie dokarmiać chlebem itd...futruje ją bo wkręcił sobie że suchej karmy nie je i że zdycha z głodu (tak mi wielokrotnie powiedział, że zabijam własnego psa)...no i jakby tak ją futrował po sterylizacji a jej apetyt by wzrósł to by wyglądała jak beczka a nie pies...więc chyba na razie się powstrzymam

noooo...faktycznie wyglada na zabiedzona:evil_lol::evil_lol:

Posted

evanescence napisał(a):
Kurcze moje jakies grube nie są spo styrylce tekla zawsze była gruba a Fionka ciągle taka sama

moj po kastracji to bym powiedziala ze nawet..chudy jest a zre jak maly slon:p

Posted

evanescence napisał(a):
Ja moją Tekile uczy tylko na chleb dla niej chleb to jest rarytas

Mówiła Eva :P;p

:evil_lol: a moja Tigra za wafelka zrobi wszystko:evil_lol:

to mowilam ja tez Ewa:evil_lol:

Posted

hmm...wiem że nie zawsze tak jest że psy tyją po kastracji ale jakoś tak się obawiałam...a już nie tylko o chleb chodzi bo to na śniadanie z dziadkiem je, później czas na obiad i kolacje (lane kluski codziennie) jeśli jestem w domu i widzę to staram się zabierać to jedzenie mu, ale czasami mnie nie ma, albo po prostu nie dopilnuje....stąd obawa że przybierze

eV/Wy :)

Salsa uwielbia owoce....szczególnie arbuza

Posted

evanescence napisał(a):
a moja za m&m zato jak widzą owoce to uciekałą wyrodne psy 2 ha sadu a one owoców nie lubia

Eva

:grin:

moja lubi wszystko co jest moje hahaha

Ewusia:loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
hmm...wiem że nie zawsze tak jest że psy tyją po kastracji ale jakoś tak się obawiałam...a już nie tylko o chleb chodzi bo to na śniadanie z dziadkiem je, później czas na obiad i kolacje (lane kluski codziennie) jeśli jestem w domu i widzę to staram się zabierać to jedzenie mu, ale czasami mnie nie ma, albo po prostu nie dopilnuje....stąd obawa że przybierze

:crazyeye: zabierasz dziadkowi jedzenie??:shake::shake::shake:

Posted

evaxon napisał(a):
aaaaaachaaaaa:evil_lol:
nie ładnie tak nie ładnie:shake:

evanescence napisał(a):
Jak możesz zero szacunku dla starszych :evil_lol:

wiem, wiem jest mi strasznie wstyd ale to dla dobra zwierzęcia :evil_lol::evil_lol:

Posted

evanescence napisał(a):
od chleba mu nic nie będzie a najwyżej daj troszke mniej karmyyy niech się dziadek troszkę cieszy :):)

popieram:cool3:
poza tym dziadek przeciez calego bochenka nie daje:grin:

moja Tigrosławka cały czas jakies kąski dostaje:oops:
a wcale taka gruba nie jest ..:hmmmm: chyba:evil_lol: