jonQuilla Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):czesc:multi:trzymam kciuki za prawko:p evanescence napisał(a):oj tak trzymamy dzięki śliczne :) Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 buahahahaha jak slodziusio spi:loveu::loveu::loveu::loveu: trzymamy kciuki zeby szybko wrocila do normy :p Quote
BeaC Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 rewelacja ta twoja siczka.............pysio wisi doopalonek też..ale się spryciula zakręciła...............:cool3::diabloti: kciuki trzymam..............:lol: Quote
jonQuilla Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):buahahahaha jak slodziusio spi:loveu::loveu::loveu::loveu: trzymamy kciuki zeby szybko wrocila do normy :p dzięki, dostała węgielek i mam nadzieje że pomoże :) BeaC napisał(a):rewelacja ta twoja siczka.............pysio wisi doopalonek też..ale się spryciula zakręciła...............:cool3::diabloti: kciuki trzymam..............:lol: wygimnastykowana skubana :evil_lol::evil_lol: SUNIA MI DORASTA :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi: :laola::laola: JEJ PIERSZA CIECZKA :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evanescence napisał(a):będziesz ja sterylizowac?? chciałabym ale w najbliższym czasie nie mogę ponieważ mieszkam z 94 letnim dziadkiem, któremu nikt nie może wytłumaczyć że ma psa nie dokarmiać chlebem itd...futruje ją bo wkręcił sobie że suchej karmy nie je i że zdycha z głodu (tak mi wielokrotnie powiedział, że zabijam własnego psa)...no i jakby tak ją futrował po sterylizacji a jej apetyt by wzrósł to by wyglądała jak beczka a nie pies...więc chyba na razie się powstrzymam Quote
agbar Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jonQuilla napisał(a):chciałabym ale w najbliższym czasie nie mogę ponieważ mieszkam z 94 letnim dziadkiem, któremu nikt nie może wytłumaczyć że ma psa nie dokarmiać chlebem itd...futruje ją bo wkręcił sobie że suchej karmy nie je i że zdycha z głodu (tak mi wielokrotnie powiedział, że zabijam własnego psa)...no i jakby tak ją futrował po sterylizacji a jej apetyt by wzrósł to by wyglądała jak beczka a nie pies...więc chyba na razie się powstrzymam noooo...faktycznie wyglada na zabiedzona:evil_lol::evil_lol: Quote
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Kurcze moje jakies grube nie są spo styrylce tekla zawsze była gruba a Fionka ciągle taka sama Quote
agbar Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 evanescence napisał(a):Kurcze moje jakies grube nie są spo styrylce tekla zawsze była gruba a Fionka ciągle taka sama moj po kastracji to bym powiedziala ze nawet..chudy jest a zre jak maly slon:p Quote
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 więc to nie jest tak że się spasie jak świnka :D:D:D:D Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 a dla mojej Tigry dzien bez chlepa to dzien stracony:evil_lol: to mowilam ja Ewa :diabloti::loveu: Quote
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja moją Tekile uczy tylko na chleb dla niej chleb to jest rarytas Mówiła Eva :P;p Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 evanescence napisał(a):Ja moją Tekile uczy tylko na chleb dla niej chleb to jest rarytas Mówiła Eva :P;p :evil_lol: a moja Tigra za wafelka zrobi wszystko:evil_lol: to mowilam ja tez Ewa:evil_lol: Quote
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 a moja za m&m zato jak widzą owoce to uciekałą wyrodne psy 2 ha sadu a one owoców nie lubia Eva Quote
jonQuilla Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 hmm...wiem że nie zawsze tak jest że psy tyją po kastracji ale jakoś tak się obawiałam...a już nie tylko o chleb chodzi bo to na śniadanie z dziadkiem je, później czas na obiad i kolacje (lane kluski codziennie) jeśli jestem w domu i widzę to staram się zabierać to jedzenie mu, ale czasami mnie nie ma, albo po prostu nie dopilnuje....stąd obawa że przybierze eV/Wy :) Salsa uwielbia owoce....szczególnie arbuza Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 evanescence napisał(a):a moja za m&m zato jak widzą owoce to uciekałą wyrodne psy 2 ha sadu a one owoców nie lubia Eva :grin: moja lubi wszystko co jest moje hahaha Ewusia:loveu: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jonQuilla napisał(a):hmm...wiem że nie zawsze tak jest że psy tyją po kastracji ale jakoś tak się obawiałam...a już nie tylko o chleb chodzi bo to na śniadanie z dziadkiem je, później czas na obiad i kolacje (lane kluski codziennie) jeśli jestem w domu i widzę to staram się zabierać to jedzenie mu, ale czasami mnie nie ma, albo po prostu nie dopilnuje....stąd obawa że przybierze :crazyeye: zabierasz dziadkowi jedzenie??:shake::shake::shake: Quote
jonQuilla Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a)::crazyeye: zabierasz dziadkowi jedzenie??:shake::shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: z ręki jak już daje psu ;) Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jonQuilla napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: z ręki jak już daje psu ;) aaaaaachaaaaa:evil_lol: nie ładnie tak nie ładnie:shake: Quote
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jak możesz zero szacunku dla starszych Quote
jonQuilla Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):aaaaaachaaaaa:evil_lol: nie ładnie tak nie ładnie:shake: evanescence napisał(a):Jak możesz zero szacunku dla starszych :evil_lol: wiem, wiem jest mi strasznie wstyd ale to dla dobra zwierzęcia :evil_lol::evil_lol: Quote
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 od chleba mu nic nie będzie a najwyżej daj troszke mniej karmyyy niech się dziadek troszkę cieszy :):) Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 evanescence napisał(a):od chleba mu nic nie będzie a najwyżej daj troszke mniej karmyyy niech się dziadek troszkę cieszy :):) popieram:cool3: poza tym dziadek przeciez calego bochenka nie daje:grin: moja Tigrosławka cały czas jakies kąski dostaje:oops: a wcale taka gruba nie jest ..:hmmmm: chyba:evil_lol: Quote
Recommended Posts