jonQuilla Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops:ja wiem ....Salsa chciała iść na eselisko ....zatańczyć salsę ;) witanko piękne :p [/FONT] Pięknie odwituję się :) :eviltong: w takiej kiecy ciężko byłoby salsę tańczyć :evil_lol: ale młoda jest więc może jeszcze tego nie wie :) Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='jonQuilla']Pięknie odwituję się :) :eviltong: w takiej kiecy ciężko byłoby salsę tańczyć :evil_lol: ale młoda jest więc może jeszcze tego nie wie :)[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:każdy uczy się na błedach ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 http://img103.imageshack.us/img103/5372/85884534bm8.jpg buahahaha a mowia ze to ja Tigrze załuje miejsca:evil_lol: witaneczko:multi::multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 A teraz ja jestem u ciebie kochaniutka:loveu: NARESZCIE:multi: ugh musze sobie jakos czas rozłożyc zebym mogła dziennie chociaż godzine na kompie posiedzieć:roll: Kc i idziemy spać:loveu: BUUuuuziol:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :iloveyou: :Rose: :iloveyou: Quote
jonQuilla Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='evaxon']http://img103.imageshack.us/img103/5372/85884534bm8.jpg buahahaha a mowia ze to ja Tigrze załuje miejsca:evil_lol: witaneczko:multi::multi::multi::multi: Witam Cię w Naszym kąciku :multi::multi: ja jej nie żałuje miejsca...ona może wszędzie leżeć gdzie chce, mam mięTkie serce :evil_lol::evil_lol: to ona sobie skąpi ;) skromna dziewucha :evil_lol: [quote name='emdziolek']A teraz ja jestem u ciebie kochaniutka:loveu: NARESZCIE:multi: ugh musze sobie jakos czas rozłożyc zebym mogła dziennie chociaż godzine na kompie posiedzieć:roll: Kc i idziemy spać:loveu: BUUuuuziol:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :iloveyou: :Rose: :iloveyou: gdybym mogła oddać chwilę swojego czasu to chętnie bym to zrobiła :eviltong: Dobranocka :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]:pdobrejnocki :loveu:[/FONT] Quote
Paula Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Witanko :multi: A kiedy będą jakieś foteczki? :razz: Quote
jonQuilla Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 paula_z napisał(a):Witanko :multi: A kiedy będą jakieś foteczki? :razz: wkrótce...może jutro jakieś dodam :) Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]Poranne witanko .....u nas wyszło nieśmiale słoneczko:p[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Poranne witanko .....u nas wyszło nieśmiale słoneczko:p[/FONT] Witam :) :multi: u nas jest tak bardzo nieśmiałe że nie chce wyjść zza chmur :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]ej... żonkilla:roll::roll:.. dawa jakąś swoja fote- kcem zobaczyć jaka jesteś NIENORMALNA :diabloti:[/FONT] Quote
Pimpek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Salsa jest śliczna :loveu: U mnie też słonko nie śmiałe, ale pomału odzyskuje pewność siebie :evil_lol: http://img103.imageshack.us/img103/5372/85884534bm8.jpg Chyba trochę za mała na nią ta pufa - trzeba kupić większą :D Quote
e.v.a Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 witam w sloneczny poranek:multi::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Pimpek']Salsa jest śliczna :loveu: U mnie też słonko nie śmiałe, ale pomału odzyskuje pewność siebie :evil_lol: http://img103.imageshack.us/img103/5372/85884534bm8.jpg Chyba trochę za mała na nią ta pufa - trzeba kupić większą :D u mnie słonko nawet na chwilę dzisiaj nie odzyskało pewności siebie a co gorsze zaczęło niedawno pokropywać :eviltong: hmm...dla Salsy nie ważna jest wygoda tylko bliskość człowieka się liczy :) [quote name='evaxon']witam w sloneczny poranek:multi::evil_lol: już nie poranek...ale zazdroszczę słoneczka :) [quote name='Anetka83']co tam u Was?? w sumie dobrze, nie licząc tego że Salsa dzisiaj zarzygała samą śliną całe mieszkanie, nic nie chciała jeść co w jej przypadku jest dziwne :-o ale już odżyła i coś tam skubnęła :) [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ej... żonkilla:roll::roll:.. dawa jakąś swoja fote- kcem zobaczyć jaka jesteś NIENORMALNA :diabloti:[/FONT] no ok :cool3: :evil_lol: No więc to ja ;) :oops: Obecnie już mi się takowe włosy znudziły i za tydzień chyba będę farbować na coś takiego jak miałam wcześniej :diabloti: a tutaj 2/3 miesiące wcześniej :) zdjęć Salsy dzisiaj nie dodam bo siostra mi aparat zabrała bo potrzebowała :( Quote
goldenka245 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 http://img340.imageshack.us/img340/3317/68952879zf9.jpg Buahahaha.... pies-guma:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial];)hey ....to mi się podoba :multi: http://img127.imageshack.us/img127/3926/97154036vu4.jpg [/FONT] Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witanko ....co wy jeszcze smacznie sobie śpicie ...czas ucieka ;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Cześć :multi::multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witanko ....co wy jeszcze smacznie sobie śpicie ...czas ucieka ;)[/FONT] nie no skąd...ja o 8 byłam na nóżkach i szykowałam się bo o 10 miałam 2h jazd i jestem z siebie dumna :loveu::loveu::loveu: szło mi bardzo dobrze :multi::multi::multi: później poszłam do siostry i dopiero wróciłam...więc muszę nadrobić małą nieobecność :) Quote
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: ....co tu tak cicho ..... DOBEREK :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='paula_z']Witanko :multi: Fajny fryz :razz: cześć :) dziękuje :oops: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: ....co tu tak cicho ..... DOBEREK :multi::multi::multi: [/FONT] Hejka :multi: a czy u mnie było kiedyś głośno? :) Quote
basia2202 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='jonQuilla']a czy u mnie było kiedyś głośno? :) było - nie było.... teraz będzie... hehe... narobię CI hałasu! :2gunfire::ak-shot:pośpiewam :siara: potańczę :cunao:i jeszcze zrobię falę :laola: a na koniec... :BIG: hehe DZIEŃ DOBRY!! Salsomaniacy...:eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='basia2202']było - nie było.... teraz będzie... hehe... narobię CI hałasu! :2gunfire::ak-shot:pośpiewam :siara: potańczę :cunao:i jeszcze zrobię falę :laola: a na koniec... :BIG: hehe DZIEŃ DOBRY!! Salsomaniacy...:eviltong: Cześć !!! :) uwielbiam hałas :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wychowałam się na krzykliwych japońskich bajkach :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi::multi: Quote
basia2202 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 noo.. to widzisz... mówisz i masz :p :diabloti: :BIG::BIG::BIG: Quote
Recommended Posts