diabelkowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 http://img174.imageshack.us/img174/3115/79331099kr9.jpg ile bym dala zeby miec taka talie... Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='diabelkowa']http://img174.imageshack.us/img174/3115/79331099kr9.jpg ile bym dala zeby miec taka talie... [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......powaliłas mnię komentem :evil_lol: Witanko poranne:multi::multi::multi: i pogodne aczkolwiek zimno [/FONT] Quote
Mi. Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witanko:multi::multi::multi: http://img174.imageshack.us/img174/3115/79331099kr9.jpg ile bym dala zeby miec taka talie... buhehe:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='diabelkowa']http://img174.imageshack.us/img174/3115/79331099kr9.jpg ile bym dala zeby miec taka talie... :evil_lol::evil_lol: haha....mnie też powalił ten komentarz :) [quote name='paula_z']Witanko z wieczorka :multi: ja witam popołudniową porą :multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] Witanko poranne:multi::multi::multi: i pogodne aczkolwiek zimno [/FONT] cześć :) :multi: u nas dzisiaj bardzo słonecznie :) ale troszkę chłodno :) [quote name='*luthien*']Witanko:multi::multi::multi: Hej :multi: [quote name='evaxon']dziendoberek:cool3::cool3::cool3: Doberek Doberek :) :multi: Quote
Paula Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witanko :multi: Powiedz niedobrej siostrze :mad: niech odda aparat :razz: Quote
jonQuilla Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='paula_z']Witanko :multi: Powiedz niedobrej siostrze :mad: niech odda aparat :razz: Cześć :multi::multi: Wczoraj już oddała...szłyśmy z koleżanką na wieczorny spacer z psami do parku i chciałam porobić zdjęcia, ale okazało się że nie porobię bo bateria była wyczerpana :angryy::angryy: Dzisiaj coś z pewnością dodam bo aparat już nakarmiony :) :multi: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi: witanko .... słoneczko u mnie ale temp ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...tylko +3 stopnie ...na 4 piętrze ....czy One powariowaly :razz: [/FONT] Quote
groszek83 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Daj fotke scura:modla::grins::cool3: Quote
basia2202 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 hej Salsiki:loveu: witamy w Waszym układzie pokarmowym - aale... chyba nie zostaniemy z Zuzolcem zjedzone? :eviltong: :evil_lol: buziaki!!:loveu: Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]melduje sie na momencik.. bo dziś nie nadrobie znowu....nawet nie pamiętam gdzie jestem :oops::oops::oops: ale pozdrawiam CIE, WAS... ONYCH... :evil_lol::evil_lol: kiedy ja znajde chwilke czasu :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi: witanko .... słoneczko u mnie ale temp ....:crazyeye:...tylko +3 stopnie ...na 4 piętrze ....czy One powariowaly :razz: [/FONT] Cześć :) u nas śliczny dzień :loveu::loveu: [quote name='evaxon']witanko:multi: Witam :) :multi: [quote name='groszek83']Daj fotke scura:modla::grins::cool3: Specjalnie dla Ciebie zaraz wrzucę kilka fotek szczurków :cool3: [quote name='basia2202']hej Salsiki:loveu: witamy w Waszym układzie pokarmowym - aale... chyba nie zostaniemy z Zuzolcem zjedzone? :eviltong: :evil_lol: buziaki!!:loveu: Hej :) Nie bój nic, nikt u mnie nikogo nie zjada...wszyscy żyją w pełnej symbiozie (albo prawie :diabloti::evil_lol: ) Nie licząc tego że kot nie przepada za psem, który nie przepada za szczurami, które wolą unikać obu czworonogów :) :evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]melduje sie na momencik.. bo dziś nie nadrobie znowu....nawet nie pamiętam gdzie jestem :oops: ale pozdrawiam CIE, WAS... ONYCH... :evil_lol: kiedy ja znajde chwilke czasu :placz:[/FONT] Cześć :multi: Jeśli to coś da to napiszę Ci że ja też mam bardzo mało czasu :roll: Chciałabym poodwiedzać wszystkich i wszędzie spędzić troszkę czasu na nadrabianiu ale nie ma możliwości...weekend się zbliża więc może wtedy :) Ślę wszystkim buziaki i zaraz te obiecane szczury wrzucę :) :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 No to Hop ze szczurami :loveu::loveu::loveu::loveu: z innej strony czyli ---> SZCZUR OD SPODU :) Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:pierwsza ...pierwsza ....natrafiłam na nowe fotaski :evil_lol::evil_lol::evil_lol:stopki od spodu :p http://img512.imageshack.us/img512/208/dsc01286jh5.jpg http://img225.imageshack.us/img225/493/dsc01285yu4.jpg [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 higiena to ważna sprawa --> Dewi robi myju myju Shiro :) Cykl --> coś rozkosznego :) czuli takie małe były :) Dewi :) kupiłam ją jak miała około 2 miesiące więc nie była taka całkiem malutka :) Z Bazylą :) Pierwszy dzień u mnie :) Znów ze swoją Przyjaciółką Bazylką (jaka różnica, Bazyla miła rok wtedy) :) Quote
jonQuilla Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Ciąg dalszy maluchów :) Shiro :) kilka dni po urodzeniu :) hmm...Shiro to jeden z tych całych różowiutkich, ale który to nie wiem :evil_lol: braciszek, który też jest albinoskiem również mieszka w Gdańsku :) Jeszcze w Elblągu :) jakieś 3 tygodnie miała 5 tygodni :) pierwszy dzień u mnie :) Wspomnienia :) Mój pierwszy szczurek --> Bazyla :) Pierwszy dzień u mnie - 3 tygodnie miała :) Quote
groszek83 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='jonQuilla'] :sweetCyb: Dziękuje:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]te małe szczuraski są rozkoszne :loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 nie lubiem scurow:cool1:dawaj Salse:p Quote
jonQuilla Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='dealer']nie lubiem scurow:cool1:dawaj Salse:p No to dla takich jak Ty, nielubiących scurów :) będzie Salsa za chwil pare :) Quote
groszek83 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cudne zdjęcie:loveu: Takie rozczulające:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='groszek83']Cudne zdjęcie:loveu: Takie rozczulające:loveu: też lubię zdjęcia małych szczurów :) :loveu: No ale jest to Dogo a nie Szczuro - Mania :) Dostałam aparat, baterie naładowałam, psa zabrałam na spacer i narobiłam zdjęć :) a teraz z Wami się nimi podzielę :evil_lol: hmmm....ciekawe :evil_lol: Quote
Recommended Posts