jonQuilla Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='evaxon']hej zielony gilku:multi: Witam Cię EFFciu :) :loveu: [quote name='tygra']cześć Żonkilko :) Cześć Tygrysowa :multi::multi::multi: [quote name='diabelkowa']jaaaakie widooooki:-o na żywo jeszcze ładniejsze :) :loveu: *** melduję iż dzisiaj wielki dzień :) Moja siostra zjeżdża z Irlandii na tydzień także podejrzewam że będę znów mało obecna na dogo bo będę wolny czas spędzać z nią. Obiecuję że któregoś dnia wrzucę fotki Salsy ale póki co druga siostra mi nie oddała aparatu...dzisiaj będę się z nią widziała wieczorem jak będziemy jechać na lotnisko więc napiszę jej przed wyprawą smsa żeby zabrała aparat. Wszystkim życzę miłego dnia :) :loveu: Quote
apple Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Co tu u ciebie tak cicho sisko.......nic nie musiałam nadrabiać :crazyeye:.....zespułaś się Schewsta czy co?:razz::diabloti::loveu: Quote
BeaC Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 hej przeczytałam wiedźmo o babolu z okna następnym razem zostaw Salse bez kagańca.............:razz::eviltong: pięknie tam zielono:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='apple']Co tu u ciebie tak cicho sisko.......nic nie musiałam nadrabiać :crazyeye:.....zespułaś się Schewsta czy co?:razz::diabloti::loveu: nie zepsuła, nie zepsułam....takie modele jak ja się nie psują tak ooOOO !!! :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: <skromniacha> cześć Kochana, cześć !!! :multi::multi::loveu: [quote name='BeaC']hej przeczytałam wiedźmo o babolu z okna następnym razem zostaw Salse bez kagańca.............:razz::eviltong: pięknie tam zielono:loveu::loveu: cześć :multi::multi::loveu: chętnie bym zostawiła Salse bez kagańca ale ludzie się mojej suczy boją :roll::roll: bo ona jest durna i szczeka na ludzi oraz skacze na nich kiedy przechodzą obok :angryy: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 :loveu::loveu:cze Córcia .... cieszkam że znów spotkasz się z siostrą ....ale martwiam że malućko Cię tu będzie :razz::razz: Quote
basia2202 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 oo... jakie boskieeeeee :crazyeye::multi: http://lh3.google.pl/jonQuilla123/R9FKTwPmqUI/AAAAAAAABfg/Ln-KCEXUcE0/DSC00672.JPG?imgmax=640 witaneczko żonkilkowi!! :multi: :loveu: Quote
jonQuilla Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu:cze Córcia .... cieszkam że znów spotkasz się z siostrą ....ale martwiam że malućko Cię tu będzie :razz::razz: Mamcia :multi::multi::loveu: będę odwiedzać, będę ale mniej :) [quote name='Mi.']Heeeej:D gdzie sa nowe focisze hę?:eviltong: cześć :multi::multi::loveu: siostra ma aparat i dzisiaj go najprawdopodobniej odzyskam :) [quote name='basia2202']oo... jakie boskieeeeee :crazyeye::multi: http://lh3.google.pl/jonQuilla123/R9FKTwPmqUI/AAAAAAAABfg/Ln-KCEXUcE0/DSC00672.JPG?imgmax=640 witaneczko żonkilkowi!! :multi: :loveu: cześć Basiu :multi::multi::loveu: bardzo mi miło Cię gościć u Nas :) :loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Wreszcie i ja do Ciebie dotarłam :) Zaczęłam galerię od poczatku przeglądać- mała Salsa była słodziutka! :loveu: Niedługo przebrnę przez reszte galerii- mam nadzieje ;) Quote
BeaC Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='jonQuilla']chętnie bym zostawiła Salse bez kagańca ale ludzie się mojej suczy boją :roll::roll: bo ona jest durna i szczeka na ludzi oraz skacze na nich kiedy przechodzą obok :angryy: i o to chodzi:diabloti: nie podoba się pies w kagańcu........................:diabloti::diabloti::diabloti: to niech bez siedzi jak mnie tacy tępi ludzie wk^$%%$#@$ wrrrrrrrrrrrrrrrr witaj Quote
basia2202 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 wiosna idzie :cool3: przebiśniegu nasz!! wyłaź na wierzch :eviltong: buziolee!! :loveu: i te nooo... mizianka.. dla tej, co to w go go tańczy :evil_lol: Quote
apple Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ide w ślad za Basią....no no no dzisiaj widze szaleje dziewczyna na Dogo to se pomyśłam że dziewczyny dawno nie było i tak w darze miłości nie bede jej dzisiaj przyćmiewać swoją osobą :B-fly: Witaj Sisko:loveu: kawuni bys mi nalała :roll: Quote
jonQuilla Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Wyjątek']Wreszcie i ja do Ciebie dotarłam Zaczęłam galerię od poczatku przeglądać- mała Salsa była słodziutka! Niedługo przebrnę przez reszte galerii- mam nadzieje mała Salsa hmm? :) mała to byłaby jakby miała kilka tygodni :) dla mnie zawsze była wielka :evil_lol::evil_lol: Miło że Nas odwiedzasz :multi::multi: [quote name='BeaC']i o to chodzi nie podoba się pies w kagańcu........................ to niech bez siedzi jak mnie tacy tępi ludzie wk^$%%$#@$ wrrrrrrrrrrrrrrrr witaj taaa tylko że jak mi zaczepi kogoś innego kto uzna że pies chciał go pogryźć to będę miała przesrane :) wolę nie ryzykować :) a z racji tego że jestem WIEDŹMĄ psa będę nadal tam przywiązywać :diabloti::diabloti: Cześć :multi::multi::loveu: [quote name='basia2202']wiosna idzie przebiśniegu nasz!! wyłaź na wierzch buziolee!! i te nooo... mizianka.. dla tej, co to w go go tańczy cześć Basiu :multi::multi: a no wiesz...w 3mieście zasiało się dużo przebiśniegów :) nie wiem czy to moja zasługa ale jak chcesz to wpadaj pozrywać :) miziaki przekazane :) suka ucieszona że nie zapomniałaś o niej :) :eviltong::eviltong: [quote name='apple']Ide w ślad za Basią....no no no dzisiaj widze szaleje dziewczyna na Dogo to se pomyśłam że dziewczyny dawno nie było i tak w darze miłości nie bede jej dzisiaj przyćmiewać swoją osobą Witaj Sisko kawuni bys mi nalała Cześć Sis :multi::loveu: kurde nie wiedziałam że jesteś taka kochana i myślisz o innych :) widać mamy coś wspólnego :) :evil_lol::evil_lol: *** Aparat odzyskałam ale na razie jestem zabiegana....jutro nie idę do szkoły bo są rekolekcje ale już mi siostra zaplanowała dzień od rana :roll: więc nie wiem kiedy zdjęcia dam...postaram się jak najszybciej :) Quote
BeaC Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 hej..................kfiatuszku:razz::razz::razz: sam rośnie i sam się podlewa:diabloti: Quote
apple Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Czeee Sisko wpadam szybciuchno i uciekam...jak to ostatnio bywa :loveu: Quote
jonQuilla Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 evaxon napisał(a)::loveu:doberek:multi: cześć :multi::multi::loveu: tygra napisał(a):witam się Żonkilko :) hej TYgrysowa :multi::loveu: BeaC napisał(a):hej..................kfiatuszku:razz::razz::razz: sam rośnie i sam się podlewa:diabloti: Hej Hej Hej Beatko :) :loveu::multi: apple napisał(a):Czeee Sisko wpadam szybciuchno i uciekam...jak to ostatnio bywa :loveu: cześć pracoholiczko :evil_lol::evil_lol::multi: Alicja napisał(a):Witaj Mła Córeńko :loveu::loveu::loveu: Witaj Mła Mamuniu :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 i tu zaglądam.:razz::razz::razz: boś już wstanięta :multi::multi: cze pomorzanko :loveu::multi: Quote
emdziolek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Witanko siostro!:multi: Ale u mnie dzisiaj paskudna pogoda:placz: Quote
zuzolandia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Witaneczko I Buziowaneczko Koffaniutka!!!!!!!!! Quote
jonQuilla Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 clockwork napisał(a):i tu zaglądam.:razz::razz::razz: boś już wstanięta :multi::multi: cze pomorzanko :loveu::multi: cześć cześć :multi::multi::loveu: emdziolek napisał(a):Witanko siostro!:multi: Ale u mnie dzisiaj paskudna pogoda:placz: cześć siostra :multi::multi::loveu: u mnie też...cały dzień pada :roll::roll: zuzolandia napisał(a):Witaneczko I Buziowaneczko Koffaniutka!!!!!!!!! Witam Was :) i również buziakuję :loveu::loveu: *** Ratunku !!! Moja siostra mnie niszczy :evil_lol::evil_lol: Dzisiaj przewlokła mnie po całym centrum handlowym chyba 3 razy :roll: Ja zazwyczaj lubię chodzić po sklepach ale dzisiaj to było przegięcie :evil_lol: Jestem tak padnięta że szok i nogi mnie bolą :) ale za to dostałam mój ukochany tusz do rzęs MaxFactor Masterpiece :multi::multi: bo mi się skończył ostatnio :) Quote
apple Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć cześć :multi::multi::loveu: cześć siostra :multi::multi::loveu: u mnie też...cały dzień pada :roll::roll: Witam Was :) i również buziakuję :loveu::loveu: *** Ratunku !!! Moja siostra mnie niszczy :evil_lol::evil_lol: Dzisiaj przewlokła mnie po całym centrum handlowym chyba 3 razy :roll: Ja zazwyczaj lubię chodzić po sklepach ale dzisiaj to było przegięcie :evil_lol: Jestem tak padnięta że szok i nogi mnie bolą :) ale za to dostałam mój ukochany tusz do rzęs MaxFactor Masterpiece :multi::multi: bo mi się skończył ostatnio :) A to ci siostra......przynajmniej cie nagrodziała:lol: Quote
Recommended Posts