zuzolandia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 a my narazie wpadamy rzec dobry dien hihihih zyczonka pozniej beda hihhihihih Quote
BeaC Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='jonQuilla'] Za to druga siostra dzisiaj miała robione USG i będzie miała córeczkę, Zuzię :) :loveu: znaczy się wybijokno??? kazda Zuzia to rupie w doopie wiem bo mam taką jedna już 13 lat i wszystkie Zuzie ktore znam sa takie:multi::multi::multi: witaj fajny wypad mieliscie .a bałwana zaje2bistego a temu chłopcu:razz: bez kurki:-( nie było przypadkiem zimno??? pozdrawioam przedjajecznie Quote
jonQuilla Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='zuzolandia']a my narazie wpadamy rzec dobry dien hihihih zyczonka pozniej beda hihhihihih cześć :multi::multi::loveu: [quote name='evaxon']czesc kwiatuszku:multi: cześć EFFcia :) :loveu::multi::multi: [quote name='BeaC']znaczy się wybijokno??? kazda Zuzia to rupie w doopie wiem bo mam taką jedna już 13 lat i wszystkie Zuzie ktore znam sa takie:multi::multi::multi: hehehe :) ciocia Kasia lubi dzieci ze swoją wizją :loveu::loveu: witaj fajny wypad mieliscie .a bałwana zaje2bistego a temu chłopcu:razz: bez kurki:-( nie było przypadkiem zimno??? pozdrawioam przedjajecznie to gorący chłopak :evil_lol::evil_lol: a tak serio słońce grzało ładnie i przy toczeniu największej kuli tak się namachał że było mu gorąco a nie miał bluzy więc skakał na krótkim rękawku :evil_lol::evil_lol: ale to jeszcze nic bo jak dojechaliśmy już na miejsce to Wojtek wysiadł z samochodu i wsiadł...no i przy wsiadaniu mu spodnie pieprznęły w kroku od jednego kolana do połowy drugiego uda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc potem znalazł jakieś inne na domku ale były wąskie w pasie i ich nie zapiął...więc spadały mu i głównie miał je pod dupą ;) haha Quote
Selket Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Dzień dobry ;) No tak, lepienie bałwanka to pełna trudów i przygód praca :D Quote
tygra Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 życzonka przynosimy http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9756780&postcount=264 Quote
Wyjątek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Co prawda bez karteczki, ale najserdeczniejsze życzonka składamy! Duuuużo zdr,ówka i radości i smacznego jaja :D Quote
jonQuilla Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='Selket']Dzień dobry ;) No tak, lepienie bałwanka to pełna trudów i przygód praca :D cześć :multi::multi::loveu: [quote name='tygra']życzonka przynosimy http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9756780&postcount=264 dzięki za życzonka :loveu::loveu: [quote name='Wyjątek']Co prawda bez karteczki, ale najserdeczniejsze życzonka składamy! Duuuużo zdr,ówka i radości i smacznego jaja :D dziękuję :loveu::loveu: Quote
apple Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Czeeee sisko moja świateczno- żonkilkowa pocieszko :loveu: Quote
diabelkowa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 http://img166.imageshack.us/img166/2956/dsc05852gi8.jpg jaakie on ma cuudne buciki:loveu: swietny :)) a koledze nie za cieplo w tym krotkim rekawku ? Quote
Selket Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No i gdzie moje życzonka??? Usnięte :( :( :( Wszystkiego najlepszego ;) Zdrówka, uśmiechu i spełnienia marzeń ;) Quote
emdziolek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Czesc siostra!!:multi: Wesolych swiat!:loveu: Quote
jonQuilla Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='apple']Czeeee sisko moja świateczno- żonkilkowa pocieszko :loveu: cześć :multi::multi: [quote name='diabelkowa']http://img166.imageshack.us/img166/2956/dsc05852gi8.jpg jaakie on ma cuudne buciki:loveu: swietny :)) a koledze nie za cieplo w tym krotkim rekawku ? buciki najlepsze :evil_lol::evil_lol: jak już pisałam, kolega = gorący chłopak ;) :evil_lol: [quote name='Selket']No i gdzie moje życzonka??? Usnięte :( :( :( Wszystkiego najlepszego ;) Zdrówka, uśmiechu i spełnienia marzeń ;) dziękuje bardzo :loveu::loveu::loveu: [quote name='emdziolek']Czesc siostra!!:multi: Wesolych swiat!:loveu: cześć :) :multi: i dziękuje bardzo siostrzyczko :loveu: Quote
Fuga*** Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Zielonych, pogodnych i radosnych świąt życzą Magda & Fuga Quote
jonQuilla Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='Fuga***']Zielonych, pogodnych i radosnych świąt życzą Magda & Fuga dziękuje bardzo :multi::multi::loveu: Quote
Fuga*** Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 super ten bałwanek wielkanocny naprawdę :-) Quote
jonQuilla Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='Pimpek']Witanko :D WESOŁYCH ŚWIĄT :evil_lol: dziękuję :multi::multi::loveu: [quote name='Fuga***']super ten bałwanek wielkanocny naprawdę :-) baaa :) najlepszy :evil_lol::evil_lol: Do Wszystkich nie zdarzę wpaść w odwiedziny żeby życzyć smacznego i podzielić się jajcem więc tutaj składam Wam najserdeczniejsze życzenia :multi::multi: Quote
Selket Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Dziękujemy za jajeczko..Pyszniutkie było ;) Dla Was również ciepłych i pięknych Świąt Wielkiejnocy :D Quote
e.v.a Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 hej hej gilku:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Guest MaStaCh_ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Witam WszytkiCh .. Po raZ pierWszy :D .. I nie ostAtni xD xD Quote
jonQuilla Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='Selket']Dziękujemy za jajeczko..Pyszniutkie było ;) Dla Was również ciepłych i pięknych Świąt Wielkiejnocy :D cieszę się że smakowało ;) :loveu: [quote name='evaxon']hej hej gilku:multi::multi::multi::multi::multi: cześć EFF :loveu: :multi::multi::multi::multi: [quote name='MaStaCh_']Witam WszytkiCh .. Po raZ pierWszy :D .. I nie ostAtni xD xD Witamy u Nas :) :multi::multi::loveu: zapraszamy jak najczęściej :eviltong: *** zrobiłam dzisiaj kilka fotek Salsie ale znów ten popieprzony komputer nie czyta mojego aparatu :angryy::angryy: no wściec się idzie :roll: szwagier dzisiaj był ale nie chciało mu się zasiadać przed pc i sprawdzać co to więc muszę troszkę poczekać ze zgraniem zdjęć Quote
mar....ka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 żonkilko to właściwie Twoje Świeta heheh, wszytkiego naj, naj, naj Quote
Alicja Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Cołem córcia :loveu::loveu::loveu: niechaj on ci ściągnie sterowniki z netu do twojego aparata bo chyba tego ciebie tam brakuje w kompeczku :razz::razz: Quote
Recommended Posts