Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC']przyszłam sobie do Ciebie

cześć :) :multi:

[quote name='clockwork']przyszłam sie witnąć z łańcuchem:loveu:

witaj :loveu:

apropos łańcucha ... widzieliście tego psiaka co ma wrośnięty łańcuch w szyje??? :placz::placz::placz:

:roll::roll: zawsze mi dreszcze przechodzą po ciele jak tylko przeczytam o czymś takim

[quote name='Alicja']Berek Córeńko :loveu::loveu::loveu:
witam późnoniedzielnie :multi::multi::multi:

cześć Mamcia :multi::multi:

[quote name='Pimpek']Cześć :D :D :D

witam :) :loveu:

[quote name='Fuga***']siemka, kobiety :-)

cześć kobity ;) :evil_lol:

szwagier dalej nie odwiedzał Nas...jak tak to przychodzą z siostrą co kilka dni a teraz jak go potrzebuję to oni mają lepsze rzeczy niż odwiedziny :roll::roll:
tak więc póki co nadal aparat bezużyteczny :placz:

teraz z innej beczki...
Od piątkowego wieczora prawie na każdym spacerze z Salsą widuje pewnego psa (sznaucer olbrzym). Za pierwszym razem szedł za nami dość spory kawałek po czym pobiegł za jakimś innym psem...nie zwróciłam na niego szczególnej uwagi bo w mojej okolicy dużo ludzi puszcza swoje psy luzem.
No ale w sobotę rano też mi gdzieś przebiegł w głębi podwórka. Wieczorem w sobotę znów spacerował po podwórku, podszedł do Nas i po chwili uciekł.
Dzisiaj też go widziałam w południe gdzieś daleko po drugiej stronie ulicy a teraz jak byłam z Salsą to był na podwórku koło śmietnika, podszedł do Salsy i uciekł.
Zastanawia mnie to bo za często go widuje i mnie to martwi. Dzisiaj chciałam go złapać i sprawdzić czy ma jakąś obróżkę ale niestety się nie dał złapać.
Ciężko mi jest określić w jakim stanie pies jest bo widziałam go głównie wieczorową porą na podwórku gdzie nie ma oświetlenia albo w dzień gdzieś z daleka. Jedyne co mogę określić to to że psiak jest chyba ciut za chudy ale nie dużo.

U mnie na podwórku w zasadzie większość psów to suki i często zdarza się że jakieś psy przychodzą po wywąchaniu cieczki a potem odchodzą...kiedy żył mój poprzedni pies to dobrze wiedziałam kiedy jakaś suka z okolicy ma cieczkę i nie bylo problemu z oszacowaniem czy pies bląkający się w okolicy to facet z chcicą.

Mam nadzieję że ma ten pies dom i mylę się co do swoich podejrzeń...jutro na wieczorny spacer biorę jakiś smakołyk i jak go tylko spotkam to zwabię go i oglądnę.

Posted

:multi::multi:witaj córciu :loveu::loveu:

Kurcze ...no ja też mam taką nadzieje że ten psiak tylko wyrywa sobie z domu na panienki :razz::razz:....bo odpowiedzialni własciciele wypuszczają psiaki :mad:

Posted

Witanko kffiatuszkuuu!!!!
zrob no cosik zeby juz wiosna przylazla na stale tak po znajomosci z innymi kffiotkami ;-) hihihihihihiih
oj my w koncowce cieczki jestesmy i mielismy niezle towarzystwo nawet haski sie przyplatal -sliczny- na szczescie juz sie towarzystwo wykruszylo hihihhihihi

buziaczki!!!!!

Posted

[quote name='apple']cze sisko- wiosennie

cześć :multi::multi::loveu:
o dziwo u Nas też dzisiaj wiosna...rano pochmurnie a teraz słonko świeci :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Alicja']:multi::multi:witaj córciu :loveu::loveu:

Kurcze ...no ja też mam taką nadzieje że ten psiak tylko wyrywa sobie z domu na panienki :razz::razz:....bo odpowiedzialni własciciele wypuszczają psiaki :mad:

cześć Mamcia :loveu::loveu::multi:
dzisiaj na porannym spacerze pieska nie spotkałam a później z Salsą była mama więc nie wiem czy nadal gdzieś tutaj jest

[quote name='zuzolandia']Witanko kffiatuszkuuu!!!!
zrob no cosik zeby juz wiosna przylazla na stale tak po znajomosci z innymi kffiotkami ;-) hihihihihihiih
oj my w koncowce cieczki jestesmy i mielismy niezle towarzystwo nawet haski sie przyplatal -sliczny- na szczescie juz sie towarzystwo wykruszylo hihihhihihi

buziaczki!!!!!

cześć Kudłata ;) :loveu::multi:

mnie chyba kffiatki inne nie lubią, są zazdrosne o to że jestem tak słonecznie żółta :evil_lol::evil_lol:
ale jeśli będą chciały porozmawiać to dam im znać o tej wiośnie :)

to dobrze że już Was nie nęka towarzystwo psich zaliczaczy ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']nie było mnie tu dzisiaj :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ŁAJ!???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

no to sie melduje... bereczek kfiotku :multi::multi::loveu:

odhaczyłam Twoją osobę na liście ;) :eviltong:
masz farcik bo już miałam podliczyć obecność, zdażyłaś w ostatniej chwili :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']

odhaczyłam Twoją osobę na liście ;) :eviltong:
masz farcik bo już miałam podliczyć obecność, zdażyłaś w ostatniej chwili :evil_lol::evil_lol:

[quote name='evaxon']pewnie jaka suka ma cieczke;)

witanko:multi:

jessoooo... a co ma sucza cieczka do mojego farta???? :crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']jessoooo... a co ma sucza cieczka do mojego farta???? :crazyeye::crazyeye:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
a ja zaś mam głupie myśli :diabloti:

coreńka ...u mnie foty pościelowe :oops::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']pewnie jaka suka ma cieczke;)

witanko:multi:

[quote name='clockwork']jessoooo... a co ma sucza cieczka do mojego farta???? :crazyeye::crazyeye:

[quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
a ja zaś mam głupie myśli :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: krejzolki !!!!!!!!!!!!! :roflt:

[quote name='majoka']hej kwiatuszku

[quote name='Alicja']witanko córcia

hej mamcia :multi::multi:

Piesek o którym pisałam to raczej piesek z chcicą...wczoraj go nie wiedziałam ale za to spotkam na podwórku 5 innych psów latających samopas także musi być to spowodowane jakąś cieczką.

Posted

[quote name='apple']Doberek żółteczku Gdzie ty? Hmmm pewno już jak przykładny uczeń grzejesz ławki w szkole :diabloti:

no bez przesady ;) :evil_lol::evil_lol:
jeszcze w domu na doopce siedzę :) :eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']no bez przesady ;) :evil_lol::evil_lol:
jeszcze w domu na doopce siedzę :) :eviltong:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='BeaC']a Ty jeszcze nie w szkole???
tornisterek na plecki i zapierniczaj

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='apple']Oooooo Mądrze gadasz:diabloti:

taaaa jasne wyganiajcie mnie ;) :evil_lol::evil_lol::eviltong:

mam na 10:40 :)

[quote name='agbar']czesc Zonkilku...uprzejmie informuje ze widzialam cie dzis w moim ogrodku...w pelnym rozkwicie:loveu:

Hej :multi::multi::loveu:

oooo :) ładnie się prezentowałam co?? ;) :loveu::loveu::evil_lol:

[quote name='Martinee']witamy od ranaa):)

witamy witamy :):multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']taaaa jasne wyganiajcie mnie ;) :evil_lol::evil_lol::eviltong:

mam na 10:40 :)

Nooo to czas i pora prymus musi być pierwszy bo kto otworzy szatnie:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Nooo to czas i pora prymus musi być pierwszy bo kto otworzy szatnie:diabloti:

w mojej szkole nie ma szatni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wytrę tablice ewentualnie :eviltong::eviltong: