Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']

a ja mam to pierwsze :) i sobie chwale bardzo :) Tigrosława uwielbia ja ja sie porzadnie "posmyra":p
wydaje mi sie ze to ostatnie nie bedzie dobrze usowac siersci...ale moze mi sie tylko tak wydaje

Posted

[quote name='evaxon']a ja mam to pierwsze :) i sobie chwale bardzo :) Tigrosława uwielbia ja ja sie porzadnie "posmyra":p
wydaje mi sie ze to ostatnie nie bedzie dobrze usowac siersci...ale moze mi sie tylko tak wydaje

po pierwszym podejściu jestem zadowolona :)
sucz się aż tak nie sypie :multi::multi:

a tej pierwszej w sklepie zoologicznym nie widziałam :)

Posted

[quote name='diabelkowa']http://www.trimmtisch.de/media/DIR_109/Gummib$FCrsten-2.jpg ej to ostatnie wyglada jak takie cos na masowanie tylka przeciw celulitowi:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo to takie jest, ale kłaki bardzo dobrze zbiera :)

Posted

[quote name='zuzolandia']trza bylo kudlate se nabyc to by sie nic nie sypalo hihiihihihi
buzioleeeeeeeeeeeee kofffana !!!!

:evil_lol::evil_lol: o tym nie pomyślałam ;)
cześć :multi::multi:

[quote name='apple']Cześć siostrzyczko z nieogolonymi nogami :evil_lol::eviltong:

cześć siostrzyczko wypominająca nieogolone nogi ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']:hand: bereczek córcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

hej mamunia :loveu::loveu::loveu::loveu: :multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']
cześć siostrzyczko wypominająca nieogolone nogi ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie wypominam jeno zwracam uwage na fakta że je masz nie ogolone............:roll: ja chyba tyż:evil_lol: idem........ zrobić z tym porzadek- bierz ze mnie przyład:lol:

Posted

[quote name='apple']nie wypominam jeno zwracam uwage na fakta że je masz nie ogolone............:roll: ja chyba tyż:evil_lol: idem........ zrobić z tym porzadek- bierz ze mnie przyład:lol:

:oops: dobrze, jeśli zobaczę że ogoliłaś i nie pozacinałaś się to wezmę z Ciebie przykład :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']:oops: dobrze, jeśli zobaczę że ogoliłaś i nie pozacinałaś się to wezmę z Ciebie przykład :evil_lol::evil_lol:Ale że co? Ze mam ci moje raćki pokazać........ no coś ty..........:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='jonQuilla']HA, wstydzisz się? :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:HA! No coś ty- po prostu mi cie szkoda....... bo padła bys trupem....... a z resztą jak chcesz zobaczyć to ić do miesnego tam jest pełno takich jak ja mam :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']HA! No coś ty- po prostu mi cie szkoda....... bo padła bys trupem....... a z resztą jak chcesz zobaczyć to ić do miesnego tam jest pełno takich jak ja mam :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kupiłaś je tam? :)

Posted

[quote name='clockwork']
a ja lubiam TO http://pl.youtube.com/watch?v=I9NowOyHrsg
i niekoniecznie w wersji orginalej :roll::evil_lol:

heja żonkilowa i jabłuszkowa :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: urocza piosenka... w oryginale również ;)

cześć Klockowa :multi::multi:

[quote name='apple'] Nie! Taaak "chojnie" obdarowała mnie łaskawa MATKA NATURA :roll:

a to jędza nooo :) :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: urocza piosenka... w oryginale również ;)

cześć Klockowa :multi::multi:

a to jędza nooo :) :evil_lol::evil_lol:Jedza jakich mało jednym daje za dużo dobrego a mnie jeszcze na dobicie ratki takie :roll:
Ale z drugiej strony jak dawali nogi to ja stałam w kolejce po muska :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mogła mi dorzucić już w promocji ładniesze ratki...... Taki piekny musk z takimi ratkami :roll: