Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamila_s napisał(a):
Jola odpisze na tego maila,ktorego mi napisalas ...tylko teraz ganiam jak burza i mam czasu jak "kot naplakal":evil_lol:

Bede w Polsce 22 grudnia i wplace na Twoje kotki 200zl..
jezeli bys byla zainteresowana to moge Ci w grudniu wyslac paczke z rzeczami na bazarki...co Ty na to???;)

dzieki :loveu:
przyjme wszelkie gadzety na aukcje, musimy gonic dlugi, bo nowe wydatki sie kroja :roll:

Posted

[quote name='Jola_K']
a pamietacie Migotke?
malenka bialaczkowa kocinke?

Migo ma swoj watek [SIZE="3"]TUTAJ, tu na dogo troszke malo odwiedzany :oops: ale na miau mamy ciagle najnowsze wiadomosci

....
trzymamy kciuki by szybko wrocila do swoich psot, do zaokiennych obserwacji, a przeciez snieg pada, jest tak ciekawie za oknem

duzo cieplych mysli wysylamy!! :iloveyou:

chodze jak w letargu, rycze co kwadrans, dziesiatki mokrych chusteczek leza na podlodze...
tak bardzo sie o nia boje
Moja Ukochana Migotka

[SIZE="1"]Ona, Okruszka.. to ponad moje sily

Posted

Jolu :calus:Mam nadzieję,że będzie poprawa.
Trzymam mocno kciuki!!!

Obiecałam zrobić bazarek i nawet się do niego zabrałam ale nie wiem dlaczego nie umię zamieścić zdjęć :oops: Tylko czerwony krzyżyk na ich miejscu wyskakuje.

Posted

[quote name='magda222']Jolu :calus:Mam nadzieję,że będzie poprawa.
Trzymam mocno kciuki!!!

Obiecałam zrobić bazarek i nawet się do niego zabrałam ale nie wiem dlaczego nie umię zamieścić zdjęć :oops: Tylko czerwony krzyżyk na ich miejscu wyskakuje.
na jakim serwerze je umieszczasz?

masz gg? moze sprobuje ci jakos pomoc, napisz do mnie 8310448
albo
podeslij mi mailem zdjecia, podlinkuje [email protected]

Posted

korek221 napisał(a):
WITAM !PANI JOLU K. MAM TROCHĘ SKARBÓW DLA KOCIKÓW NA AUKCJE,BAZARKI ALE KOMPLETNIE NIE WIEM CO DALEJ??? GDZIE MAM TE RZECZY WYSŁAĆ? POMOCY!!!!!EWA TRACZ ZE SZCZYRKU:roll:

witam,
moze spotkamy sie gdzies i odbiore te rzeczy?
a moze ktos inny da rade to zrobic za mnie?
mozna je gdzies dla mnie zostawic, jest troche rozwiazan ;)

dzieki

Posted

TO BY BYŁO SUPER! TYLE ,ŻE JA JUTRO I W PIĄTEK JADĘ DO BIELSKA Z GRZESIEM NA REHABILITACJĘ I NIE BĘDZIE MNIE,CHYBA ŻE SPOTKAMY SIĘ GDZIEŚ W BIELSKU ALBO KTOŚ MÓGŁBY FANTY PRZEJĄĆ? MOŻE POCZTĄ WYSŁAĆ?:roll:

Posted

[quote name='Jola_K']
a pamietacie Migotke?
malenka bialaczkowa kocinke?

Migo ma swoj watek [SIZE="3"]TUTAJ

Migosia umarla 26.11.08 o 22:00 z minutami [']
w sierpniu obchodzila swoje pierwsze urodziny

Bialaczka zaatakowala nagle i w ciagu kilku dni odebrala nam po raz kolejny najkochajsze kociatko jakie mielismy

przelewam morze lez, choc wiem ze moja rozpacz jest niczym w porownaniu z rozpacza Anity i Tomka, jej Rodziny

Migolku, nigdy Cie nie zapomne
Ty i Okruszka na zawsze w moim sercu
peknietym sercu

Posted

[CENTER]Migosiu :candle:

:placz:

pocieszające jest tylko to, że będzie sobie teraz mogła do woli brykać razem Okrusią, Lucusiem i innymi radosnymi kociakami :roll:
[/CENTER]

Posted

peate napisał(a):
Migosiu :candle:

:placz:

pocieszające jest tylko to, że będzie sobie teraz mogła do woli brykać razem Okrusią, Lucusiem i innymi radosnymi kociakami :roll:

Migo z Okrusia powroca do swoich zabaw, znaly sie przeciez, mieszkaly ze soba jakis czas u mnie
spotkaly sie ponownie w czerwcu, gdy Anita z Tomkiem, opiekunowie Migosi, towarzyszyli w ostatnich dniach zycia Okrusi, u nich wlasnie umierala
teraz obok siebie beda pochowane
ich drogi znowu sie spotkaly

Posted

Mam pomysł na zrobienie gry :diabloti: Tylko niewiem czy hazard jest legalny na dogo :evil_lol:
Można by zrobić grę na bazie totolotka. Widzę to tak :
ustalało by się termin od - do kiedy to potencjalni zawodnicy zgłaszaliby się ( musiało by ich być minimum czworo ). Zawodnicy wybierali by 4 liczby z pośród 12, wysyłaliby mi swoje typowania na pw, zanim jednak zaczęłabym przyjmować zakłady posłałabym Joli i jeszcze jednej zaufanej dogomaniaczce wybrane przez siebie losowo 4 liczby.
Losy były by sprzedawane po 5zł, gdyby komuś udało się trafić otrzymywał by połowę puli a druga połowa szła by na kocie potrzeby :diabloti:

ekhm :roll:

Posted

Herspri napisał(a):
Mam pomysł na zrobienie gry :diabloti: Tylko niewiem czy hazard jest legalny na dogo :evil_lol:
Można by zrobić grę na bazie totolotka. Widzę to tak :
ustalało by się termin od - do kiedy to potencjalni zawodnicy zgłaszaliby się ( musiało by ich być minimum czworo ). Zawodnicy wybierali by 4 liczby z pośród 12, wysyłaliby mi swoje typowania na pw, zanim jednak zaczęłabym przyjmować zakłady posłałabym Joli i jeszcze jednej zaufanej dogomaniaczce wybrane przez siebie losowo 4 liczby.
Losy były by sprzedawane po 5zł, gdyby komuś udało się trafić otrzymywał by połowę puli a druga połowa szła by na kocie potrzeby :diabloti:

ekhm :roll:

odwazny pomysl, nie powiem
podejrzewam ze ktos sie dowali do takiej gry
bo z zalozenia bazarki itp sa dozwolone tylko jako pomoc a nie jako zarobek wlasny
ale, mozna ten pomysl troche zmodyfikowac, tzn polowa puli na kotecki a druga na inny wybrany cel, tu juz nie ma nic niezgodnego z regulaminem
bazarku ;)

zastrzez sobie prawa do pomyslu ;)

Posted

Jola_K napisał(a):
odwazny pomysl, nie powiem
podejrzewam ze ktos sie dowali do takiej gry
bo z zalozenia bazarki itp sa dozwolone tylko jako pomoc a nie jako zarobek wlasny
ale, mozna ten pomysl troche zmodyfikowac, tzn polowa puli na kotecki a druga na inny wybrany cel, tu juz nie ma nic niezgodnego z regulaminem
bazarku ;)

zastrzez sobie prawa do pomyslu ;)

O, dobra modyfikacja pomysłu :razz: Muszę jeszcze to jakoś dokładniej organizacyjnie przemyśleć ;)