magda222 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Allegro kociaków: Kotki, kocurki, kocięta ... czekamy na domy!!! (496088042) - Aukcje internetowe Allegro Zrobiłam im wyróżnione. Jolu teraz telefon nie przestanie dzwonić ;) Mam nadzieję :evil_lol: Quote
Jola_K Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='magda222']Allegro kociaków: Kotki, kocurki, kocięta ... czekamy na domy!!! (496088042) - Aukcje internetowe Allegro Zrobiłam im wyróżnione. Jolu teraz telefon nie przestanie dzwonić ;) Mam nadzieję :evil_lol: dziekuje, super to zrobilas, krotko zwiezle, wiele kotkow na raz mam nadzieje ze telefon bedzie rozgrzany do czerwonosci a mozna zmienic lokalizacje na Zywiec/Bielsko Biala, to wiecej ludziom powie o lokalizacji dzieki aha jest tam pare kotkow ktore maja juz dom, sa to wiadomosci ostatnich godzin, wiec wlasciwie nie zdazylam we wszystkich watkach o tym napisac wiec: domek maja oba najmlodsze kotki z kroliczej klatki, srebrny Samuel i tygrysia Mala Mi domek ma tez ich Lysa mama, nie ma jej na zdjeciach domek znalazla kotka Bella, nie ma jej na zdjeciach domek znalazl tygrysek z grupy "koty z worka" (od kobiety co ja Bog kotami pokaral) domek ma tez kotka Sally nie musisz tego uaktualniac i tak z kazdym rozmawiam z osobna i czesto do adopcji idzie calkiem inny kotek niz ten o ktorego jest zapytanie Quote
magda222 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Właśnie tak sobie pomyslałam,że najważniejsze żeby ludziom zasygnalizować,że u Ciebie jest dużo kociaków w potrzebie. Do wyboru,do koloru ;) Quote
Kamila_s Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 magda..super allegro;) ja tez mam nadzieje,ze telefony sie rozdzwonia;) Quote
peate Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jola_K napisał(a): aha jest tam pare kotkow ktore maja juz dom, sa to wiadomosci ostatnich godzin, wiec wlasciwie nie zdazylam we wszystkich watkach o tym napisac wiec: domek maja oba najmlodsze kotki z kroliczej klatki, srebrny Samuel i tygrysia Mala Mi domek ma tez ich Lysa mama, nie ma jej na zdjeciach domek znalazla kotka Bella, nie ma jej na zdjeciach domek znalazl tygrysek z grupy "koty z worka" (od kobiety co ja Bog kotami pokaral) domek ma tez kotka Sally wprost nie mogę się na to wszystko napatrzeć :loveu: :loveu: :loveu: i oby tak dalej! :cool2: Quote
Jola_K Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 do domku pojechal dzisiaj tygrysek "z worka" zamieszkal w Gliwicach w transporcie pomogla zuzolandia, dziekuje :Rose: troszke jest przerazony cala sytuacja, rozlaka z bracmi, podroza, nowym miejscem i ... i psem ale to ciekawski kociak, na pewno niedlugo sie oswoi i zacznie zwiedzac nowe terytorium z domem, jak zawsze, jestem w ciaglym kontakcie mysle ze bedzie dobrze a mnie jak zwykle smutno, zrobilam mu zdjecia, tuz przed podroza, wkleje pozniej Quote
Seaside Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jolu to ile kociaków ci zostało - tak w liczbie tylko? Bo widzę że całe mnóstwo znalazło domki w ten weekend :multi: Quote
Jola_K Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Seaside napisał(a):Jolu to ile kociaków ci zostało - tak w liczbie tylko? Bo widzę że całe mnóstwo znalazło domki w ten weekend :multi: tak w liczbie to u mnie jest ich nadal 27 w tym 3 kotki ktore maja obiecane domki (dwa kotki ze srebrnej grupy staruszki i ich mama) Quote
Jola_K Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 ja zaczelam akcje strylizacyjna dzisiaj odebralam kocurka po kastracji, to najstarszy samiec wsrod moich tymczasow, ponad 7 miesieczny kotek, zajmuje pomieszczenie z dwiema kotkami, swoja siostra, ktora jest nastepna na kolejce i sterylizowana ponad roczna kotka (nawiasem mowiac to ich ciotka..) chcialabym odpoczac :( Quote
magda222 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jola_K napisał(a):chcialabym odpoczac :( Biedulko :calus: Quote
peate Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 magda222 napisał(a):Biedulko :calus: podpinam się pod magdę ;) Quote
_bubu_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 zdjecia kotów w schronisku z poniedziałku: mój ulubiony :loveu: Quote
peate Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 strasznie dużo ich przybyło :-( a ta ostatnia ma maluszki, bo na karmiąca wygląda :-( Quote
Jola_K Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 peate napisał(a):strasznie dużo ich przybyło :-( a ta ostatnia ma maluszki, bo na karmiąca wygląda :-( bo jest karmiaca, to matka dwoch czarnuszkow najmniejszych **** dziesiaj dostalam telefon ze piatka malenkich kotkow marznie w komorce :( nawet "wlasciciele" ich nie karmia trzeba je zabrac i matke tez i od razu wysterylizowac Quote
magda222 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Na drugim zdjęciu,ten mały czarny w środku...Wszystko z nim OK? Wygląda na chorego. Quote
Jola_K Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 magda222 napisał(a):Na drugim zdjęciu,ten mały czarny w środku...Wszystko z nim OK? Wygląda na chorego. one urodzily sie w schronisku maja juz ok 8-10 tygodni (musze sie cofnac i sprawdzic w ktorym momencie pisalam o nich po raz pierwszy) byly zakatarzone, dostaly kropelki, antybiotyku ni ebo byly za male, poradzily sobie bo infekcja nie byla duza odrobaczalam je dwukrotnie i odpchlalam osobiscie ciagle szukam dla nich dt :shake: Quote
Kamila_s Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jola...dla tych wszystkich kotkow,ktorych zdjecia umiescilas powyzej zrobie allegro....jakbys mogla napisac mi tylko po kolei czy to dziewczynki czy chlopaki..i wiek;) Quote
Kamila_s Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Dobrze Jola..poczekam na te informacje i potem zrobie dla kazdego oddzielne allegro;) Quote
Jola_K Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Kamila_s napisał(a):Jola...dla tych wszystkich kotkow,ktorych zdjecia umiescilas powyzej zrobie allegro....jakbys mogla napisac mi tylko po kolei czy to dziewczynki czy chlopaki..i wiek;) wiekszosci nie widzialam jeszcze, zdjecia robila _bubu_ :) ale dwa male czarnuszki z matka maja ok 2,5 miesiaca sa oswojone, matka ok 2lat jest plochliwa maluszki tygryski na zielonym reczniku z czarnym kotkiem, szacuje na ok 2,5-3 miesiace reszta ma powyzej 4 miesiecy to tak na oko, na podstawie zdjec ;) musze je obejrzec, wtedy tez podam ich plec Quote
Jola_K Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 i wiesci z nowego domku kotka, ktory pojechal do niego w ubiegly poniedzialek Zgodnie z obietnicą przekazuję informacje dotyczące kocurka , który od wczoraj pojawił się w naszym domu. Kocurek jeszcze się aklimatyzuje , ale Bogu dzięki wyszedł ze swojej kryjówki i zdążył już zwiedzić wszystke zakamarki. Nasz szczeniaczek przyjął go z wielkim entuzjazmem , ale kocurek jeszcze nie przywyknął do jego towarzystwa. Rezczywiście tak jak Pani mówiła kocurek jest strasznym pieszczochem i już zdążył skraść nasze serca :).Póki co jest bardzo grzeczny i nie stwarza nam dodatkowych problemów oprócz jedzenia. Kocurek nie chce jeść , wprawdzie dzisiaj udało mu się troszkę spróbować karmy ale myślę , że to za mało. Mam nadzieję ,że to przejściowe "grymasy" :). Niestety kocurka musimy karmić kiedy piesek jest na spacerze , ponieważ nasz łasuch dobiera się mu do jedzenia . Kocurek jeszcze nie ma świadomości ,że piesek ma dobre intencje , może z czasem się zaprzyjaznią. Siostra męża mieszka blisko nas i często się odwiedzamy . W załaczniku przesyłam kilka fotografii zrobionych wczoraj . Pozdrawiam bardzo serdecznie życząc miłego dnia. Quote
Jola_K Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 jestem mile zaskoczona, ze kotek tak oswoil sie z psem, z gatunkiem, z ktorym nie mial nigdy wczesniej do czynienia swoja droga, Roofie wyglada jak pluszak, wiec moze kotek nie traktuje go jak prawdziwego? Quote
Kamila_s Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ojejku jakie piekne zdjecia!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: i faktycznie Jolu..piesiu wyglada jak pluszak...zdjecia sa kapitalne:loveu::loveu: Quote
Jola_K Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 czy ten pies na drugim zdjeciu ma ucho kotka w pyszczku? chyba usiluje mu dokuczyc a wyglada to tak jakby ten kotek byl duzy, a wcale nie jest - to piesek jest maly :lol: Quote
malicja Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 kotek wyglada kropke w kropke jak moj! tylko ze moj jest duuzo grubszy;) gratuluje udanej adopcji :loveu: Quote
Recommended Posts