Jola_K Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 przez kilka dni nie bede miec dostepu do netu kontakt do mnie 600234030 Quote
Seaside Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 zapraszamy na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110376 Quote
Agnieszka Co. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 To ja zdradzę, że kicia z młodymi spędziła dobę u mnie i pojechała z Jolą do Wandy. Kicia jest przekochana, bardzo ufna i przytulaśna. Dowiedziałam się że niestety nie była odpchlana i odrobaczana więc niewykluczone, że Jola miała wielu pasażerów. Dowiedziałam się również, że to czwarty czy piąty miot tej kotki :shake:. Należy się jej wspaniały dom. Nie wiem jak dziękować Joli i Wandzie, za to że przejął je los kociej rodzinki i tak szybko zorganizowały pomoc :Rose: Quote
peate Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 hej, jak ktoś ma wolną chwilkę to może podpisze petycję przeciwko mordowaniu kociaków przed olimpiadą w pekinie :stormy-sad: http://www.thepetitionsite.com/1/stop-the-beijing-olympics-cat-massacre?page=47 Quote
przyjaciel_koni Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Z mojej wiedzy wynika, że podawanie hormonów nieuchronnie prowadzi do ropomacicza... Jedynie sterylizacja jest rozsądna. Agnieszko - ta koteczka ma duży problem przy takich opiekunach... To zupełny brak odpowiedzialności... Przypomnę może, że pomoc tym kocinom niestety kosztuje... Jola już nie wyrabia... Bardzo prosimy o wpłaty, bazarki i przyszłościowo domy !!!! Quote
Hund Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 w schronie nowy kociak :( piękny, nie znam się na kotach, na pewno nie jest w typie persa, bardziej main coon tyle że wielkości normalnego kota i delikatne ciałko. zapewne dachowiec skrzyżowany z jakimś rasowcem... Quote
wandul 66 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 do domku wczoraj poszedł czarny maleńtas - domek w USTRONIU , niewychodzący , dzisiaj ma ktoś u EWY być w sprawie burych kotek! Quote
Jola_K Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 dwa zboje, czarny kocurek i mala tygryska, dobrana para! :evil_lol: oba kotecki ze zdjec powyzej maja juz domki :lol: czarny kocurek pojechal do domku w Ustroniu natomiast bura koteczka zamieszkala w Bytomiu, dostala sliczne imie KIRA :) domkow szukaja dwie sliczne siostrzyczki :) Quote
Jola_K Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 w ubiegla sobote 26.04, jadac na slask zabralam kotke z trzema dwutygodniowymi maluchami znajoma mnie poinformowala mnie o bezdomnej kotce, ktora urodzila maluchy w kartonie pod sciana domu u jakiejs kobiety karton nie byl niczym osloniety, nawet daszku nie bylo zdjecia rodzinki sa TUTAJ zabralam je wiec do Wandy, skad pojechaly na dt do Majki Majka i jej mama, adoptowaly juz dwa kociaki z Zywca, Czarna Masakre i Pana Nianie :) kociatka maja swoj osobisty watek [SIZE="3"]TUTAJ Quote
Jola_K Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 no to przedstawie wam jeszcze dwa kilkudniowe malentasy, ktore urodzily sie w jednym z magazynow w warszawie, znaleziono je gdy mialy kilka dni, byly same, wychlodzone, szybka interwencja u weta i maluszki przezyly, ja mialam je przez 3dni, karmilam sztucznie zawiozlam je na slask gdzie zostaly dostawione do mamki, ktora wlasnie karmi swoje dzieciaki kotka slicznie sie nimi zajela :multi: oto maluszki jeszcze u mnie dziewuszka :loveu: chlopczyk :loveu: a tu juz z mamka i przyszywanym rodzenstwem :) kociatka tez maja swoj osobisty watek :) Quote
Jola_K Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Majowka! zapraszam na aukcje BIDONòW KLIKNIJ TUTAJ Quote
Jola_K Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 kolejna aukcja :lol: Torebki wloskie i francuskie :razz: KLIKNIJ TUTAJ Quote
Jola_K Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 no to jeszcze pare.. ale tym razem na miau superasne kocie aukcje, naszyjniki, amulety, kocie podkladki, kosmetyki.... (tylko dla zarejestrowanych na forum miau) Amulety Hand Made TUTAJ Kosmetyki Clinique TUTAJ Piekne naszyjniki nie tylko z kotami ;) TUTAJ Podkladka "My Cat is just an Angel..But she thinks she's God" :lol: TUTAJ Zapraszam :) :) :) Quote
Jola_K Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 i jeszcze jedna, tez WYJATKOWA (na miau) Goebel. Porcelanowa manufaktura! Cudna kocia broszka TUTAJ zapraszam :) Quote
magda z. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Jolu torebka doszła:) bardzo dziekuję:) w tygodniu cos jeszcze wystawię-znalazłam kilka bluzek:diabloti: Quote
Jola_K Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 dziekuje :) ja tez ruszylam z aukcjami, pomimo wplywow ciagle sa wydatki i dlug utrzymuje sie mniej wiecej na tym samym poziomie :roll: pocieszam sie ze nie rosnie... Quote
Jola_K Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 zapraszam na aukcje spozywcza :multi: Hiszpanskie rarytasy! oliwki, papryczki i wino [SIZE="3"]TUTAJ Quote
Jola_K Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 i kolejny bazarek BUTY, rozne, rozniaste! [SIZE="3"]TUTAJ Quote
Jola_K Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 pamietacie te koteczke? pisalam o niej latem ub. roku TUTAJ to kotka z budowy, wtedy latem, gdy zauwazylam ze jest zaokraglona i postanowilam ja schwytac do sterylki, ona zniknela... pojawila sie po kilku tygodniach, szczupla.. ostatnio znowu ja zobaczylam, wyciagnelam kleszcza z szyi :roll: jako ciekawostke napisze, ze kicia miala szanse zagrac w filmie :cool3: na budowie byly krecone sceny do nowego filmu Magdy Piekorz, kicia skutecznie krecila sie po planie filmowym, ale nie wiem czy w koncu kamera ja uchwycila ;) ale na pewno zostala obfotografowana! byla pupilkiem filmowcow, wypila nawet caly kartonik mleczka do kawy :lol: prosze biezcie udzial w moich aukcjach, to pieniazki m.in. dla tej mlodej aktoreczki (jak ja nazwiemy?) Quote
wandul 66 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 a ja mysle , że od Magdaleny może być Madzia !! Choc jola ma juz swoją osobista kicie o tym imieniu;) Quote
Recommended Posts