halbina Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: Quote
magda z. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 wandul 66 napisał(a):czyli razem 48 !!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ile kotów, a na bazarkach cieńko, powoli się zastanawiam czy firmowych rzeczy nie sprzedawać na allegro:roll: Quote
wandul 66 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 magda z. napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ile kotów, a na bazarkach cieńko, powoli się zastanawiam czy firmowych rzeczy nie sprzedawać na allegro:roll:to sa wszystkie nasze koty , łacznie z tymi u joli k - jola jest naszym stałym dostawcą - plus sama ma 2 kotki i 13 kociąt ;) Quote
Jola_K Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='magda z.']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111196 kolorowe majtki dla kociaków:diabloti: ale fajne :) dzieki :Rose: Quote
wandul 66 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 mała kicia buraska juz w nowym domku - została jeszcze 1 !!! Quote
magda z. Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jola_K napisał(a):ale fajne :) dzieki :Rose: po wczorajszym bezruchu wszystkie sa zalicytowane, tylko ze w tym sklepie już sama końcówka a nowych brak, ale jeszcze raz się przejdę jak te powysyłam, i we w-wiu zajdę po kolorowe skarpetki z calzedony;) Quote
przyjaciel_koni Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Tak wiele koteńków szuka domów... Pomóżcie w adopcjach - prosimy !!!!! I o wsparcie finansowe dla nich... To ogrom potrzeb !!!! Quote
zasadzkas Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Nowe kolczyki na kocie sprawy polecam uwadze: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=75644 Quote
Jola_K Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 dziekuje za pomoc! kocieta rosna, zamowilam kolejne mleko, musze pomoc kotkom w karmieniu, dolozone maluchy sa slabsze i przegrywaja z wiekszymi walke o mleko za tydzien mozna je juz odrobaczac, umieram ze strachu... wet je obejrzy i zadecyduje czy juz mozna, cz sa w naprawde dobrej kondycji obie kotki sa zarobaczone, robale widzialam na wlasne oczy, wiec maluchy pewnie tez maja robie podumowanie bazarkow, dlug nam zmalal, o ile dokladnie - wlasnie licze dziekuje wszystkim za pomoc ps dzis lub jutro przyjedzie do mnie kolejna kotka z kocietami, zabawka blokowej dzieciarni :angryy: Quote
magda z. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 A ja dzisiaj poznałam Bunię u ZuziM-jest taka grzeczniutka, co prawda byłam niedługo, ale niunia cały czas sobie spała na fotelu, a Zuzia to zwariowaniec:evil_lol: Quote
Jola_K Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Bunia, ostoja spokoju :loveu: ciekawe jak jej zabki, malo bywalam ostatnio na forum, musze nadrobic watki zuziM :oops: Quote
magda z. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Jola_K napisał(a):Bunia, ostoja spokoju :loveu: ciekawe jak jej zabki, malo bywalam ostatnio na forum, musze nadrobic watki zuziM :oops: Mówiła mi Gosia, że musi z nią na zabieg jechać, ale ona taka spokojniutka, nie to co Zuzia:diabloti:Zresztą wszystkie zwierzaki Gosi sa superowe i przyjaźnie do świata nastawione;) Quote
Jola_K Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Zuzia jest mlodziutka, ja tez mam w domu takie wybijokno, NIE USIEDZI! to Madzia, kotka mojego taty, 8ego miala sterylke, dwa dni chodzila jak chmura gradowa, wsciekla na wszystkich, pobila reszte towarzystwa.. :angryy: teraz powrocila do swoich zabaw, Manitu znowu sie objawilo :diabloti: Gosia ma reke do zwierzat, poswieca im wiele czasu, dlatego sa superowe!! chce sie powiedziec "jaki Pan taki kram" ;) Quote
magda z. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Jola_K napisał(a):Zuzia jest mlodziutka, ja tez mam w domu takie wybijokno, NIE USIEDZI! to Madzia, kotka mojego taty, 8ego miala sterylke, dwa dni chodzila jak chmura gradowa, wsciekla na wszystkich, pobila reszte towarzystwa.. :angryy: teraz powrocila do swoich zabaw, Manitu znowu sie objawilo :diabloti: Gosia ma reke do zwierzat, poswieca im wiele czasu, dlatego sa superowe!! chce sie powiedziec "jaki Pan taki kram" ;) zgadzam się w 100% Mojej kolezanki kocury tak szalały po kastracji, że jeden po miesiącu znów poszedł na zabieg, nawet weterynarz była w szoku, że po takim okresie sie ranka otworzyła, ale tez Gosia ma kocie łapy na wysokości 1,5 m na ścianach;) Quote
Jola_K Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 mam pod opieka kolejna kotke, w ciazy :roll: jutro zawoze ja do weta jesli sterylka bedzie mozliwa to od razu pojdzie pod noz kolejny wydatek, bazarki musza isc ciagle i ciagle... :shake: Quote
magda z. Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Pisała do mnie Ewelina, że wysłała do mnie juz przesyłkę z rzeczami na bazarki, wystawię w tygodniu i pomieszam z tymi rzeczami co nie zejdą Quote
Jola_K Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 _bubu_ napisał(a):a ja przypominam o 2-miesięcznym rudasku który nadal jest bez domu. kociak jest już po kastracji i niestety po amputacji ogonka.. ale jest w tej chwili całkowicie zdrowy. Jola_K napisał(a):rudasek ma watek w kociarni ;) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2540437#2540437 w pazdzierniku _bubu_ pisala o rudym kotku Garfieldzie, kotek mial amputowany ogonek dzisiaj odwiedzilam Garfielda, ktory zostal na zawsze w dt :multi: jest juz po kastracji, to duzy prawie 6kg kocurek, przymilny kochany, uwielbia ludzi obfocilam kawalera i reszte towarzystwa tez :) cdn Quote
Jola_K Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 I JESZCZE PARE... Zaraz wstawie zdjecia jego towarzyszy :) Quote
Jola_K Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Rezydenci :) czarno-bialy Tigerek :loveu: tygrysek Budrysek :loveu: TYMCZASOWE SZUKAJACE DOMOW czarna kotka po sterylce, ok roczna :loveu: bialo bury kocurek Kuba, kastrat :loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Jola_K napisał(a):mam pod opieka kolejna kotke, w ciazy :roll: jutro zawoze ja do weta jesli sterylka bedzie mozliwa to od razu pojdzie pod noz kolejny wydatek, bazarki musza isc ciagle i ciagle... :shake: Oby tylko można było zrobić jeszcze tą sterylkę... Już tak dużo kocinków szuka domu... Zbyt wiele... Śliczne foty Jolu ! Koty jak malowanie ! Prosimy o pomoc w adopcjach !!!!! Quote
halbina Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 pomoglibyśmy z chęcia... tylko... skąd te domy brać?... :roll: Quote
Jola_K Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 ciezarna tri kota w ogole nie chce byc na dystans, zrobic jej zdjecie to sztuka :roll: ale mozna podstepem ;) Quote
wandul 66 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 mam wiadomośc od joli k , kicia pojechała na sterylkę , ale została adoptowana przez pielęgniarke z lecznicy - urodzi młode , potem zostanie ciachnięta!!! Quote
Recommended Posts