Atkaaaa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 (*)(*) :( Przykro mi bardzo... To jak z tymi spacerkami, my też jesteśmy praktycznie co weekend :D Quote
M&T Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Przepraszam, ale jak napisała, że chciałaby kiedyś spotkać Fadzika w lesie, to pomyślałam, że jej uciekł... Przepraszam, ale ja niekumata jestem :(:( Quote
M&T Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Aha, to sorry xD i znowu coś walnęłam..uhh...chyba się już zaczynam przyzwyczajać xP Quote
M&T Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Lusia8193']Witam też jestem z Trójmiasta ^^ :P[/quote] No wreszcie się ktoś odezwał! :eviltong: może Ty reflektujesz na wspólny spacerek? :cool3: Quote
Aisa_ Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Proponuję jakiś wypad np na polankę w godzinach, w których z psami się raczej nie chodzi - koło godziny 11. W poniedziałek za tydzień? ;) Quote
M&T Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Aisa_']Proponuję jakiś wypad np na polankę w godzinach, w których z psami się raczej nie chodzi - koło godziny 11. W poniedziałek za tydzień? ;)[/quote] Bardzo dobry pomysł! :) tylko, żebyśmy się nie wykruszyli tuż przed spacerem! :mad::mad: Quote
Aisa_ Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Hmmm to może lepiej jakiś bardziej odległy termin, żeby więcej ludzi się pojawiło i zarezerwowało sobie czas? Quote
M&T Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 ja od razu mówię, że od 2 lipca do 10 sierpnia nie będę mogła ^^'' Quote
Kora- Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 a może pójdziemy na spontan i pójdziemy na spacer w środę tak koło 18-19? albo w piątek też w tych godzinach? Quote
Atkaaaa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 a ja jestem za weekendem w przyszłym tygodniu :D(tydzień po zakończeniu roku szkolnego) :) Quote
M&T Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Szukam chętnego na spacerek dzisiaj na bulwar :) wiem, że brzydka pogoda i w ogóle, ale już się rozjaśnia, więc może nie będzie tak źle ;) a spacerek planuję tak ok. 16-17 :) ktoś chętny? :cool3::cool3: Quote
M&T Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ehh może dzisiaj znajdzie się jakiś chętny na wieczorny spacerek? ^^'' Quote
Reniek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Blow']Łoooo, Ciebie tutaj,Reńku,chyba jeszcze nie spotkałam. Właśnie tak sobie kiedyś myślałam, że śmiesznie byłoby się spotkać, w końcu oboje chodzimy do lasu, choć chyba niezły dystans nas dzieli. Kiedyś spacerki na plaży były bardzo fajne, przyjemne, teraz głupek nie potrafi się zachować więc jest nieco inaczej, nie spuszczę go, chyba, że o odpowiednio bezludnej porze a itak z duszą na ramieniu. Rozumiem Cię. Brakuje wielu codziennych oznak obecności Twojego pieska w domu, ja strasznie przeżywałam za każdym razem nagły brak spacerów, tuptania pazurków po parkiecie, czy choćby tego ciepłego kulka w nogach łóżka. Bardzo dobrze, że nadal chadzasz na spacerki! To pozytywne. ( I znowu to piękne zdjęcie...strasznie mnie ono wzrusza...:() [/quote] Oleńko, dziękuję bardzo. :loveu::loveu::loveu: (To ja jestem... :cool3: :oops: :p) Słoneczko, jutro mijają 3 miesiące już bez Sukcesa... [*] :-( :-( :-( Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Czy ktoś z Gdynian jest chętny na wspólny spacerek? Bo jakoś nie możemy się wybrać, a przydałoby się! ;) Quote
Calmia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Hej, na dogomani jestem od niedawna. Dzisiaj odkryłam ten wątek. Mój pies ma problem z innymi psami (samcami). Jest agresywny :( Chodzimy na szkolenia, pracujemy nad tym. Musze mu zapewnic socjalizacje na razie z sukami ( z nimi zazwyczaj jest chętny do zabawy). Jestem z okolic Gdyni. Jeśli ktoś z Was chciałby się spotkać to byłabym wdzięczna. Trudno znaleźć własciciela który nie zabiera swojego psa od razu na widok mojej besti :) Pies jest ze schroniska, brakuje mu socjalizacji. Cały czas chodzi w kagańcu. Nigdy jeszcze nie ugryzł żadnego psa. Po prostu warczy na innych chłopaków. Dziewczynki lubi :) Czy ktoś jest chętny na wspólny spacer? :) Quote
M&T Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ja bym była chętna, ale ja mam psa, a nie sunię ^^'' Quote
Axusia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Calmia']Hej, na dogomani jestem od niedawna. Dzisiaj odkryłam ten wątek. Mój pies ma problem z innymi psami (samcami). Jest agresywny :( Chodzimy na szkolenia, pracujemy nad tym. Musze mu zapewnic socjalizacje na razie z sukami ( z nimi zazwyczaj jest chętny do zabawy). Jestem z okolic Gdyni. Jeśli ktoś z Was chciałby się spotkać to byłabym wdzięczna. Trudno znaleźć własciciela który nie zabiera swojego psa od razu na widok mojej besti :) Pies jest ze schroniska, brakuje mu socjalizacji. Cały czas chodzi w kagańcu. Nigdy jeszcze nie ugryzł żadnego psa. Po prostu warczy na innych chłopaków. Dziewczynki lubi :) Czy ktoś jest chętny na wspólny spacer? :)[/QUOTE] Na jakie szkolenie chodzicie ? tzn gdzie, do kogo ? Ja mam dwie sunie - jedna agresywna lękowo wiec odpada, ale druga kochająca wszystkich chetnie pojdzie na spacer. Czas mam dopiero w piątek, no i najlepiej gdzies w centrum gdyni. ;) Quote
Calmia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Chodzimy do dogshow do Magdy Michalskiej. W piątek mamy akurat szkolenie także by nam pasowało pozniej się spotkać. Tylko nie wiem właśnie gdzie. Najlepiej, żeby psów nie było innych :D Quote
Axusia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Dog Show :thumbs: No narazie na 50 % moge sie wstepnie umówic - mozna sie przejsc ' w las' na polanke za szkoleniem lub przejść przez stadnine w kolibkach na inną plane tam raczej psów jest mało. Jesli do czwartku sie wykuruje to dam znac czy spotkanie aktualne bo narazie biore antybiotyki i nie ma poprawy. Quote
brazowa1 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Calmia,a z ktorego schroniska masz pieska? moze akurat go znam? Quote
Calmia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Axusia, Ty też chodzisz do dogshow ? :) Brązowa1, pies jest ze schroniska Promyk (Gdańsk) :) Jest super psem, ale trzeba go niestety resocjalizować. Ktoś wcześniej niestety o to nie zadbał. Wkleję zdjęcie, może go znasz :) Był adoptowany w marcu. [IMG]http://i298.photobucket.com/albums/mm266/AgataL/07-15-08_1924.jpg[/IMG] Quote
Axusia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Nie, nie chodze do Dog Show ale dobrze znam obie trenerki :cool3:;) Quote
Recommended Posts