blue.berry Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 a jak wogole czuje sie Malutka? czy szew na udzie sie goi? czy zaczela juz troche stawac na operowana nogę? ma apetyt? bardzo prosimy o informacje:) Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 blue.berry napisał(a):a jak wogole czuje sie Malutka? czy szew na udzie sie goi? czy zaczela juz troche stawac na operowana nogę? ma apetyt? bardzo prosimy o informacje:):razz:tak.....a dziś już ...czwartek.... :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
wielbicielka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Już czwartek! Niecierpliwie czekam na wieści. Może to śmieszne, ale się denerwuję, jakbym dzieci do nowej szkoły wysyłała:evil_lol: Proszę o szybkie wiadomości, jeśli to możliwe. No i jak ze zdrowiem Małej?:multi::multi::multi: Quote
Dharma Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Malutka boli nozka ... mogloby byc podobno lepiej :shake: Zaraz zmykam z pracy na spotkanie na szczycie :D Przyjada tez inni Panstwo do Esterki - cos czuje ze obu dziewczynkom sie dzis poszczesci :) Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Dharma napisał(a):Malutka boli nozka ... mogloby byc podobno lepiej :shake: Zaraz zmykam z pracy na spotkanie na szczycie :D Przyjada tez inni Panstwo do Esterki - cos czuje ze obu dziewczynkom sie dzis poszczesci :)to ja całą ludziową rodzinką zaciskam kciukaski .....sztuk kciuków 6;) :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
wielbicielka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Dharma napisał(a):Malutka boli nozka ... mogloby byc podobno lepiej :shake: Zaraz zmykam z pracy na spotkanie na szczycie :D Przyjada tez inni Panstwo do Esterki - cos czuje ze obu dziewczynkom sie dzis poszczesci :) Ale z nóżką dobrze? Operacja się chyba udała? Może boli, bo to po operacji? Biedulka:placz: Ludzie też cierpią po złamaniach i nastawianiach, może będzie lepiej? P.S. Esterka też jest śliczna, trzymam kciuki za obydwie!:thumbs: Quote
blue.berry Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 biedna Malutka. ona taki chudziaczek, zero miesni, ciezko pewnie dawac sobie rade z tym wszytskim :( mam nadzieje ze jednak bedzie dobrze. trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Quote
Kitka20 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Hallo są już jakieś wieści?? Co u mojej kruszynki znalazła ten domek czy nie spodobał się? Trzymam kciuki i wszystkie 12 łapek Quote
wielbicielka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Wszyscy nerwowo czekaja na wiesci>>>:razz: Quote
żywa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Mała Mi pojechała do domku:multi: więcej szczegółów pewnie poda Dharma jak dotrze do domu Quote
wielbicielka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 To cudownie!:multi::multi::multi::multi: Cieszę się ogromnie iżyczę wszystkiego najlepszego:lol::lol: Quote
michelle04 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ...Mała Mi w domku?????? Ale nowina....:loveu: dziecinka ma swój domek:multi: :multi: :multi: Quote
AgaiTheta Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 to ja mdleje :loveu: tylko czemu... (dzisiaj miałam crash test z autem,kto wygrał okaże się) Panienko bądź szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kitka20 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 JUHHUUU Maleńka kciuki się przydały teraz tylko bądź szczęśliwa Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 żywa napisał(a):Mała Mi pojechała do domku:multi: więcej szczegółów pewnie poda Dharma jak dotrze do domu:multi::multi::multi:tak bardzo się cieszę...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a druga psiunka /zapomniałam imionko:oops:/ Quote
wielbicielka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Druga to Esterka. Też za parę dni jedzie do domu. Na razie musi zostac w klinice, w celu dokonczenia kuracj i:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
blue.berry Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 nie ma jak zacząc dzien od dobrej wiadomosci. co ja mowie - od wspanialej wiadomosci :) Mała Mi - zdrowiej i badz szczesliwa w nowym domu. Dziewczyny - jesteście Aniołami! Quote
Cambel&Megi Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Super wieści! :multi: Mała Mi, szczęścia w Nowym Domu! :loveu: Quote
Recommended Posts