Aganiok Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 oby tylko wszystko się powiodło...trzymajmy kciuki! Quote
Dharma Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 zaraz wyruszam do kliniki. wroce wieczorem z wiesciami. Quote
Rymonka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Zuza2610']Do góry, Mała Mi ! Witaj Zuza2610 wśród Dogomaniaków !!!!!!!;) Tymczasem hopaj Mi na górę... oby do wieczorka i czekamy na wieści!!!!:loveu: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Dharma']zaraz wyruszam do kliniki. wroce wieczorem z wiesciami.czekamy wszyscy na dobre wieści Quote
michelle04 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ...i co ? i co? jak tam nasza niunia sie czuje???? Quote
żywa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Malenka miała dzis operacje, wybudzila sie, byla na spacerku, na siku, z pracownikiem kliniki. Kochana, rozmerdana mimo szwow i kolnierza, cudenko po prostu. Od piatku rehabilitacja nozki. Dostala dziś od wirtualnej (i nie tylko) opiekunki cudownego pluszaka Snoopy'ego i mam nadzieje ze teraz slodko spi wtulona w przytulanke. Musi być ok:lol: teraz trzeba szukac domku Quote
Dharma Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Wrocilam. Mala Mi czuje sie dobrze :multi: :multi: :multi: O 17 byla na spacerku :) Wprawdzie na 3 nozkach ale o wlasnych silach :loveu: Pan Dr powiedzial ze juz zawsze bedzie troche kulala ale przynajmniej nie bedzie juz nigdy nic bolalo :multi: Za kilka dni zaczynamy rehabilitacje :) Quote
Ania-Sonia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Widziałam dzisiaj przez moment to cudo! :loveu: Mała Mi jest taka chudzieńka i kruchutka!... Zakochałam się :oops: Cieszę się, że trafiła pod Waszą opiekę, kochane bokseromaniaczki, bo wiem, że już będzie tylko lepiej! :happy1: Quote
Rymonka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ,.....Dzielna MI :loveu: !!!!!!! Dużo zdrówka! Quote
Akadna Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Tak tak, duuuuuużo zdrówka :) dzielny psiaczek, kochany frędzelek :loveu: Quote
blue.berry Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 oj jak dobrze ze wiadomosci takie dobre :) dzielna Malutka - teraz juz bedzie musiało byc dobrze! czy cos jest potrzebne - jakies legowisko, kocyk? jesli cos byloby potrzebne to ja moge kupic i przywiesc dla Malutkiej. serdeczne usciski dla wszystkich dobrych Serc opiekujacych sie Mi. Dharma - jakbyscie potrzebowały zdjecia MM (lub innych waszych podopiecznych na klinice) to ja bardzo chetnie, o ile da sie to zaatwic na klinice - nie dostalam od Was odpowiedzi w tym temacie. Quote
Kate I Luka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Maluszku, trzymaj się dalej tak dzielnie, a domek gdzie cię pokochają na pewno się znajdzie :loveu: Quote
Dharma Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='blue.berry'] Dharma - jakbyscie potrzebowały zdjecia MM (lub innych waszych podopiecznych na klinice) to ja bardzo chetnie, o ile da sie to zaatwic na klinice - nie dostalam od Was odpowiedzi w tym temacie. nie mialysmy w calym wczorajszym zamieszaniu chwili zeby porozmawiac o wolontariacie wiec jeszcze chwile nam daj. jesli chodzi o zdjecia to bulabez ( to ta pani na H ;) ) jest fotografem - zobacz na stronie - www.bokserywpotrzebie.pl/malamiczewa.htm :) Robi tez sesje wszelkim zwierzakom i ich wlascicielom i w ogole wszelkie sesje a caly dochod przeznaczany jest na boksie w potrzebie :) mozna zamawiac u niej zdjecia :) A wczoraj oprocz udanej operacji MM odwiedzila Fidelka nowa Pani i za tydzien chlopak bedzie juz w domu, do domku pojechal Togo - cudowni Panstwo przyjechali po niego z Kielc, Toro mial RTG plucek - nie jest najlepiej; no i Tommy mial badania oczek. Quote
blue.berry Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 czyli duzo sie działo w bokserzym świecie :) super ze Togo juz w nowym domu a i Fidel za chwile w nim bedzie. a co sie dzieje z plucami Toro? (Dharma - to ja juz sie nie pcham :) z tym ze mozecie pamietac ze jakby co to ja zawsze jestem chetna aby odwiedzic, cos dowiezc, porobic zdjecia (jakby nikt inny nie mogl) to wtedy tylko dajcie znac.) Quote
Kate I Luka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 jeszcze troszkę, i juz będzie mogło być tylko lepiej... Quote
michelle04 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ...ojej jaki wielki szew:-( ale nasz Aniołek dzielny!!!!!! Quote
Akadna Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A czy frędzelek miał na tej operacji przeszczep skóry?? Quote
Recommended Posts