blue.berry Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 oj jaka biedna wygolona noga :( no i szew rzeczywiscie wielki (choc ja przyzwyczajona bo moj rudy miał jeszcze wieksze) no nic - teraz moze (i musi) byc tylko lepiej. Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :loveu:teraz juz tylko może być lepiej :kciuki: Quote
Kate I Luka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Werka napisał(a):A czy frędzelek miał na tej operacji przeszczep skóry?? skórka jest tylko wygolona, włoski ładnie odrosną i nie powinno byc prawie śladu :loveu: Quote
Akadna Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 no to super!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: !!!!!!!!!! Quote
credita Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Będzie dobrze maleńka tyle dobrych serc obok ciebie:Rose: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Trzymaj się...i zdrów szybko. Jakbym miał trzecią rękę to bym Cię wziął. Przecież ktoś się w końcu znajdzie....jak po Oskarka. Quote
Rymonka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Mała Mi, no teraz już tylko musi być lepiej lepiej i jeszcze raz lepiej...... Tyle serc było i jest z Tobą... to z pewnością pomaga! :loveu: :loveu: :loveu: a swoją drogą.. widać, że to silna "kobitka"... śmiga jakby "prawie" jej nic nie było......Kochana MI!!!!!!! Quote
Akadna Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Rymonka']a swoją drogą.. widać, że to silna "kobitka"... śmiga jakby "prawie" jej nic nie było......Kochana MI!!!!!!! nom, Rymonka, dobrze napisałaś, dzielna psinka! NA PIERWSZĄ!:loveu: Quote
Kitka20 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Hej Mi przyszłam Cię podnieść na ducchu i na pierwszą stronkę Ciotka bardzo Cię kocha ale niestety nie ma warunków na dwa psiaczki. Quote
Hippies Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Gdzie jest ten kofffany ludź, który zabierze sunię do kofffanego domku ??? :cool3: Quote
Guffi Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ja też podniosę, bo nic innego zrobić nie mogę:-( Quote
Rymonka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ....wracaj do zdrówka Mi!!!!!!:loveu: ....co tam u Malutkiej? Quote
wielbicielka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Witam Czytam od jakiegoś czasu o Małej Mi. To naprawdę straszne, co psy czasem muszą przejść w swoim życiu. Tym bardziej, że Mała Mi, to przecież psie dziecko! Czy ją czeka jeszcze długa rehabilitacja? Ćwiczenia? Zabiegi? Mam nadzieję, że operacje się już żadne nie szykują, gdyż musi to być straszne cierpienie dla takiego maluszka. Jest przepiękna i na pewno znajdzie kochający dom. Quote
Recommended Posts