Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Napisałam na powyższy mejl, ale dla porządku piszę i tutaj.

Jako stała deklarowiczka chciałabym prosić o refundację sterylki suczki Myszki. Suczka jest prawdopodobnie w ciąży.

Sterylizacja odbędzie się w środę 11 sierpnia
Gabinet weterynaryjny Cyryl
ul.Mazowiecka 26
06-300 Przasnysz
Koszt zabiegu 300 zł
  • Like 1
  • 1 month later...
Posted
Dnia 6.08.2021 o 13:34, Mazowszanka13 napisał:

Napisałam na powyższy mejl, ale dla porządku piszę i tutaj.

Jako stała deklarowiczka chciałabym prosić o refundację sterylki suczki Myszki. Suczka jest prawdopodobnie w ciąży.

Sterylizacja odbędzie się w środę 11 sierpnia
Gabinet weterynaryjny Cyryl
ul.Mazowiecka 26
06-300 Przasnysz
Koszt zabiegu 300 zł

Mazowszanko  gdzie wysłałas fakturę ze zgłoszenie  na adres  warszawski  czy zwykłym listem czy za potwierdzeniem odbioru ?  De facto  od  5 tygodni nie byłam w Warszawie bo non stop siedze w Boguszycach.

Posted
1 godzinę temu, Psiaszansa napisał:

Mazowszanko  gdzie wysłałas fakturę ze zgłoszenie  na adres  warszawski  czy zwykłym listem czy za potwierdzeniem odbioru ?  De facto  od  5 tygodni nie byłam w Warszawie bo non stop siedze w Boguszycach.

Na adres schroniska, z potwierdzeniem odbioru. List odebrany 13 sierpnia przez Justynę P (nazwisko nieczytelne).

Posted
26 minut temu, Mazowszanka13 napisał:

Na adres schroniska, z potwierdzeniem odbioru. List odebrany 13 sierpnia przez Justynę P (nazwisko nieczytelne).

nasza pracownica  gdzies  w ferworze  pracy zaginęła - przepraszam.  daj mi telefon do lecznicy poproszę o duplikat faktury tylko imie suki i data zabiegu mi potrzebne .

Posted
20 godzin temu, Psiaszansa napisał:

nasza pracownica  gdzies  w ferworze  pracy zaginęła - przepraszam.  daj mi telefon do lecznicy poproszę o duplikat faktury tylko imie suki i data zabiegu mi potrzebne .

Proszę bardzo. To samo wyslę mejlem na wszelki wypadek.

Gabinet weterynaryjny Cyryl, Przasnysz

Tel.603 454 241

Suczka Myszka, zabieg z 11 sierpnia

Posted
Dnia 21.09.2021 o 21:51, Psiaszansa napisał:

Do wetki nikt nie zadzwonił, faktura już poszła do Urzędu Skarbowego.

Próbuję się dodzwonić na podany przez Psiaszansa numer telefonu, ale nikt nie odbiera. 509 201 457

Zaczynam się wkurzać.

Posted
2 minuty temu, Mazowszanka13 napisał:

Do wetki nikt nie zadzwonił, faktura już poszła do Urzędu Skarbowego.

Próbuję się dodzwonić na podany przez Psiaszansa numer telefonu, ale nikt nie odbiera. 509 201 457

Zaczynam się wkurzać.

A masz może nr telefonu do elik, lub napisz do Niej na pw. Elik współpracowała z Psiąszansą może ma do Niej i inny telefon? 

Bardzo Ci współczuję niemiłej sytuacji ☹️

Posted
1 godzinę temu, Mazowszanka13 napisał:

Psiasznsa prosi o duplikat faktury. Wetka musi mieć kopię.

• 2 months later...
Posted

UWAGA !!!

Mamy na koncie  3827 zł na AS    proszę wszelką korespondencję ( zgłoszenie ,faktura wysyłać na adres ; Fundacja Ostatnia Szansa-Schronisko  B0guszyce Małe 25   96-200 Rawa Mazowiecka priorytetem za potwierdzeniem doręczenia np. sms   adres mailowy  to [email protected] , tak telefon jest ten sam 509 201 457   tylko jest JEDEN ZASADNICZY PROBLEM - zasięg  zatem prosze wówczas o sms  ; akcja kastracja dogo  oddzwonię

• 2 months later...
Posted
Dnia 9.12.2021 o 13:28, Psiaszansa napisał:

UWAGA !!!

Mamy na koncie  3827 zł na AS    proszę wszelką korespondencję ( zgłoszenie ,faktura wysyłać na adres ; Fundacja Ostatnia Szansa-Schronisko  B0guszyce Małe 25   96-200 Rawa Mazowiecka priorytetem za potwierdzeniem doręczenia np. sms   adres mailowy  to [email protected] , tak telefon jest ten sam 509 201 457   tylko jest JEDEN ZASADNICZY PROBLEM - zasięg  zatem prosze wówczas o sms  ; akcja kastracja dogo  oddzwonię

• 6 months later...
  • 2 weeks later...