Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Przykro mi, ale jak na razie nie ma. Przypomnę się Psiaszansa.   A może sama spróbuj uzyskać odpowiedź. Może we dwie osiągniemy sukces  :)

OK. Napiszę do Nich maila.

Posted
Dnia 26.10.2019 o 20:05, kiyoshi napisał:

Chciałabym zgłosić do zabiegu ROLKE z Radys. Sterylizacja odbedzie się 5.11.2019

Przychodni Open Vet. Ul. Jana Kantego 14 32-650 Kęty.

Koszt  zabiegu to ok. 350zł.

ROLCIA już po zabiegu. KOSZT dużo niższy---- faktura na 200 zł. promocja dla kruszynki.

Sunia czuje się po zabiegu dobrze:) Dziękuje bardzo Akcja Sterylizacja <3  

721f513e4075.jpg

Posted

W sprawie Hasia napisałam do Ostatniej Szansy, ale chciałabym jeszcze zgłosić suczkę Mili do sterylizacji. Mili przebywa w hoteliku u Murki od ok. 2 tygodni, a zabieg jest zaplanowany na 7 listopada.

Imię suni: Mili

Miejsce zabiegu: Gabinet weterynaryjny Cztery Łapy w Janowie Lubelskim

Koszt: 150zł

Data: 07 listopada 2019r.

mili2.jpg

https://www.dogomania.com/forum/topic/138782-zajrzyj-a-przekonasz-się-że-warto-pomagaćkarolek-bambo-łatka-plamkapapilonek-i-jeżynka-już-bezpiecznena-pomoc-czekają-kolejne-bezdomniaki/page/151/?tab=comments#comment-17535168

Posted
23 godziny temu, kiyoshi napisał:

ROLCIA już po zabiegu. KOSZT dużo niższy---- faktura na 200 zł. promocja dla kruszynki.

Sunia czuje się po zabiegu dobrze:) Dziękuje bardzo Akcja Sterylizacja <3  

721f513e4075.jpg

Dzięki za super wiadomość.  Śliczna sunia   :)   Zdrowia i super DS życzę.

• Like 1
Posted
23 godziny temu, ala123 napisał:

W sprawie Hasia napisałam do Ostatniej Szansy, ale chciałabym jeszcze zgłosić suczkę Mili do sterylizacji. Mili przebywa w hoteliku u Murki od ok. 2 tygodni, a zabieg jest zaplanowany na 7 listopada.

Imię suni: Mili

Miejsce zabiegu: Gabinet weterynaryjny Cztery Łapy w Janowie Lubelskim

Koszt: 150zł

Data: 07 listopada 2019r.

mili2.jpg

https://www.dogomania.com/forum/topic/138782-zajrzyj-a-przekonasz-się-że-warto-pomagaćkarolek-bambo-łatka-plamkapapilonek-i-jeżynka-już-bezpiecznena-pomoc-czekają-kolejne-bezdomniaki/page/151/?tab=comments#comment-17535168

Mila ma zielone światełko :)

• 3 weeks later...
Posted
1 godzinę temu, Sara2011 napisał:

Chciałabym zgłosić do zabiegu Axę z Radys. Sterylizacja odbyłaby się we wtorek  się 26.11.2019

w  Przychodni Open Vet. Ul. Jana Kantego 14,  32-650 Kęty.

Wątek Axy:

https://www.dogomania.com/forum/topic/350824-axa-i-cytrynka-z-radys-dwie-nowe-podopieczne-w-dt-u-kasianat/

3ef74463f5d38077med.jpg

Bardzo proszę o zielonej światło .

Witaj Sara2011  :)  Oczywiście, jako stała deklarowiczka masz zielone światło  :)

Powodzenia Axa  :)

Bez-tytu-u1.png

Bez-tytu-u2.png

Posted
7 minut temu, elik napisał:

Witaj Sara2011  :)  Oczywiście, jako stała deklarowiczka masz zielone światło  :)

Powodzenia Axa  :)

Dziękuję ślicznie :)

• Like 1
Posted
Dnia 23.11.2019 o 19:51, Sara2011 napisał:

Chciałabym zgłosić do zabiegu Axę z Radys. Sterylizacja odbyłaby się we wtorek  się 26.11.2019

w  Przychodni Open Vet. Ul. Jana Kantego 14,  32-650 Kęty.

Wątek Axy:

https://www.dogomania.com/forum/topic/350824-axa-i-cytrynka-z-radys-dwie-nowe-podopieczne-w-dt-u-kasianat/

Bardzo proszę o zielonej światło .

Axa już po sterylce. Koszt to 350zł, tak jak zgłaszałam. Serdecznie dziękuję AS za sfinansowanie sterylki :).

Chciałam wstawić zdjęcie ale na razie mi się to nie udaje :(

Edit. Udało się wstawić zdjecia :)

4578a105a359d04dmed.jpg

0f1534f97669b482med.jpg

Posted
2 godziny temu, Sara2011 napisał:

Axa już po sterylce. Koszt to 350zł, tak jak zgłaszałam. Serdecznie dziękuję AS za sfinansowanie sterylki :).

Chciałam wstawić zdjęcie ale na razie mi się to nie udaje :(

Dziękuję za wiadomość :)

Uda Ci się, ale musisz skorzystać z zewnętrznego serwera do zdjęć.

Posted
8 godzin temu, elik napisał:

Dziękuję za wiadomość :)

Uda Ci się, ale musisz skorzystać z zewnętrznego serwera do zdjęć.

Udało się dzisiaj :). Wczoraj coś chyba stało z netem bo na wątku Axy wstawiłam zdjęcia a tutaj juz potem nie mogłam :). Zdjęcia powyżej :). Jeszcze raz serdecznie dziękuję.

Posted

Witam, oświadczam,że po kolei zwracam wszystkim wpłacone pieniądze.  FOS nie będzie dalej prowadziło Akcji . Nie sa wysyłane druki ,jest bajzel, na fakturze nie zapłacono a jest żądanie zapłaty na prywatne konto  itp.  Mamy swojej pracy wystarczająco po kokardę ,nie starcza doby i nie robi tego żadna księgowa a ja . Sara duplikat faktury i niech wysyła mailem , nie mam faktur od elik Przychodnia Keros , od ala123 Vita Vet, kiyoshi /Przychodnia Open Vet, ala 123 Gabinet Weterynaryjny Cztery Łapy i sara 2011 Przychodnia Open Vet .

Posted

Stan konta Akcja Sterylizacji 1664,26 zł. Ceny usług weterynaryjnych poszły w górę co widać po fakturach  5 czy 10 zl miesięcznie to daje  60 zł rocznie lub 120 zl  co za to ma być zrobione ? Kastracja ? Ja za sukę robioną na cito niecałe 6 kg w zaawansowanej ciązy , zagrozonej suka by nie urodziła zapłaciłam 600 zł !

Posted
29 minut temu, Psiaszansa napisał:

nie mam faktur od elik Przychodnia Keros ,

Witaj :)

Przed chwilą rozmawiałam z właścicielką hotelu, która twierdzi, że wysłała frakturę na adres Fundacji. Niestety wysłała listem zwykłym, choć oprosiłam o polecony.

Przepraszam za zaistniałą sytuację. Bardzo proszę o sprawdzenie czy jednak faktura za Sarę z Przychodni Keros jest w posiadaniu Fundacji, bo właścicielka hotelu twierdzi, że faktura chyba jest zapłacona, bo wet nie upomina się o zapłatę, a zawsze, gdy jest zwłoka w zapłaceniu wykonanego zabiegu, to wet się upomina.

Posted
2 godziny temu, Psiaszansa napisał:

Witam, oświadczam,że po kolei zwracam wszystkim wpłacone pieniądze.  FOS nie będzie dalej prowadziło Akcji . Nie sa wysyłane druki ,jest bajzel, na fakturze nie zapłacono a jest żądanie zapłaty na prywatne konto  itp.  Mamy swojej pracy wystarczająco po kokardę ,nie starcza doby i nie robi tego żadna księgowa a ja . Sara duplikat faktury i niech wysyła mailem , nie mam faktur od elik Przychodnia Keros , od ala123 Vita Vet, kiyoshi /Przychodnia Open Vet, ala 123 Gabinet Weterynaryjny Cztery Łapy i sara 2011 Przychodnia Open Vet .

Skan faktury za Sarę wysłałam dzisiaj mailem, jutro wyślę oryginał (zabieg 25.04.2019), FV 1/01/2019 z dnia 27.06.2019 ).  Gabinet Weterynaryjny Cztery Łapy wysłał fakturę elektroniczną na maila ([email protected]) w dn.27.11. 2019, dzisiaj zrobił to jeszcze raz.

Posted

Kolejna sprawa suka zgłoszona przez kiyoshi  ROLKA  w druku zgłoszeniowym koszt zabiegu 350 zł  z 5.11.2019  na fakturze z z tej lecznicy 200 zł  z 5.11.2019  czyżby tego samego dnia były robione dwie suki od dwóch zgłaszających czy jest to pomyłka ?  Próbuję to ogarnąć do czasu aż ktoś przejmie ta Akcję

Posted

Ponadto prosiłam aby lekarze albo pisali na fakturze a można albo pisali specyfikację   usługi weterynaryjne  kastracja suki X  ja mam takie informacje na fakturach a jak jest zbiorcza za kwartał to dostaje specyfikacje za jakie zwierzę i co było robione. Bo to faktur z wpisem usługa weterynaryjna czepiali się podczas kontroli z Urzędu Skarbowego

Posted
34 minuty temu, Psiaszansa napisał:

Kolejna sprawa suka zgłoszona przez kiyoshi  ROLKA  w druku zgłoszeniowym koszt zabiegu 350 zł  z 5.11.2019  na fakturze z z tej lecznicy 200 zł  z 5.11.2019  czyżby tego samego dnia były robione dwie suki od dwóch zgłaszających czy jest to pomyłka ?  Próbuję to ogarnąć do czasu aż ktoś przejmie ta Akcję

Jest to jedna i ta sama suka. Na zgłoszeniach są podane przewidywane kwoty, a na fakturze te faktyczne. W przeważającej większość kwota przewidywana i faktyczna na fakturze są takie same, ale czasem zdarza się, że suma na fakturze niższa, albo wyższa. Jest to wynik nieprzewidzianych okoliczności, jakie mogą zdarzyć się podczas zabiegu.

W zestawieniu zgłoszeń, jakie wysyłam za każdym razem e-mailem podawane są faktyczne kwoty,  takie jak na fakturach.

W poście z dnia 23.11. poz. 20 jest wpisana poprawna kwota 200,00 zł, którą zmieniłam z kwoty 350,00 zł po informacji, jaką kiyoschi udzieliła po otrzymaniu faktury od lekarza. Taki poprawiony wykaz przesłałam na adres e-mail [email protected].