aisaK Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Wiem narazie, że domek dobry, wszystko sprawdzone przez org. Niemiecką: dobermann -nothilfe Czekam na dokładniejsze wiadomości. Rodzina uwielbia przejazdzki rowerowe, dlatego pytała o stan suni -wyrzucenie z auta-potrącenie, czy jest zdrowa? Rodzina ma dwa dni na zastanowienie się-jestem jednak dobrej myśli. Wyjazd jest 8 lipca, z Opola i tam trzeba byłoby ewentualnie Kiarę przewieźć. Oczywiście koszty przygotowania zwraca organizacja. Dajcie znać jak bedzie już na 100%- muszę napisac do Niemiec Quote
katya Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 A ja miałam dzisiaj 2 zapytanka na gg z ale.gratki. Jedna osoba ma 7 letniego synka i musi porozmawiać z mężem, druga osoba ma się odezwać, to zobaczymy. Chociaż generalnie do małych dzieci bym suni nie polecała. Ona póki co nie zdaje sobie sprawy ze swojej siły, nie ma wyczucia. Gdy chce się bawić skacze na mnie z impetem łapami, mam całe podrapane nogi ;) Już 3-ci dzień nie załatwia się wcale w domu, ślicznie pokazuje, że chce wyjść siusiu :multi: Quote
aisaK Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Brawo-Myszko!!! Świetnie się spisujesz...Napewno trafi do dobrego domu! Już wy o to zadbacie! Quote
aisaK Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Domek w Niemczech, przez org. Niemiecką chce ja na 100%. Właśnie dostałam meila od org. ale nie mogę nic napisać dopóki nie bede miała gwarancji, że Kiara będzie przygotowana do wyjazdu na 8 lipca, w Opolu. Jak się zadeklaruję to już na 100% musi tak byc, bo właśnie miałąm juz tak, że mi zadeklarowano a potem pies poszedł do adopcji, do innego odmu. Tragiczne w tym było to, że dom sie zakochał, wziął już miesięczny urlop na poznanie z psem , itd... Napiszcie prosze... Quote
katya Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 aisaK napisał(a):Domek w Niemczech, przez org. Niemiecką chce ja na 100%. Właśnie dostałam meila od org. ale nie mogę nic napisać dopóki nie bede miała gwarancji, że Kiara będzie przygotowana do wyjazdu na 8 lipca, w Opolu. Jak się zadeklaruję to już na 100% musi tak byc, bo właśnie miałąm juz tak, że mi zadeklarowano a potem pies poszedł do adopcji, do innego odmu. Tragiczne w tym było to, że dom sie zakochał, wziął już miesięczny urlop na poznanie z psem , itd... Napiszcie prosze... Mamy chętną w Polsce, bardzo fajną dziewczynę, więc myślę, że do Niemiec nie ma sensu suni wysyłać. Ostatnie słowo należy do Moriii. Quote
Moriaaa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 AisaK...myślę że nie ma sensu niuni aż do Niemiec wysyłać. Sporo telefonów z Polski...a tu łatwiej gdyby okazało się że sunia ma wrócić z nieudanej adopcji np. Choć takiej ewentualności nie biorę pod uwagę ;) W schronisku jest prawie identyczne dobkowate dziecko..tylko z białą krawatką:/ Zaraz prześle zdjęcia. Quote
aisaK Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dajcie mi jeszcze namiary na kogo mam wpisać, w sprawie jakby ktos chciał zapytac, zadzwonić, bo Kiara miała namiary na Dagę, a teraz? Quote
Isiak Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 I co w końcu z sunią? Wiadomo już, do kogo pojedzie? Quote
Isiak Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :multi: :multi: :multi: Liczę na relację :evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Sunia przepiękna, sama mam dobkę i jestem bardzo szczęśliwa, że ją mam, one są takie kochane... Quote
jola od jadzi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 A dobcia już w nowym domku jest...Dziewczyny dzisiaj ją zawiozły, jak wrócą na pewno wszystko opowiedzą... Quote
agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ale piękna sunia, dobrze, że jej się udało. Pilnie potrzebny transport dla mamy i dzieci z zamojskiego schronu na najbliższą niedzielę 8 lipca na trasie Lublin Warszawa!!! Quote
Moriaaa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 &$*%%)*#&@)@)!(@*#)$*%))@_@)!(!)@#_#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy: Quote
nata od jadzi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 z ludźmi to niestety nigdy nic nie wiadomo, choćby nie wiem jak bardzo fajni się wydawali... :( Quote
dzodzo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 czy cos poszlo nie tak??????czy Kiara trafila do nowego domu czy nie???? Quote
Recommended Posts