Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hop!']Ogłosiłam Tujkę na olx - http://olx.pl/oferta/tujka-5-kilogramowy-okruszek-do-kochania-CID103-ID6DuYL.html#5a5f799386. Promuję ją też na fejsie - https://www.facebook.com/pages/Domowy-hotel-dla-psów-w-Łodzi-Psy-do-adopcji/1423136914616058

BARDZO DZIĘKUJĘ!!!:lol: Już był odzew...zobaczymy jak się to rozwinie...

Odbieram też telefony z okolic Łodzi,to dzięki ogłoszeniom Jary.:lol: Póki co informacyjnie.

Posted

[quote name='hop!']To najprawdopodobniej odczyny po kleszczach. Nic strasznego. Tujka miała przegląd ogólny. Wygląda na to, że nic jej nie dolega. :-) Waży 5kg. W przyszłym tygodniu może być zaszczepiona przeciwko wirusówkom. Od dzisiaj jest odrobaczana aniprazolem przez trzy dni (jest wpis w książeczce). Koszt wizyty: 10zł

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11a5d4e50e2a.jpg

Tak,Tujeczka była bardzo zakleszczona.

Posted

Przesłałam na konto Tujeczki 60zł tytułem moich deklaracji.:lol: Poprosiłam też magenkę o nie przekazywanie na moje konto kwoty,która pozostała po Lilce.

Posted

A ja poproszę kochaną skarbniczkę o podesłanie mi na PW danych do wpłat z cegiełkowego bazarku:)
Kiedyś miałam...ale mi wcięlo:(

Posted

jestem skarbnikiem ale miałam awarię internetu a jutro wyjeżdzam do piątku nad morze podam swoje dane proszę wysylać a ja w piątek jak wrócoę to zorbię pełne rozliczenie, przepraszam za takie to pomieszanie
Marzena Butajło
nr 61 2490 0005 0000 4000 1511 4647
w tytule dla Tujka+ nic z dogo

Posted

[quote name='milagros19853201']ale slodki brzdac :-)
zwolnila mi sie jedna deklaracja 5 złotowa z checia przeniose na tujke
poprosilabym o pw z danymi na jakie mialaby isc to jeszcze w tym miesiacu poszla by pierwsza deklaracja[/QUOTE]
Milagros,DZIĘKUJĘ!!!:lol:

Magenka,będzie informować o koncie.

Posted

Romka, pani jeszcze nie zadzwoniła.

Tujka jest przegrzecznym i przemiłym stworzonkiem. Spuszczona ze smyczy zwykle trzyma się blisko mnie. Przychodzi na zawołanie. Lubi pobiegać, pobawić się. Jak to Romka mówi: "kochana" jest. :-) Domek pilnie poszukiwany, bo to typ suczki uczuciowej.

Posted

[quote name='hop!']Romka, pani jeszcze nie zadzwoniła.

Tujka jest przegrzecznym i przemiłym stworzonkiem. Spuszczona ze smyczy zwykle trzyma się blisko mnie. Przychodzi na zawołanie. Lubi pobiegać, pobawić się. Jak to Romka mówi: "kochana" jest. :-) Domek pilnie poszukiwany, bo to typ suczki uczuciowej.[/QUOTE]

Do mnie też nie dzwoniła...ale miałam 2 inne telefony.Jeden z Łodzi a drugi z okolic Poznania.Zapisałam nr telefonów.Ten drugi chyba raczej nie...w tle słyszałam krzyczące dzieci.Jest ich troje,najmłodsze 2 lata.