Rawa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ludzie, ludzie! Takie piękne psy do adopcji i nic!? Quote
grazyna9915 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Łał, ale dostojny gość z tej psiury. Nawet nie wiedziałam. Quote
Rawa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Dziewczyny, dajcie mi choć troszkę waszego talentu :rolleyes: Quote
Arlene Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Pięknie :loveu: Dziewczyny, dajcie mi choć troszkę waszego talentu :rolleyes:Nie damy, bo na pewno masz swój własny, tylko jeszcze go nie odkryłaś :cool3: Z resztą ja nie mam talentu ;) Quote
Rawa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Psiara&Nusia napisał(a): Nie damy, bo na pewno masz swój własny, tylko jeszcze go nie odkryłaś :cool3: Z resztą ja nie mam talentu ;) Tratatata :eviltong: Ola, Ty tak nie masz talentu, jak ja nie mam brata :evil_lol: Quote
Mada:) Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 A ja powiem tak - talent każdy ma, tylko trzeba chceć go przelać na kartkę !! (Ja nie chce i nie mam :eviltong:). Wiki - a Ty mi tutaj nie gadaj głupot, że nie masz talentu bo ja widziałam Twoje dzieła !! :mad: Quote
Arlene Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Widać, dziewczyny, że mamy niskie poczucie własnej wartości artystycznej :lol: Quote
Dawix Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Podnoszę wątek wesołego i zabawnego Felka Quote
grazyna9915 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Felicjanie, Felicjanie to nie możliwe, że nikt się tobą nie interesuje. Quote
Mada:) Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Nie dość, że taki inteligentny ?, nie dość, że taki pieszczoch ?, nie dość, że dumny jak paw ?, nie dość, że wspaniały towarzysz ?, nie dość, że ładnie chodzi na smyczy ?, nie dość, że świetny górski turysta ?, nie dość, że ślicznie zbudowany ?, nie dość, że ma piękną, błyszczącą sierść ?, nie dość, że szuka domu ?, NIE DOŚC, ŻE TO IDEALNY PSIAK TO TOWARZYSTWA, O WSPANIAŁYM CHARAKTERKU ? Proszę Was ! Czy tych zalet mało ? (Mogę pisać i pisać..., ale czy to ma sens ? :shake:) Quote
grazyna9915 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Ja dołożę jeszcze trochę zalet. Charakterny jamniorek pięknie uczy się komend - ale uwaga - wypowiadanych łagodnym głosem. Przed karmieniem na komende NA MIEJSCE idzie grzecznie na posłanie, zna komende NIE WOLNO i wtedy się nie rusza i nic nie rusza, oraz komende WEŹ co znaczy że może wziąść naszykowane w miseczce jedzonko. I CO WY NA TO? Quote
Dawix Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Podnoszę wątek wesołego Felka :modla::modla::modla: Quote
Mada:) Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jednym zdaniem - super, extra, niepowtarzalny okaz czworonoga idealnego do towarzystwa !! Nie chce mi się wierzyć, że nikt takiego nie szuka... :roll: Quote
grazyna9915 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Jamniorek na dzisiejszym spacerze nauczył się samodzielnie zbierać jerzyny z krzaczka. Quote
grazyna9915 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Ten pies jest gotów przerzucić się na wegetarianizm i wcinać runo leśne, a dalej się nikt nim nie interesuje? TO co ona ma jeszcze zrobić? Czego ma się jeszcze nauczyć? Quote
Arlene Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Niemożliwe, po prostu, że taki cud-miód domku wypatruje, a nikt Mu go nie chce dać! Cudowny przyjaciel, świetny towarzysz, piesa do kochania! I jeszcze taki inteligent! Ma się nauczyć turlania, żeby kogoś zauroczyć? Jak długo jeszcze ma czekać? Gdzie jest Felka człowiek? Zgłosić się! Quote
Mada:) Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A jaki z Felcia niesamowity siłacz !! :-o Potrafi dźwigać w swych mocnych szczękach gigantyczne badyle !! Quote
Rawa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Tylko proszę się tak nie pchać! :razz: W kolejce się ustawić- dla każdego starczy! :diabloti: Quote
grazyna9915 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 No to wybieramy, przebieramy w domkach i............ Quote
Arlene Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 I który domek najlepszy, ten Felcia dostanie. Proszę, proszę, można już zgłaszać kandydatury! Quote
Recommended Posts