grazyna9915 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 To może Iza jednak spróbujemy i ja przyjadę, żeby z nim "pogadać"? Quote
Izunia0520 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 grazyna9915 napisał(a):To może Iza jednak spróbujemy i ja przyjadę, żeby z nim "pogadać"? przepraszam ze nie odp. na ten wpis ale ostatnio tu nie zaglądałam... i przepraszam ze zaniedbałam wpisywania wiadomosci na temat Felicjana...^^ no to teraz nadrobie zaległosci...^^ Bylismy z Felciem 3 razy w lesie...xD Tabletki na serduszko łyka codziennie...^^ kryjemy tableteczki tak ze nawet ich nie czuje...xP | pare razy dziennie (chyba ze Felek nie ma ochoty) Felus zaprasza nas do zabawy...xD polega to na tym ze piesio sie wywraca ociera o np. posciel i domaga sie głasków...xP a jak juz jest zmęczony to kładzie sie i odpoczywa...^^ i w tym samym dniu co Piesio do nas przyjechał nakupywalismy mu duzo takich smakołyczków w zoologicznym...napoczątku chyba nie bardzo wiedział co to jest ale z czasem zaczął zjadac to na co miał ochotke...;) no mysle ze narazie tyle informacji starczy...^^ za niedługo tez cos napisze...^^ i jeeszcze raz przepraszam Pani Grazynko...bo przeciez mówiłam ze bede pisała od czasu do czasu cos o Felicjanie a zaniedbałam to...:sad: ( jezeli chcielibyście jeszcze cos wiedziec to pytajcie...^^) Quote
grazyna9915 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Izunia my wszystko wybaczamy, tym bardziej, że ja zamęczam Cię telefonami. Dzisiaj mam migrenę więc może uda Ci się beze mnie obyć ale nie obiecuję. Przekaż mojemu (przepraszam już Twojemu) Felusiowi, żeby był grzeczny i się nie bał zostawać sam w domu, to przecież nic strasznego. Mój 15-o letni syn uwielbia być bez nadzoru. Izunia a jak tam sąsiadka co ma małe dziecko, czy Felci swym donośnym głosem bardzo jej przeszkadza? Bardzo mnie też ucieszyło, że Felcio lubi się bawić i upomina się o pieszczoty, to znaczy, że dobrze się u Was czuje. SUPER!!! Quote
Izunia0520 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 na razie nie udało mi sie ich złapac w domu... ale jeszcze później spróbuje ich odwioedzic...^^ jak tylko czegos sie dowiem od razu napisze...^^ a z tymi pieszczotami to tak dziwnie wyszło...xP to jest tak ze jezeli on sie nie upomina to tez go głaszczemy oczywiscie...xD bo z tego co napisałam to można by było wywnioskowac ze on musi sie domagac bo my go np. olewamy (a tak oczywiscie nie jest) ...;] ^^ chyba wszyscy wiedzą o co mi chodzi, prawda...?xD :cool3: Quote
kaja555 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Izunia - wiedzą wiedzą;) A niektózy nawet widzieli jaki był wygłaskany przez Ciebie. A jak postepy Felcia w nieszczekaniu? To musi być przejściowe skoro wcześniej nie szczekał sam w domu. Widać że jeszcze ma cykora jak jest sam (a kto by pomyślał - wygląda na takiego Twardziela;) ) Quote
Izunia0520 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Felek dostal 2 dawke antybiotyku...^^ i jest juz zdrowy...xP lubi sobie przekąsic różne smakołyki dla psów..xP Lekarstwa tez bardzo ładnie połyka...^^ no i juz od długiego czasu nie lize łapy...^^ chodzi na długie wieczorne spacerki z kumplem...;] najczesciej spi ale czesto sie bawimy...;) czasami rozmawia z moją mamą...:cool3: Quote
Mada:) Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jeee... rozmowny Feluś! :loveu: Iza, a powiedz: jak Feluś dogaduje się ze swoim nowym kumplem? :cool3: Quote
grazyna9915 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Izunia0520 napisał(a):Felek czasami rozmawia z moją mamą...:cool3: A nie mówiłam, że to fajny kumpel! Do gadki również. Izunia wygłaskaj ode mnie FELUSIA. Quote
Izunia0520 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 taak Felcio to super kumpel...^^ a co do spacerów z kolega...xP nie kochają sie, ale tolerują...:cool3: no i oczywiscie Felicjan rządzi prawie wszystkimi psami na placu...^^ Quote
Rawa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Bo to alfa :p Jak był u mnie na 2 dni to pamiętam jaka była "zabawa" z dwoma psami, bo moja Diana też alfa. Czy ten kumpel Felusia nie nazywa sie przypadkiem Kuba? :eviltong: Quote
grazyna9915 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Dla FELUSIA, jego rodzinki i wszystkich dogomaniaków: Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej, świąt w szczęście owocnych, życzy zajączek wielkanocny Felusiu kochany bądź grzeczny i dogaduj się z psiakami. Quote
Izunia0520 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Chciałabym oddac smycz, szelki itp. od Felicjana... xD i mam to zanieśc czy moze chce Pani odwiedzic Felka...?^^ Quote
grazyna9915 Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Izunia0520']Chciałabym oddac smycz, szelki itp. od Felicjana... xD i mam to zanieśc czy moze chce Pani odwiedzic Felka...?^^[/quote] Izan nie powtarzaj tego dwa razy, bo ja przynajmniej co drugi dzień suszę głowę (m.in. Madzie), że chciałbym zobaczyć Felcia. Ale oni wszyscy na mnie krzyczą, że to za wcześnie, a ja myślę, że może już mogę? W piątek organizujemy u mnie w domu spotkanie dogomaniaków i serdecznie Ciebie i Olę zapraszam, a jeżeli do tego przyjdziesz z Felciem to przecież ja Ciebie nie wyrzucę?:evil_lol: Quote
Rawa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Cicho... Mada się nie zna :eviltong: Ja chcę Felcia! :loveu: Quote
grazyna9915 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Dianeczka napisał(a):Cicho... Mada się nie zna :eviltong: Ja chcę Felcia! :loveu: Mam poparcie, mam poparcie!!! :multi: Mam nadzieję, że Mada ma dużu wątków do przeczytania i nie zdąrzy tu zajrzeć. Quote
Mada:) Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [CENTER]EĘ...!! :mad: Co to ma znaczyć? Wy, przeciwko mnie? Ja się nie znam? JA? A kto miał wczoraj najwięcej punktów w teście o znajomości psiego języka? :eviltong: NO KTO? Ja Wam pokażę! :mad::mad: Mnie tutaj obgadywać i liczyć na to, że nie zerknę na wątek mojego Felicjana... Eh... Marzenia ściętej głowy! :angryy: :eviltong::eviltong::eviltong:[/CENTER] Quote
Rawa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Phi! To nie punkty się liczą... :p Pokazać to nam możesz najwyżej język, a ja też tak potrafię, o :eviltong: Quote
Izunia0520 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 z chęcią przyjdziemy --->Feluś, ja i Ola..^^ Felicjan nie moze się juz doczekać...^^ a o której to to spotkanie jest godzinie...? ^^ ||dodałam pare fotek Felutka na fotosika.pl ------>>> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/79aa99ca7bf5aba9.html ^^ ----> to jest link do zdjątek...^^ :cool3: Quote
Izunia0520 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 niom...^^ ma ubranko.. :cool3: musi do końca tygodnia w nim chodzić bo niestety tydzień temu miał chore korzonki...:( ale zaraz jak dostał jakieś lekarstwo to mu się polepszyło...^^ ;):cool3: no i odrazu był jak zwykle pełnym życia pieskiem...xP Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Biedny Felicjan... Ale całe szczęście, że już jest lepiej ;) Już się nie mogę doczekać kiedy go zobaczę! Quote
grazyna9915 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Izunia0520 napisał(a):niom...^^ ma ubranko.. :cool3: musi do końca tygodnia w nim chodzić bo niestety tydzień temu miał chore korzonki...:( ale zaraz jak dostał jakieś lekarstwo to mu się polepszyło...^^ ;):cool3: no i odrazu był jak zwykle pełnym życia pieskiem...xP Iza to macie ładne przejścia z Felusie. Dziękuję serdecznie za opiekę, chociaż myślę, że Felcio nie był rad gdy szedł do weterynarza? W ubranku wygląda cudnie. Quote
Izunia0520 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 no tak...szczęśliwy to nie był jak jechał do weterynarza..^^ ale pani wet. jest bardzo miła i w ogóle, wiec nie było tak strasznie...^^ :cool3: a ja juz pytałam wcześniej ale spytam jeszcz raz...xP o której mam w piątek przywieźć szelki itp. ? czy Pani wpadnie odwiedzic Felutka i przy okazji odbierze akcesoria od Felicjna...? a moze w inny dzień przywieźć...? ^^;) Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Izunia0520 napisał(a):no tak...szczęśliwy to nie był jak jechał do weterynarza..^^ ale pani wet. jest bardzo miła i w ogóle, wiec nie było tak strasznie...^^ :cool3: a ja juz pytałam wcześniej ale spytam jeszcz raz...xP o której mam w piątek przywieźć szelki itp. ? czy Pani wpadnie do Felutka...? a moze w inny dzień przywieźć...? ^^;) Iza, gdzie chodzicie do weta? ;) Quote
Izunia0520 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a na Paprocany...^^ tam gdzie doradziła nam Pani Grażynka...xP Quote
Recommended Posts