Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja się odezwę z rozliczeniem :)

U Daktylka wszystko ok, ale z ogłoszeń cisza :(

Stan konta na 24 maja wynosił +336,50 zł

Wpłaty:

+60 zł monikapf

+30 zł Lucyna

+100 zł Elisabeta

Razem: +526,50 zł

Koszty:

-300 zł hotelowanie

-6 zł Fiprex

Razem: -306 zł

+526,50 zł - 306 zł = +220,50 zł

Stan konta na 23 czerwiec wynosi +220,50 zł.

Posted

Nie zapomniałam o Daktylku tylko walczyłam o zaprzestanie festiwalu w Chinach gdzie jedzą psy. 10 tysięcy psów zostało zamordowanych i zjedzonych. Robiłyśmy protest pod ambasada Chińska i petycje na internecie. Może coś sie zmieni za rok bo to co roku 21 czerwca oni tak świętują pierwszy dzień lata :( :( :(

Posted

monikapf wczoraj odwiedziła Daktylka :) i przywiozła 16,5 kg karmy, to będzie dla Daktylka na ok. 1,5 miesiąca zniżki w hotelowaniu (zamiast 10zł będzie 8,50 zł).

Posted

Monikapf, bardzo dziękujemy. :)

Ciekawe jak Ci się Daktylek spodobał na żywo... ;)

Daktylek jest mega fajnym pieskiem, bardzo kochanym. Jest bardzo żywiołowy i energiczny. Niesamowicie lgnie do ludzi i domaga się pieszczot więc sądzę ze czas najwyższy aby znalazł się jego domek.

• Upvote 1
Posted

Zapomniałam napisać że 29 06 poszła moja stała za czerwiec i lipiec 120zl. Pozdrawiam Daktylka  i wszystkie kobietki które psiakowi pomagają.

Posted

Daktylek jest mega fajnym pieskiem, bardzo kochanym. Jest bardzo żywiołowy i energiczny. Niesamowicie lgnie do ludzi i domaga się pieszczot więc sądzę ze czas najwyższy aby znalazł się jego domek.

Domku, przybywaj do Daktylka. :)

Posted

no właśnie i takie psiaki nie mogą znaleźć domku, to jest przerażające:(