Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostalam maila z pytaniem o Daktyla.

Na OLX.

Poprosiłam o kontakt telefoniczny z Toba Murko.

Pan pyta, czy Daktyl zostaje sam w domu, bo i On i żona pracują.

Posted

No i pojechała Gabi do DS :) Dziś o 4.00 :) wizyta pa w tym DSie wypadła fantastycznie. Doczekała się sunia :)

Wspaniale, że Gabi znalazła fantastyczny DS :klacz:  :klacz:  :klacz:  :klacz:

Oby Daktylek był  następny.

Mój bazarek już zakończony, ale jeszcze czekam na potwierdzenie otrzymania przesyłek.

Posted

Do mnie nikt nie dzwonił; u nas Daktyl zostaje sam... ale w boksie, gdzie są inne psy. Także trudno mi powiedzieć czy coś nie zmaluje przez kilka godzin samotności w domu. Dewastatorem nie jest, ale ma duże pokłady energii, notorycznie wyciąga kocyki z budek, lubi szczekać.

Posted

Widzisz Daktylku,cioteczki nie dadza ci zginac.

dziekuje bardzo :jumpie:

Ola i Ewelina zrobia mi ogloszenia dla Daktylka na Wroclaw,chyba tam beda wieksze szanse na adopcje,tylko ta podroz.....

Bazarek to przede wszystkim zasługa Jaszy, która podarowała fanty, AgusiP, która zrobiła fotki i kupujących, którzy dopisali.

Oby telefony w sprawie Daktylka się rozdzwoniły!!!

Posted

Niepokoi mnie coś u Daktyla; mianowcie on ma guzka koło pachwiny, na tym zdjęciu poniżej to widać (taka jasna plamka koło siusiaka):

3bc43f08ad5d8fc7gen.jpg

Na początku myślałam, że to brodawka i się tym nie przejmowałam. A teraz guzek trochę urósł chyba... I ma taki dziwny kształt, stożkowaty, jakby coś się w nim zbierało (wygląd trochę jak wymamlany przez szczeniaki sutek u suki). Rozmawiałam dziś o tym z wetem i on powiedział, że wszelkie takie zmiany najlepiej usuwać od razu. 

Guzek nie jest duży (średnica paznokcia, wysokość ok.1,5-2 cm), ale wyraźny i widoczny. Na pewno każdy zainteresowany adopcją będzie miał objekcje adoptować psa z czymś takim. No bo nie wiadomo czy to np. (tfu, tfu) nie coś złośliwego. Także chyba nie ma wyjścia... dajcie znać co o tym myślicie.