Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabi i Jaszko, bardzo Wam dziękujemy za bazarek dla Daktylka.  :iloveyou:

Dora ma kłopoty z pisaniem na nowej Dogomanii, ale wszystko czyta i na pewno będzie Wam bardzo wdzięczna.  :buzi:

Bardzo dziekuje :wub: :Rose:

kazda zlotowka dla Daktylka bardzo wazna,bo nie ma chlopak nic,zadnych deklaracji

ostatnio dostal tez wsparcie od Elisabety,za co jestem jej bardzo wdzieczna :fadein:

tylko gdzie ten domek?????

Przepraszam za swoja skleroze,ale czy on ma ogloszenia,ja mu kilka zrobilam

cos chyba sobie przypominam,ze Jaszka go oglaszala......ale moz cos pomylilam

taki sliczny,taki wesoly i nikt nie dzwoni :no-no-no:

Posted

Niedlugo Lucynka dostanie wszystkie pieniazki z bazarku to tez bedzie wiecej na Hotelikowanie Daktylka :)

Jestem Ingrid, dzisiaj przesłałam na konto Dorki 68 zł dla Daktylka z bazarku zorganizowanego z fancików Ingrid ... :kiss_2:

Posted

Lucynko, Daktylek jest na pewno bardzo wdzięczny Tobie i Ingrid. :)

Tylko że jego konto to konto Murki... :( On przebywa w Murki hoteliku. Jak Sonia kiedyś...

To nawet Murka kiedyś podawała numer dla bazarku Jaszy, ale nie szukam, bo pieniądze już poleciały...

Dora, przelejesz Daktylkowi?... :)

Posted

Tylko nie mam numeru konta Murki.

Dzisiaj zadzwonila pani z Wroclawia,/tam tez oglaszalam/ ale to nie dom dla Daktylka.

Bardzo male mieszkanko,pani czesto nie ma w domu,ma duze papugi...

no nic.wazne,ze w koncu cos ruszylo....moze jeszcze ktos zadzwoni...

Daktylek sie podoba....tylko to nie te domy......

Posted

Gabi...dzieki:)  a wiesz,ze Twoja imienniczka u Murki,taka kochana,malutka sunia,zabrana ze Szczebrzeszyna,sponsorowana przez Bianke0.

Nie rozumiem dlaczego ona jeszcze nie ma domu.Sunia nieduza,wysterlizowana,kochajaca wszystkich.

Chyba sie  w koncu zalamie.Ja ja karmilam jak byla na uicy w Szczebrzeszynie,wiem jaka to dobrotka.

Murka,jesli tu zajrzysz to prosze wyslij mi jej zdjecia na maila   [email protected]

zrobie jej ogloszenia,pewnie ogloszenia ma,ale zrobie na inne miasta,jak dlugo mozna czekac na dom?

Wprawdzie staruszek Jantarek czekal 4 lata,ale  Gabi chyba juz do tego sie zbliza.

Posted

No i po bazarku... ;) Kolejnym bazarku, Gabuni. :)

Gabi, jesteś niesamowita z bazarkami na Dogo. Nawet nowe Dogo Ci nie straszne. ;)

Jak Ty to robisz?  :wub:

Dziękuję  za miłe słowa.

Jestem na dogo prawie 4 lata, a bazarki robię chyba od trzech miesięcy, wstyd....

Największe podziękowania należą się kupującym!!!

Nowe dogo jest wg. mnie lepsze od starego, ale jeszcze wielu rzeczy nie wiem.

Gabi...dzieki:)  a wiesz,ze Twoja imienniczka u Murki,taka kochana,malutka sunia,zabrana ze Szczebrzeszyna,sponsorowana przez Bianke0.

Nie rozumiem dlaczego ona jeszcze nie ma domu.Sunia nieduza,wysterlizowana,kochajaca wszystkich.

Chyba sie  w koncu zalamie.Ja ja karmilam jak byla na uicy w Szczebrzeszynie,wiem jaka to dobrotka.

Murka,jesli tu zajrzysz to prosze wyslij mi jej zdjecia na maila   [email protected]

zrobie jej ogloszenia,pewnie ogloszenia ma,ale zrobie na inne miasta,jak dlugo mozna czekac na dom?

Wprawdzie staruszek Jantarek czekal 4 lata,ale  Gabi chyba juz do tego sie zbliza.

Tak, wiem o Gabi, chyba nawet tu na wątku na moją prośbę Murka wstawiła fotkę i link, ale ciągle brak czasu na śledzenie wszystkich wątków.

Czy ogłaszacie Gabunię na Kraków, czy to za daleko?

Pytam, bo Salibinka ogłasza psiaki w Gazecie Krakowskiej, czy Dzienniku Polskim zawsze mi się myli. Mogłabym ją poprosić o ogłoszenie dla Gabuni.

Posted

Gabi jedzie do domku prawdopodobnie, będzie miała do towarzystwa dwa kotki ze schroniska (test na koty zdała na celująco). Czekam na info, bo bianka0 jest w kontakcie z tym domkiem, ma być wizyta jeszcze i potem organizacja transportu (aż do Poznania).

A ja zapóźniłam się z rozliczeniem Daktyla...

Stan konta na 27 sierpień wynosił +202,65 zł

Wpłaty:

+100 zł Elisabeta

Razem: +302,65 zł

Koszty:

-360 zł hotelowanie

-7,50 zł odrobaczenie

Razem: -367,50 zł

+302,65 zł - 367,50 zł = -64,85 zł

Stan konta na 26 wrzesień wynosi -64,85 zł.

Posted

No i pojechała Gabi do DS :) Dziś o 4.00 :) wizyta pa w tym DSie wypadła fantastycznie. Doczekała się sunia :)

No i pojechala kochana sunia,dzwonila Bianka i tak razem cieszylysmy sie.

Bardzo jej dziekuje za to ,ze przez tyle czasu oplacala hotelik,szukala domu dla Gabi :iloveyou: wielkie dzieki:):)

Posted

Gabi pod opieką Bianki? Czy ja nie wiozlam suni do Warszawy? Zmienila pozniej hotelik? O matko, kiedy to bylo... Ogromnie sie ciesze, ze ma swój dom.

Juz sprawdzilam - 8 kwietnia 2013. Poltora roku czekała na dom w hotelikach, ale wazne, ze ma :)