Elisabeta Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Daktylku :) jakiś Ty śliczny :) Tylko gdzie jest Domek dla Ślicznego?... :( Quote
DORA1020 Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Gabi i Jaszko, bardzo Wam dziękujemy za bazarek dla Daktylka. :iloveyou: Dora ma kłopoty z pisaniem na nowej Dogomanii, ale wszystko czyta i na pewno będzie Wam bardzo wdzięczna. :buzi: Bardzo dziekuje :wub: :Rose: kazda zlotowka dla Daktylka bardzo wazna,bo nie ma chlopak nic,zadnych deklaracji ostatnio dostal tez wsparcie od Elisabety,za co jestem jej bardzo wdzieczna :fadein: tylko gdzie ten domek????? Przepraszam za swoja skleroze,ale czy on ma ogloszenia,ja mu kilka zrobilam cos chyba sobie przypominam,ze Jaszka go oglaszala......ale moz cos pomylilam taki sliczny,taki wesoly i nikt nie dzwoni :no-no-no: Quote
Jasza Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Ogłoszeń kilka ma, odnawiam jak tylko "spadają". Ale wiadomo - im więcej tym lepiej. Quote
Ingrid44 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Niedlugo Lucynka dostanie wszystkie pieniazki z bazarku to tez bedzie wiecej na Hotelikowanie Daktylka :) Quote
Lucyna Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Niedlugo Lucynka dostanie wszystkie pieniazki z bazarku to tez bedzie wiecej na Hotelikowanie Daktylka :) Jestem Ingrid, dzisiaj przesłałam na konto Dorki 68 zł dla Daktylka z bazarku zorganizowanego z fancików Ingrid ... :kiss_2: Quote
Elisabeta Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Lucynko, Daktylek jest na pewno bardzo wdzięczny Tobie i Ingrid. :) Tylko że jego konto to konto Murki... :( On przebywa w Murki hoteliku. Jak Sonia kiedyś... To nawet Murka kiedyś podawała numer dla bazarku Jaszy, ale nie szukam, bo pieniądze już poleciały... Dora, przelejesz Daktylkowi?... :) Quote
DORA1020 Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Tylko nie mam numeru konta Murki. Dzisiaj zadzwonila pani z Wroclawia,/tam tez oglaszalam/ ale to nie dom dla Daktylka. Bardzo male mieszkanko,pani czesto nie ma w domu,ma duze papugi... no nic.wazne,ze w koncu cos ruszylo....moze jeszcze ktos zadzwoni... Daktylek sie podoba....tylko to nie te domy...... Quote
Elisabeta Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Dora, Daktylek się nie może nie podobać, bo jest piękny i kochany. :) W końcu zadzwoni jego Domek... :) A konto podała nam tu Murka. Znalazłam... Strona 4, post nr 66. ;) Quote
Gabi79 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Zaglądam do Daktylka i przypominam o bazarku dla niego z fantami od Jaszy, zapraszam spóźnialskich, jutro koniec http://www.dogomania.com/forum/topic/142970-ciuszki-i-kilka-bibelot%C3%B3w-dla-daktylka-do-3009g2100/ Quote
Elisabeta Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 No i po bazarku... ;) Kolejnym bazarku Gabuni. :) Gabi, jesteś niesamowita z bazarkami na Dogo. Nawet nowe Dogo Ci nie straszne. ;) Jak Ty to robisz? :wub: Quote
DORA1020 Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Gabi...dzieki:) a wiesz,ze Twoja imienniczka u Murki,taka kochana,malutka sunia,zabrana ze Szczebrzeszyna,sponsorowana przez Bianke0. Nie rozumiem dlaczego ona jeszcze nie ma domu.Sunia nieduza,wysterlizowana,kochajaca wszystkich. Chyba sie w koncu zalamie.Ja ja karmilam jak byla na uicy w Szczebrzeszynie,wiem jaka to dobrotka. Murka,jesli tu zajrzysz to prosze wyslij mi jej zdjecia na maila [email protected] zrobie jej ogloszenia,pewnie ogloszenia ma,ale zrobie na inne miasta,jak dlugo mozna czekac na dom? Wprawdzie staruszek Jantarek czekal 4 lata,ale Gabi chyba juz do tego sie zbliza. Quote
Gabi79 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 No i po bazarku... ;) Kolejnym bazarku, Gabuni. :) Gabi, jesteś niesamowita z bazarkami na Dogo. Nawet nowe Dogo Ci nie straszne. ;) Jak Ty to robisz? :wub: Dziękuję za miłe słowa. Jestem na dogo prawie 4 lata, a bazarki robię chyba od trzech miesięcy, wstyd.... Największe podziękowania należą się kupującym!!! Nowe dogo jest wg. mnie lepsze od starego, ale jeszcze wielu rzeczy nie wiem. Gabi...dzieki:) a wiesz,ze Twoja imienniczka u Murki,taka kochana,malutka sunia,zabrana ze Szczebrzeszyna,sponsorowana przez Bianke0. Nie rozumiem dlaczego ona jeszcze nie ma domu.Sunia nieduza,wysterlizowana,kochajaca wszystkich. Chyba sie w koncu zalamie.Ja ja karmilam jak byla na uicy w Szczebrzeszynie,wiem jaka to dobrotka. Murka,jesli tu zajrzysz to prosze wyslij mi jej zdjecia na maila [email protected] zrobie jej ogloszenia,pewnie ogloszenia ma,ale zrobie na inne miasta,jak dlugo mozna czekac na dom? Wprawdzie staruszek Jantarek czekal 4 lata,ale Gabi chyba juz do tego sie zbliza. Tak, wiem o Gabi, chyba nawet tu na wątku na moją prośbę Murka wstawiła fotkę i link, ale ciągle brak czasu na śledzenie wszystkich wątków. Czy ogłaszacie Gabunię na Kraków, czy to za daleko? Pytam, bo Salibinka ogłasza psiaki w Gazecie Krakowskiej, czy Dzienniku Polskim zawsze mi się myli. Mogłabym ją poprosić o ogłoszenie dla Gabuni. Quote
Murka Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Gabi jedzie do domku prawdopodobnie, będzie miała do towarzystwa dwa kotki ze schroniska (test na koty zdała na celująco). Czekam na info, bo bianka0 jest w kontakcie z tym domkiem, ma być wizyta jeszcze i potem organizacja transportu (aż do Poznania). A ja zapóźniłam się z rozliczeniem Daktyla... Stan konta na 27 sierpień wynosił +202,65 zł Wpłaty: +100 zł Elisabeta Razem: +302,65 zł Koszty: -360 zł hotelowanie -7,50 zł odrobaczenie Razem: -367,50 zł +302,65 zł - 367,50 zł = -64,85 zł Stan konta na 26 wrzesień wynosi -64,85 zł. Quote
DORA1020 Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Ja rowniez,a tak sie martwie,ze ona tak dlugo czeka na dom. Quote
Murka Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 No i pojechała Gabi do DS :) Dziś o 4.00 :) wizyta pa w tym DSie wypadła fantastycznie. Doczekała się sunia :) Quote
Elisabeta Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Wszystkiego dobrego, Gabi. :) Może teraz przyjdzie kolej na Domek dla Daktylka... :) Quote
Ingrid44 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Zgadzam sie z Elizabeta, kolej na Daktylka :) Quote
DORA1020 Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 No i pojechała Gabi do DS :) Dziś o 4.00 :) wizyta pa w tym DSie wypadła fantastycznie. Doczekała się sunia :) No i pojechala kochana sunia,dzwonila Bianka i tak razem cieszylysmy sie. Bardzo jej dziekuje za to ,ze przez tyle czasu oplacala hotelik,szukala domu dla Gabi :iloveyou: wielkie dzieki:):) Quote
ludka Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Gabi pod opieką Bianki? Czy ja nie wiozlam suni do Warszawy? Zmienila pozniej hotelik? O matko, kiedy to bylo... Ogromnie sie ciesze, ze ma swój dom. Juz sprawdzilam - 8 kwietnia 2013. Poltora roku czekała na dom w hotelikach, ale wazne, ze ma :) Quote
Recommended Posts