Ayame Nishijima Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Zaglądam do chłopaka. Też słyszałam, ze czarnych psów nie biorą, a nasza czarna w 100% Moira trafiła właśnie do domu. Oby i Daktylowi się poszczęściło. 1 Quote
Elisabeta Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Zaglądam do chłopaka. Też słyszałam, ze czarnych psów nie biorą, a nasza czarna w 100% Moira trafiła właśnie do domu. Oby i Daktylowi się poszczęściło. Oby, Ayame. :D Skoro czarna Moira znalazła Dom, to i czarny Daktyl znajdzie. ;) Quote
Murka Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Z moich obserwacji wynika, że niestety z czarnymi psami jak z czarnymi kotami - jest nimi mniejsze zainteresowanie, bo są bardzo popularne i nie wyróżniają się z "tłumu". Ale i takie znajdują dom, więc trzeba być dobrej myśli. Rozliczenie: Stan konta na 23 luty wynosił -95 zł Wpłaty: +60 zł monikapf +30 zł Lucyna +100 zł Elisabeta +60 zł monikapf Razem: +155 zł Koszty: -300 zł hotelowanie -6 zł Fiprex Razem: -306 zł +155 zł - 306 zł = -151 zł Stan konta na 25 marzec wynosi -151 zł. Quote
Lucyna Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Trzeba będzie jakiś bazzarro dla Daktylka machnąć ... po świętach :cool1: Quote
Guest TyŚka Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Nie rozumiem... dla mnie pies może być każdego koloru byleby był czarny ;). Tak samo koty ;). W ogóle czarne zwierzęta są najlepsze: pasuje im każdy kolor obroży, szelek, pasują do każdego koloru umeblowania i naszych ubrań, nie widać tak mocno brudu, nie zmieniają barwy sierści pod wpływem karotenu (gdzie np. białym się to zdarza), nie widać żółtych zacieków pod oczami i w ogóle. Wg mnie nie mają wad ;). 2 Quote
Elisabeta Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Trzeba będzie jakiś bazzarro dla Daktylka machnąć ... po świętach :cool1: Lucynko, byłoby pięknie. :) Bardzo lubię Twoje bazarki. :) ;) Jak w kwietniu będę wpłacac deklarację dla Daktylka na maj, to dorzucę bonus. Tak żeby w nowym rozliczeniu już ciut lepiej było. Daktylosowi brakuje stałych deklaracji i cudów nie będzie... :( Quote
Ingrid44 Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Ja tez mam tyle fantow na bazrek dla Daktylka a nie mam czasu nawet obfocic :( Quote
Elisabeta Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Ja tez mam tyle fantow na bazrek dla Daktylka a nie mam czasu nawet obfocic :( Zrobiłam skrót myślowy, bo każdy wie, że bazarki Lucyny to bazarki Lucyny i Ingrid. :) Ingrid, trzymam kciuki, żebyś znalazła czas na obfocenie. ;) Quote
Lucyna Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 zrobimy, zrobimy ... póki co może być bez fantów Ingrid, wygrzebię ze swojej szafy :cool1: a na fanciki Ingrid czekam .. . z ciekawością, też lubię robić bazarki z fantami Ingrid. Po świętach robię remanent :rolleyes: Quote
Ingrid44 Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Muszę sie wreszcie zebrać i lepiej zorganizować. Quote
Murka Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Chwilowo tak. Jak się nam rozluźni w boksach to wróci do boksu. Quote
Murka Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Czasami tak jest, że pies wraca z adopcji albo jest inny nagły przypadek, że musimy psa przyjąć i wówczas przenosimy jakiegoś psa z boksu do domu, żeby zrobić miejsce. Daktylek na początku był w psim pokoju w dużym kennelu (pisałam o tym wcześniej), bo nie mógł być luzem z resztą stada. A miejsce łazienkowe jest u nas niemal stale zajęte przez psy, które np. uczą sie zachować czystość lub z jakichś względów nie mogą być w psim pokoju lub kuchni (Daktyl szuka byle okazji, żeby pogonić kotki i przy misce lubi robić awantury psim staruszkom). W domu Daktylek zachowuje się całkiem dobrze, ale zdarza mu się coś zmemłać (ma już na koncie parę rzeczy, m.in. zabawki Hani) i trzeba się bardzo pilnować, żeby nic wartościowego nie było w zasięgu jego pyska. Musimy też barykadować wannę, bo nagminnie ją zwiedza zostawiając na całej jej powierzchni autografy z łapek i sierści ;) Biorąc pod uwagę inne zwierzaki w domu jest to trochę uciążliwe, dlatego bierzemy pod uwagę powrót Daktylka do boksów. Quote
Elisabeta Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Zabawki Hani?... :( To już nieładnie, Daktylos. :angry: Quote
Elisabeta Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 WSZYSTKIM ŻYCZĘ DOBRYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH! Quote
Elisabeta Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Dziękujemy, Ayame. :) A ja jeszcze obrazek dodałam, bo wczoraj wieczorem nic nie mogłam wkleic. ;) Quote
jotpeg Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Dobrych, spokojnych Świąt ludziom życzę, a Daktylkowi - dobrego domu wkrótce! :) Quote
Gabi79 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 [url=http://up.programosy.pl/foto/551e7d2dad622_p.jpg][/url] Quote
Guest TyŚka Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Ciekawe jak tam Daktylos po świętach :) Quote
Murka Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Trochę mu sadełka przybyło, bo od cioci jess psiaki dostały wielkie pudło gryzaczków i smaczków :) Parę fotek z dzisiaj: Quote
Recommended Posts