KWL Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Jest domek(niesprawdzony) w Knurowie dla Onka. Namiary ma Przyjaciel Koni, poda na pw jeśli was interesuje. Quote
supergoga Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Bardzo nas interesuje, zwłaszcza Misia - bo wypatruje tego domu cały czas. Jutro będe pisac do Przyjaciel Koni. Może... Quote
przyjaciel_koni Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Supergoga - Misio pisać nie umie... I nie napisał do mnie. Poproszę o Twój nr tel. na PW. Wytłumaczę wymagania i przekażę Ci moje wnioski z rozmowy z Tym Panem. Uprzedzam, że jest to dom, który wg mnie wymaga sprawdzenia przed i po ! Niestety martwię się, że trochę to późno. Nie mamy gwarancji, że facet nie zrezygnował. To rodzaj człowieka, któremu się spieszy. Ale spróbujemy. Misio jest podobny trochę do Antka... Na 100% jest mądrym psem. Moje zdanie jest takie, że te czarne podpalane ON zdecydowanie są bardziej pojętne. Quote
KWL Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Rasizm ;) normalnie rasizm ;) A szare to głuptaki tak ? Quote
supergoga Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Niestety nic. Misio zupełnie nie nadaje się na typowego psa do pilnowania. To pies, który potrzebuje kontaktu z człowiekiem, chętnie będzie się szkolił, wędrował na wycieczki. Zrobi dla swego ludzia sporo, ale pilnować terenu - nie będzie. Nie ten charakter niestety. Szukamy nadal.:-( Quote
beka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Biedny Miosio.... Ale nie traćmy nadzieji blisko 40 mln Polaków, chyba znajdzie sie jeden który pokocha Miśka.. Quote
supergoga Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Wczoraj odwiedzilismy psiaki, w tym Misio został wygłaskany przez moją córkę. Musimy koniecznie pojechać żeby go wyszczotkować. Gubi futerko i konieczna będzie dla Misia akcja skubania i szczotkowania. Quote
supergoga Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Misiek juz tak długo w schronisku i tak długo na dogo, że popada w zapomnienie. Została przy nim tylko wątła gromadka fanów. Przypomnimy Misia. Proszę Państwa, oto Miś... Czy jest gdzieś dom dla niego. Czy zestarzeje się w schroniskowej klatce, a wtedy jego szanse jeszcze bardziej zmaleją. Mądry, wspaniała psychika. Miś szuka domu. Quote
supergoga Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Misiu, skarbie - jestes rewelacyjny. Ostatnio wszystkie psiaki stały przy klatkach nadzierając się - bo przyszli goście (czytaj - my) - a Misio przyszedł się przywitac po czym spokojnie poszedł jeść obiad. Co się bęzie nadzierał bez powodu. Super pies z niego. Quote
Rene@Rabik Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wrzuciłam Misia na : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10589386#post10589386 Quote
agamika Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 a mogę prosić o Misiowe zdjęcia w pełnym rozmiarze na pocztę ? :oops: (gryzniakaga<małpiszon>wp.pl :diabloti: ) Quote
supergoga Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Sorry nie mogę wysłać, pokazuje że nie ma takiego adresu. Co mam zrobić? Quote
supergoga Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Agamika, wysłałam, znalazłam Twój adres meilowy w profilu. Quote
Recommended Posts