beka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Nigdy nie zaglądałm do jego wątku, dziś weszłam przez Twój banerek Gosiu. Pies naprawdę piękny. Nie rozumiem dlaczego tak długo czeka... Quote
supergoga Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Dzięki że weszłas odwiedzić Misia.Miś jest piękny, wspaniały psychicznie, młody. Na dogo jednak się chyba opatrzył i już nie jest atrakcją. Nie jest kaleki, zagrożony śmiercią. Zdrowy młody pies - bezdomny. Za pare lat może stanie się atrakcyjny - jak będzie odchodził samotny w schroniskowej klatce. Takie są realia,okrutne ale są. Nie wiem już co robić. Quote
supergoga Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Dzięki Beka że z nami jesteś. Bo zostaliśmy sami. I Misiek - to jest pies, który powinien juz dawno być w domu. Zasługuje na to. Mądry i młody. I nic...:shake: Quote
agamika Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :oops: mam pytanie, supergoga czy dałabyś rade przesłać mi na meila niezmniejszone foty te z posty 319 ? inne w sumie tez mogą być. Moze plakaty dla odmiany by porobić ? Chyba ze były ? są psy wybitnie pechowe, wszystko z Nimi jest OK, a domu znajść nie mogą :( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 wstawiłam go na www.owczarki.eu http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=16086#post16086 Quote
agamika Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 http://www.owczarki.eu/index.php?id=misiek Misiek na stronie tej jest już od dawna :(( jeszcze zanim było forum , :-( Quote
saga_86 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Misiu pokaż się wszystkim i nie trać nadziei. Quote
supergoga Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 A my juz tracimy powoli wiarę w powodzenia akcji poszukiwania domu. Misiek to teraz najwspanialszy z charakteru pies w Buku - jak odeszła do domku Masza. Ona wiodła prym. teraz kolej na Misia. To super pies. Quote
Monika D. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Misiu nie chowaj się,tylko skacz wysoko po domek. Quote
supergoga Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Dzięki Moniko za wspieranie Misia. Mnie powoli opadają ręce. To naprawde jest super pies. Tak go szkoda. Marnuje sie taka osobowość. Quote
supergoga Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Dom dla Misia tak bardzo potrzebny. Coraz bardziej. I coraz pilniej. Quote
Recommended Posts