Patrycja* Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='maciaszek']Opis zmieniony. Link też.[/QUOTE] Dziękuję bardzo :) Quote
Patrycja* Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 Wczoraj mimo upału dwa rudzielce szalały ile wlezie :) poszliśmy na spacer na Borki i tam to dopiero było szaleństwo :D szkoda tylko, że Alek wyraża swoją radość poprzez skakanie po mnie, przez co jestem cała podrapana i posiniaczona :roll: choć i tak jest lepiej niż na początku, gdzie odbite łapy miałam nawet na plecach, co wyglądało jakby jakiś czworonóg sobie po mnie pochodził :eviltong: poza tym chłopak największa uciechę miał z podkradania patyczków od swoich kolegów co zresztą widać na zdjęciach :D Roma też próbowała podkradać patyczki, ale nie miała szans z temperamentnym towarzystwem :eviltong: Taką miały psiaki radochę :loveu: Alek - złodziej patyków part 1 Alek - złodziej patyków part 2 A i Roma próbowała swoich sił w podwędzaniu kijaszków :D I w końcu każde ma swoją zdobycz Quote
Agnieszka.D Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Alek łobuz! Super widziec jak się z Romą otwierają ;) Ze tez znaleźliscie na Borkach miejsce! Ja dziś zwątpiłam w połowie drogi bo już na polach słyszałam te tłumy... po długich obserwacjach stwierdziłam że nie ma co próbować ale jednak zrobilysmy przystanek w tłumie, obok ludzi z psem. Potaplała się Flawia w wodzie z przystojnym goldenem :) Quote
Patrycja* Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='Agnieszka.D']Alek łobuz! Super widziec jak się z Romą otwierają ;) Ze tez znalezliscie na Borkach miejsce! Ja dzis zwatpilam w polowie drogi bo juz na polach slyszalam te tlumy... po dlugich obserwacjach stwierdzilam ze nie ma co probowac ale jednak zrobilysmy przystanek w tlumie, kolo ludzi z psem. Potaplala sie Flawia w wodzie z przystojnym goldenem :)[/QUOTE] Udało nam się znaleźć innych psiarzy :D jak towarzystwo zostało spuszczone ze smycz to zrobiliśmy taki tłum, że ho ho :D Quote
Agnieszka.D Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Haha psy zajęły plażę :D wczoraj też tam byłam i spotkałam sosnowiecki wolontariat, dziewczyny mówiły że ludzie się czepiali psów... Quote
Patrycja* Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='Agnieszka.D']Haha psy zajęły plażę :D wczoraj też tam byłam i spotkałam sosnowiecki wolontariat, dziewczyny mówiły że ludzie się czepiali psów...[/QUOTE] My na szczęście nie trafiliśmy na takich osobników... A nawet w drodze powrotnej, podczas odpoczynku koło działek wyszedł do nas Pan z miską wody, za co psiaki były mu niezmiernie wdzięczne :) Quote
Romina_74 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Na prawdę, aż człowiekowi nieco lżej na sercu jak widzi chwile szczęścia tych psiaków. Bo na spacerku na prawdę były szczęśliwe! I takie pełne energii :) Quote
Patrycja* Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 Dziś niestety psiaki miały mnie znacznie krócej ale i tak były zadowolone i biegały za piłeczką na wybiegu razem z Bostonem :) A poniżej fotorelacja :) "Dawaj piłkę!" Zgadnijcie kto złapał :D "Nie oddam!" W taki upał bez michy pełnej wody ani rusz :) Quote
Agnieszka.D Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Na pierwszym zdjęciu najbardziej niecierpliwa Roma :D Quote
Agnieszka.D Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 (edited) Jako że warunki pogodowe pozwoliły mi dotrzeć do schronu dopiero po 17, wzięłam rudzielców na wybieg na godzinę ;) Pobiegały sobie psiury z nową (bezimienną jeszcze) koleżanką. Później dołączyła Granda a na końcu Boston :) Powiem Ci Patrycja, że Roma z zazdrości o piłkę przeciskała się przez kraty ogrodzenia wybiegu na zewnątrz, do Russo :D I to kilka razy! Alek oczywiście podłapał i zrobił to samo :), że Urka dawała radę to mnie nie dziwiło no ale dziś mnie Twoje towarzystwo zaskoczyło, chudzielce jedne! Roma sama ładnie wskoczyła do boksu na koniec ;) A tu kilka (kiepskich, bo kiepskich) zdjęć z piłkowej gonitwy :) Baby szykują się do ataku na Alka :) Było blisko :razz: Edited August 1, 2014 by Agnieszka.D Quote
Patrycja* Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Dziękuję bardzo za zastępstwo ;) Oni są mistrzami w przeciskaniu się przez kraty :eviltong: w boksie robią to samo. Zdjęcia się niestety nie wyświetlają :( Quote
Patrycja* Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='Agnieszka.D']A teraz widać?[/QUOTE] Tak, tak, widać :) Quote
Patrycja* Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Wczorajsza upalna sobota spędzona na Borkach :) Alek odkrył w sobie talent pływacki i taplał się w wodzie razem z Grandą i Bostonem. Nawet Roma troszkę się odważyła i wchodziła do wody :) A tak się bawiło nasze stadko: Quote
Patrycja* Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 Kasiu bardzo proszę o zmianę opisu na ten z pierwszego postu :) Quote
Patrycja* Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 [quote name='maciaszek']Opis zmieniony :).[/QUOTE] Dzięki :) Dziś Roma i Alek standardowo szaleli na Borkach. Nowością jest to, że nawet Roma wlazła cała do wody i pierwszy raz popłynęła po patyczek :D chyba doszła do wniosku, że nie może być gorsza od swoich psich towarzyszy :) no i dziś cała gromada była rozbrykana, pełna euforii i radości, aż miło było popatrzeć :loveu: Quote
Agnieszka.D Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 A ja dodam zdjęcia kochanych rudziaków Chłopaki kontra dziewczyny w pogoni za piłką. Ciekawe kto wygrał :razz: radość :) pląsający Alek :grin: Quote
Patrycja* Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 Dziś wstawię filmik z borkowego szaleństwa autorstwa Agnieszki :) W rolach głównych Alek i Tores :D ale występują również inni :) [video=youtube;2U6Pbqftdlw]https://www.youtube.com/watch?v=2U6Pbqftdlw[/video] Quote
Romina_74 Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 dobre, dobre :) a wyścig dziewczyny kontra chłopaki genialny! Quote
Patrycja* Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 Zapraszam do obejrzenia wodnych szaleństw naszego stadka :) [video=youtube;QduTkJP2TXs]https://www.youtube.com/watch?v=QduTkJP2TXs&feature=youtu.be[/video] Quote
azalia Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Cudowne pieseczki,młode,nieduże. Mam nadzieję,że znajdą kochający dom. Czy one są ogłaszane? . Quote
Patrycja* Posted August 16, 2014 Author Posted August 16, 2014 [quote name='azalia']Cudowne pieseczki,młode,nieduże. Mam nadzieję,że znajdą kochający dom. Czy one są ogłaszane? .[/QUOTE] Mają ogłoszenie na olx Quote
Recommended Posts