mar.gajko Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Zapraszam na bazareczkem dla SBM http://www.dogomania.com/forum/topic/145631-per%C5%82y-czytad%C5%82a-pi%C4%99knid%C5%82a-tostery-i-inne-bajery-dla-sbm-do-28022015-godz-2000/?p=16083386 Quote
togaa Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Może od razu złapac mocz do badania i zawieźć, może się przeziębił? Został przeleczony pod tym kątem ( przeziebienia) , ale nie pomogło. Wizyta narazie odwołana, bo Irenkę rozłożył wirus . Quote
mar.gajko Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 To trzymamy kciuki za wyzdrowienie i Misia i Pani Ireny. Quote
togaa Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Jutro jestesmy umówieni na wizytę w Lecznicy.. tfu, tfu bo już było kilka terminów . Misio podobno okrąglutki jak baryłka.Czy to przez obsesyjną żarłoczność? Quote
mar.gajko Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Oj, tam obsesyjna od razu. Lubi sobie pojeść i tyle :) Quote
mar.gajko Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Jutro jestesmy umówieni na wizytę w Lecznicy.. tfu, tfu bo już było kilka terminów . Misio podobno okrąglutki jak baryłka.Czy to przez obsesyjną żarłoczność? No i ? Była wizyta? Udało się podjechać? Co Misiątko? Quote
togaa Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Była, była... Pobrana została krewka do badania i usg baloniastego brzuszka, bo bardzo Irenkę niepokoił . Nie ma w nim wody, a to rozdęcie to z wiotkich powłok brzucha i powiekszonej wątroby. Czekamy na wyniki bad. krwi, ale prawdopodobnie trzeba będzie podwoić dawkę Vetorylu. Misiowi towarzyszyła cudna Mirabelka, na którą dziadeczek co raz napadał z hałasem. Quote
mar.gajko Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Kochane Misiątko, takie staruszkowato-bezbronne. A ta wątroba, to z czego? Jakies leki trzeba Misiowi? Quote
Poker Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Misiek wygląda rewelacyjnie. Nie mogę zrozumieć dlaczego nie ma chętnych na Mirabelkę.Jest malutka i śliczna. Ma ogłoszenia? Quote
togaa Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Misiek wygląda rewelacyjnie. Nie mogę zrozumieć dlaczego nie ma chętnych na Mirabelkę.Jest malutka i śliczna. Ma ogłoszenia? Ma Pokerku i co raz ktos dzwoni. Nawet dzisiaj był telefon, ale wybrzydzamy. Wiemy dokładnie w jakim domku malutka czułaby się dobrze i na taki czekamy.. Kochane Misiątko, takie staruszkowato-bezbronne. A ta wątroba, to z czego? Jakies leki trzeba Misiowi? Wątroba podobno z Jego choroby taka duża. Quote
togaa Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Misio musi już przyjmować podwojoną dawkę Vetyrolu.(60 mg) Jutro zapytam Irenki ile jeszcze Jej zostało z jesiennej dostawy kochanej memory? Na szczęście lek jest już stale dostępny w naszej Lecznicy, odpada więc zamartwianie się gdzie go zdobyć? Quote
mar.gajko Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Jak rozliczę ten bazar - to następny będzie też dla Misiaka - żeby na leki nie brakło. Quote
togaa Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Jak rozliczę ten bazar - to następny będzie też dla Misiaka - żeby na leki nie brakło. mar.gajko kochana, co byśmy bez Ciebie zrobili ???? ( tu powinien być milion serduszek, ale mi emotikonki zabrali) Dziękuję ! Quote
Poker Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Jajkowy bazarek http://www.dogomania.com/forum/topic/146005-jaja-hand-made-od-pa%C5%84ci-tolido-1603g22/ Quote
Toska1 Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Zaglądam do Misiaczka i widzę , że są problemy ze zdrówkiem ... Misiu, trzymaj się dzielnie ! pędzę zaraz na bazarek :) też bym jakiś dla Misia zrobiła, ale od tych zmian na Dogo w grudniu nic nie mam -paska zadań przy odpowiedzi, więc hmmm...upa blada , nic nie mogę ! wszystkiego próbowałam-nic nie pomaga,a pisanie do Administracji to jak wołanie na puszczy, zero reakcji ! Quote
togaa Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Zaglądam do Misiaczka i widzę , że są problemy ze zdrówkiem ... Misiu, trzymaj się dzielnie ! pędzę zaraz na bazarek :) też bym jakiś dla Misia zrobiła, ale od tych zmian na Dogo w grudniu nic nie mam -paska zadań przy odpowiedzi, więc hmmm...upa blada , nic nie mogę ! wszystkiego próbowałam-nic nie pomaga,a pisanie do Administracji to jak wołanie na puszczy, zero reakcji ! Dziękujemy za dobre słowo i chęci ( tu byłyby uśmiechy, ale emotikonki mi zabrali). Ach, to "nowe dogo". Turla się po linii pochyłej... Quote
togaa Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Z siuraniem żadnej poprawy. Rano Irenka zastaje kałużę. Poza tym, Misio w świetnej formie. Nadal pięknie i bogato ofutrzony ,Nie widać żeby mu coś dolegało. Kilka ogródkowych zdjęć z przedwczoraj; W tle zapracowana Mirabelka... Dziadeczki; Misio i Marcelek Quote
Poker Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 słodkie dziadeczki Misio wygląda jak dostojny lew taki piękny kołnierz mu urósł. Quote
mar.gajko Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Piękny Misiaczek. Z tym sikaniem, to już ze starości może być też. Jak tylko jest jedna kałuża, to pewnie nie wytrzymuje po prostu. Quote
jola&tina Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Misio musi już przyjmować podwojoną dawkę Vetyrolu.(60 mg) Jutro zapytam Irenki ile jeszcze Jej zostało z jesiennej dostawy kochanej memory? Na szczęście lek jest już stale dostępny w naszej Lecznicy, odpada więc zamartwianie się gdzie go zdobyć?Na tym wątku jest vetoryl do oddania.http://www.dogomania.com/forum/topic/146219-vetoryl-60-mg-16-kapsu%C5%82ek-oddam-za-darmo/ Quote
togaa Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Na tym wątku jest vetoryl do oddania.http://www.dogomania.com/forum/topic/146219-vetoryl-60-mg-16-kapsu%C5%82ek-oddam-za-darmo/ Dzwoniłam , niestety za pożno. Szkoda wielka, zwłaszcza że zapasy od memory już się skończyły . Quote
jola&tina Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Dzwoniłam , niestety za pożno. Szkoda wielka, zwłaszcza że zapasy od memory już się skończyły .Przegapiłam.;) Chyba miałam nocne zaćmienie umysłu ;) Quote
mar.gajko Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Tak sobie zaglądam co czas jakiś :) bo ten Misio nasz to fajny i śliczny jest :) Quote
Recommended Posts