Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma sprawy , Misio musi mieć na leki grosza bo to paskudna choroba :(
zaglądam codziennie chociaż nic nie piszę , Nie wiem jak tu się zdjęcia wstawia nawet odpowiedz mi tu nie chciała przejść coś blokuje juz 4 raz to samo pisze:(

Posted

[quote name='mar.gajko']Pogoda się zrobiła znowu piękna, pewnie Misiaczek kochany wygrzewa się na trawce u p. Irenki :)
I sobie tupta po ogródku.[/QUOTE]
i mam nadzieję,że czuje się dobrze :)
głaski dla Misia :)

Posted

A więc.
Bazarro prawie zrobiony z fantów Eli./ dzisiaj go otworzę, choć już są pierwsze kupujące :)
Na bazarku sa fanty, które miały zdjęcia., ale fantów jest więcej, jeszcze 2 pierścionki, wisiorki i ciuszki i torba i co tam jeszcze, ale to na nastepny bazarek dla Misia będzie, bo ten chce już zacząć.
Ela dosłała wczoraj reszte fantów, które umknęły spod ręki podczas pakowania. I przysłała dla Misia jeszcze 20 zł, które zaraz przeleje na Misowe konto.
Link do bazarku wstawię jak go formalnie otworzę :)

Posted

W poniedziałek Miś napoczął nowe opakowanie Vetorylu, zamówione przez Lecznicę.

W zapasie nie ma nic.

Przez miesiąc może coś nazbieramy. Z bazarków. I w ogóle.

Powinno jeszcze dojść 20 zł od Eli (przelałam juz kilka dni temu).

Posted

No i niestety nie mogę odszukać vetorylu.Mieliśmy , bo żona liczyła ile zostało, a póżniej robiły z sąsiadką porządki w rzeczach

Figuni.Obawiam się ,że przez pomyłkę został wyrzucony. .Bedziemy jeszcze szukać, ale w ramach rekompensaty proszę o nr konta.Wpłacimy 100zł na leki.

Posted

Udało się , od rana przewalam wszystko po kolei, jak już kończyłam   i straciłam nadzieję to   znalazłam.Przepraszam ,że to tak długo trwało ale tak jak pisaliśmy na pw Mariusz pracował od rana do wieczora i nie zdążyłby na pocztę , a ja nie miałam jak bo najbliższe miasteczko od nas to 10 kiliometrów.W poniedziałek ma nockę to zaraz z rana wyśle.

Dorota

Posted

Bazarek odzieżowo-galanteryjny dla Misia i Duszka zakończony kwotą 260 zl.
Dla Misia przypada połowa, 130 zl.
Pieniążki przelane o godz.9.00 na konto Stowarzyszenia humanitarno-ekologicznego Dla Braci Mniejszych.