Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 A ja tam kciuki potrzymam:) :) Śliczna malizna Ciocia Myszka na posterunku...:) Dziękujemy i za komplement Lonia także :) Quote
Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Tak bym chciała, zeby zadzwoniła właśnie TA osoba... Są już 3 odkrycia. Wiem, ze to o niczym nie świadczy, ale może... Ciociu kochana, dziękuję!!! Też bym bardzo chciała, ale jeszcze bardziej nie musieć Loni oddawać, no chyba, że sama pójdzie...i będzie szczęśliwa. Quote
Nadziejka Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 oj tak ciociunia tak :) :) spokojnej nocki Quote
Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 oj tak ciociunia tak :) :) spokojnej nocki Ewunia...buziaki!!!:) Quote
Anula Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Havanko,czy OLX jest wyróżnione na miesiąc? Quote
Havanka Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015   Havanko,czy OLX jest wyróżnione na miesiąc?  Dziś jeszcze nie, bo będzie wyświetlane na początku listy. Jutro wieczorem mogę wyróżnić, bo na pewno będzie już spadać na dalsze strony. Quote
Anula Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015   Dziś jeszcze nie, bo będzie wyświetlane na początku listy. Jutro wieczorem mogę wyróżnić, bo na pewno będzie już spadać na dalsze strony.To jutro przeleję na Twoje konto 6,00zł.Havanko jeszcze raz stokrotne podziękowanie za ogłoszonka dla Kamisi. Quote
Figunia Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 To jutro przeleję na Twoje konto 6,00zł.Havanko jeszcze raz stokrotne podziękowanie za ogłoszonka dla Kamisi. Anulko kochana, chciałabym oddać Ci pieniądze za to wyróżnienie. Nie pierwszy raz już to robisz, a przecież pomagasz tylu pieskom, masz chorutką Sawankę... Quote
Havanka Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015   To jutro przeleję na Twoje konto 6,00zł.Havanko jeszcze raz stokrotne podziękowanie za ogłoszonka dla Kamisi.  Dziękuję Anulko. Właśnie wykupiłam wyróżnienie na 30 dni za 5,99 zł (przelew przez PayU) Czy nikt nie odezwał się z ogłoszeń? Quote
Havanka Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015   niedobrze...  Figuniu, co to znaczy; "niedobrze"??? Aż mi się ciśnienie podniosło ! Quote
halszka Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 zaglądam po dłuższej nieobecności na dogo,Figuniu co się dzieje? Quote
Poker Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 co niedobrze? może ,że nie ma odzewu na ogłoszenia. Quote
Figunia Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Drogie Ciocie, prtzepraszam, Wszystko dobrze z Lonią i ze mną. Niedobrze, że nie ma odzewu 1 Quote
Figunia Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 W pośpiechu napisałam powyższe, nawet nie poprawiałam, by było szybciej. Przykro mi, że Ciocie tak się zdenerwowały. Nauczka dla mnie, by uważać na to, co sie piszę. Zazwyczaj to robię, a tym razem lampka się nie zapaliła... Ciocia Poker słusznie się domyslila...:) Quote
Figunia Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Teraz to i mnie się ciśnienie podniosło... Quote
Havanka Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015   Drogie Ciocie, prtzepraszam, Wszystko dobrze z Lonią i ze mną. Niedobrze, że nie ma odzewu  No to kamień z serca...Myślałam, ze u Was coś się złego wydarzyło. Trochę mnie to dziwi, ze nikt nie dzwoni, bo na samym Olx jest 181 wejść i 8 odkryć telefonów. Figuniu, czy nie ma pomyłki w numerze telefonu: 601 744 301 ? Quote
halszka Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Nr.telefonu pewnie prawidłowy,ponieważ w moim ogłoszeniu jest podany ten sam,na olx wejść 1937 a telefon odkryto 32 razy :( Oby wreszcie,ktoś zakochał się w kruszynce !!! Quote
Figunia Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015    No to kamień z serca...Myślałam, ze u Was coś się złego wydarzyło. Trochę mnie to dziwi, ze nikt nie dzwoni, bo na samym Olx jest 181 wejść i 8 odkryć telefonów. Figuniu, czy nie ma pomyłki w numerze telefonu: 601 744 301 ? To nie jest mój nr telefonu. Nie mam komórki. To pewnie Cioci Anicy...zaraz pewnie sprawa się wyjaśni... Bardzo dużo tych wejść ale niechby było tylko jedno ale TO, na które czekamy... Quote
Figunia Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Nr.telefonu pewnie prawidłowy,ponieważ w moim ogłoszeniu jest podany ten sam,na olx wejść 1937 a telefon odkryto 32 razy :( Oby wreszcie,ktoś zakochał się w kruszynce !!! O tak, Halszko, niech już ktoś się wreszcie zakocha. Miłością prawdziwą, dojrzałą i odpowiedzialną. Lonia naprawdę jest tego warta, zresztą, jak każdy inny psiak... Quote
Bgra Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 O tak, Halszko, niech już ktoś się wreszcie zakocha. Miłością prawdziwą, dojrzałą i odpowiedzialną. Lonia naprawdę jest tego warta, zresztą, jak każdy inny psiak... Amen! Niech się stanie! Quote
anica Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Niestety!... TEN telefon nie zadzwonił!... był wczoraj jeden ... okropny telefon :( mniej więcej tak to było( byłam tak zaskoczona-rozżalona że może nawet nie pamiętam dokładnie, płakać mi się chce jak pomyślę ,że mogą dostać jakiegoś psa) " dzwonię z ogłoszenia! czy aby napewno ten pies jest za darmo?! bo tak piszecie a później wszyscy pieniądze chcą!" tak za darmo! odpowiedziałam, ale to jest suczka! "aaa to ta jamniczka!?" ile ma lat? około 10 odparłam... " a to już staroć jest! interesu nie zrobimy! "... i rozłączyła się ta pani!... nie wiem co było gorsze? treść czy ton głosu?? tej osoby!.... zdenerwował mnie ten telefon! a raczej... chyba bezsilność!!! ... co za ludzie :( ... czy mogę taki numer telefonu wkleić na czarne kwiatki ? Quote
Figunia Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Niestety!... TEN telefon nie zadzwonił!... był wczoraj jeden ... okropny telefon :( mniej więcej tak to było( byłam tak zaskoczona-rozżalona że może nawet nie pamiętam dokładnie, płakać mi się chce jak pomyślę ,że mogą dostać jakiegoś psa) " dzwonię z ogłoszenia! czy aby napewno ten pies jest za darmo?! bo tak piszecie a później wszyscy pieniądze chcą!" tak za darmo! odpowiedziałam, ale to jest suczka! "aaa to ta jamniczka!?" ile ma lat? około 10 odparłam... " a to już staroć jest! interesu nie zrobimy! "... i rozłączyła się ta pani!... nie wiem co było gorsze? treść czy ton głosu?? tej osoby!.... zdenerwował mnie ten telefon! a raczej... chyba bezsilność!!! ... co za ludzie :( ... czy mogę taki numer telefonu wkleić na czarne kwiatki ? Nie na takie telefony czekamy...koszmar. Jedyna dobra strona, że ta pani nie udawała niczego, tylko od razu pokazała się z "najlepszej strony"... Oby już nigdy więcej takich ludzi, a czarne kwiatki wg mnie jej się należą, bo czy bedzie psa szanowała i kochała, zwłaszcza gdy się zestarzeje, to wątpię. Aniu, przykro mi, że przeze mnie masz przykrości...:( Quote
Mysza2 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nie przejmuj się Anico, mnóstwo jest takich ludzi. Szoda na takich najmniejszych nerwów. Quote
Poker Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ludzie kompletnie nie czytają treści ogłoszeń.Przecież stoi jak byk wiek i to ,że wysterylizowana.To jeszcze będą zadawać durne pytania. W tym przypadku na szczęście pytała, bo można było od razu zorientować się po co jej mała sunia. Quote
Recommended Posts